Tekmovalci terenskih vozil so se pomerili na državnem tekmovanju v OFF ROAD-u

Društvo ljubiteljev terenskih vozil ARO Trnje iz občine Črenšovci je ob sodelovanju podjetja Nograd iz Hotize ob gramoznici na vzpetinah pri Dobrovniku pripravilo drugo državno tekmovanje, v prvenstvo Slovenije v OFF ROAD-u, tekmovanju s terenskimi vozili. Tekmovalci so namreč vozili in se pomerili v dveh spretnostnih disciplinah, prva je bila spretnostna vožnja ali brzinec, druga pa disciplina Hard. Za slednjo disciplino so se tekmovalci še posebej pripravili z vozili in opremo, kajti premagati ...

nedelja, 16. april 2017 ob 15:23

V maju bodo v Središču ob Dravi ponovno hrumeli starodobni dirkalni motocikli

20. in 21. maja bo v Središču ob Dravi spet potekala mednarodna dirka starodobnih dirkalnih motociklov. Zadnja, tretja dirka Slovenija Classic TT, je v Središče ob Dravi bila oktobra 2015, ko so na dirki prvič uradno merili čase. Naslednja bo pa tako letos maja.

torek, 21. marec 2017 ob 19:17

Fičo je zakon, fičo je legenda!

Medtem ko se med mlajšimi vozniki lomijo kopja okrog tega, ali so iz kragujevške "Crvene zastave" prihajala (prihajajo) samo slaba vozila, so med nami ljudje, ki prisegajo prav na vozila z juga Srbije. In med njimi je tudi znani, a že upokojeni avtomehanik Jože Kovač, ki sicer še ni za staro šaro, je pa na tem področju zelo izkušen. Kovač se je rodil 9.9.1949 v Drobtincih v Apaški dolini pri Gornji Radgoni. Po končani osnovni šoli se je odločil za poklic avtomehanika, katerega tudi ...

sreda, 28. december 2016 ob 20:2544

Puhovci so se podali na zaključno vožnjo

Spet je leto naokoli in za zaključek sezone so se člani in članice Društva Johann Janez Puch odločili, da se v soboto, 15. oktobra, popeljejo po neznanih poteh Prlekije in Avstrije.

sobota, 15. oktober 2016 ob 10:05

Obiskovalce avto šova stregla tudi hostesa »zgoraj brez«

V soboto, 1. oktobra, je Trinity Tuning Club v Ljutomeru pripravil drugi avtoshow, kjer so se zbrali lastniki in ljubitelji predelanih avtomobilov. Ocenjevanje avtomobilov je potekalo v več kategorijah, šov pa so popestrili z nagradnimi igrami, kot so držanje turbine, montiranje gum, menjava svečk, tuning kviz, ...

nedelja, 2. oktober 2016 ob 10:21

Na ogled postavili svoje jeklene konjičke

Trinity Tuning Club je v soboto, 1. oktobra, v Ljutomeru pripravil drugi avtoshow, kjer so se zbrali lastniki in ljubitelji predelanih avtomobilov. Avtomobili so bili razvrščeni v različne kategorije, kot so styling, notranjost, street sound, avto akustika, najnižje vozilo, ...

sobota, 1. oktober 2016 ob 17:26

Adrenalinska vožnja terenskih vozil čez različne vzpetine in prepreke

Pred 20 leti je bilo v Trnju v občini Črenšovci ustanovljeno Društvo ljubiteljev terenskih vozil ARO, ki ga vodi Jože Sarjaš. Ob tej častitljivi obletnici društva so se člani društva potrudili in na prireditvenem prostoru za tekmovanje terenskih vozil pripravili meddruštveno tekmovanje lastnikov terenskih vozil iz celotne Slovenije. Kot gostje voženj po različnih vzpetinah in preprekah so se udeležili tudi tekmovalci iz sosednje države Avstrije.

torek, 6. september 2016 ob 19:14

Ljubitelji starodobnih traktorjev so se družili v Bolehnečicih

Društvo Oldtimer Stara Gora je v nedeljo, 14. avgusta, pripravilo 12. traktorsko srečanje, tokrat pri hitro nastajajočem muzeju društva v Bolehnečicih.

ponedeljek, 15. avgust 2016 ob 19:10

Največji rally starodobnikov na svetu, letos potekal tudi tri dni v Sloveniji

Skozi Slovenijo je letos prvič potekal največji rally starodobnikov na svetu – tradicionalni že 6. Rally Peking to Paris, ki ga organizira Peking to Paris Rally Association Ltd, Oxon, Velika Britanija pod okriljem mednarodne zveze za starodobnike FIVA. V naši državi se starodobniki zadržujejo tri dni, od 11. do 13. julija.

torek, 12. julij 2016 ob 13:24

Hladno pivo in striptiz za konec 15. srečanja MK Jezerski duhovi

Končalo se je 15. mednarodno srečanje motoristov MK Jezerski duhovi, ki je ta konec tedna potekalo ob Gajševskem jezeru. V soboto zvečer so zbrano množico zabavale še skupine Black Hole Riders, Gora, Marshalles, Samo Budna & Band ter Hladno pivo. Manjkal pa ni niti striptiz.

ponedeljek, 11. julij 2016 ob 00:31