Zaplesali na junijskem seniorskem večeru

Poleg keksov tokrat pogostitev tudi z domačimi malinami

Filip Matko, sobota, 20. junij 2015 ob 12:01
Junijski seniorski večer

Junijski seniorski večer

Tretji četrtek v juniju je bil 18. junija in po tradiciji je v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, bil na programu seniorski večer. V toplem pomladnem večeru, takoj po večerji, je prireditveni prostor bil pripravljen na domski terasi.

Kot organizatorki sta ga pripravili DOSOR-jeva prostovoljka Marija Erveš ter Valerija Kovač iz DOSOR-ja. Tanja Softič je za pogostitev udeleženk in udeležencev tokratnega seniorskega večera prispevala kekse, kakor tudi po tradiciji stanovalka Ema Matijevič. Z malinami z domačega vrta pa je vse prijetno presenetila upokojenka Mira Rus.

Za glasbo, pesmi in ples je poskrbel DOSOR-jev prostovoljec Štefan Sečko - Legijaš z Vaneče, ki je pravzaprav nepogrešljiv na seniorskih večerih. S seboj vedno pripelje tudi ozvočenje in tako tudi stanovalke in stanovalci stanovanjskih hiš v okolici DOSOR-ja lahko prisluhnejo njegovim melodijam do 21. ure.

Ker se po večerji marsikomu »prileže« tudi kozarček žlahtnega vina, je vino lastne trgatve in polnitve za junijski seniorski večer kot donator prispeval Franc Škrobar z Janževega vrha. Vsak izmed udeležencev zabavnega in plesnega večera je prejel kozarec vina in ob pesmi »Kolkokapljic, tolko let...« so nazdravili donatorju ter vsem prisotnim.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno