Podpisali pogodbo za obnovo parketa v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer

Občina je uspela pridobiti sredstva Fundacije za šport, izbrani izvajalec pa je KSP Ljutomer

Prlekija-on.net, sreda, 17. junij 2015 ob 23:27
Damjan Klemen in Olga Karba

Damjan Klemen in Olga Karba

V sredo, 17. junija, je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, podpisala pogodbo za obnovo parketa v telovadnici OŠ Ivana Cankarja Ljutomer, saj je občina uspela pridobiti sredstva Fundacije za šport. Izbrani izvajalec je KSP Ljutomer, direktor katerega je Damjan Klemen.

Projekt obnove športne dvorane pri OŠ Ivan Cankar Ljutomer je Občina Ljutomer prijavila na javni razpis Fundacije za šport, vloga je bila uspešna. Projekt bo sofinanciran v višini največ do 30.065,00 EUR oziroma največ do 50 % vrednosti.

V okviru projekta bo izvedena obnova parketa v dvorani, zarisovanje črt, oplesk obstoječe lesene obloge stropa, sanacija vodovodnih instalacij v sanitarijah, sanacija poda na hodniku, nabava opreme za sanitarije in montaža novih plezalnih lestev.

Občina Ljutomer je javno naročilo za izbiro izvajalca del izvedla v mesecu maju 2015. Kot najugodnejši ponudnik je bilo izbrano Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer d.o.o. Izvajalska pogodba je bila podpisana 16. 6. 2015, pogodbena vrednost del znaša 58.940,05 EUR z DDV. Dela se bodo izvajala v času poletnih počitnic, torej od konca junija do 20. avgusta 2015. Nadzor nad investicijo bo izvajal Gradal, Bojan Sekereš s.p. iz Lendave.


Več v Gospodarstvo