Neznanec iz petih kletnih prostorov odtujil več koles in pnevmatik

Neznani storilec je v času od 14.6. do 16.6.2020 iz petih kletnih prostorov stanovanjskega bloka v Gornji Radgoni odtujil dve starejši ženski kolesi neznanih znamk, moško kolo Nakamura, štiri zimske pnevmatike znamke Sava in štiri zimske pnevmatike znamke Michelin.Nastalo je za okrog 1.300 evrov škode.Včeraj, okrog 18.30 ure pa je v Gornji Radgoni kolesar zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zadel ob robnik in padel. Kolesar se je hudo telesno poškodoval.

sreda, 17. junij 2020 ob 14:53

Pes v roko ugriznil poštarja

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da je v torek na območju Gornje Radgone na neograjenem dvorišču stanovanjske hiše, ki ni bilo na vhodu označeno z opozorilnim znakom, pes v roko ugriznil poštarja.Poštar je pri tem lahko telesno poškodovan, skrbnici psa pa je bil izdan plačilni nalog.

sreda, 17. junij 2020 ob 13:52

V Ljutomeru obravnavali poškodovanje tuje stvari

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri kazniva dejanja, dve prometni nesreči, ugriz psa, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.Na področju kriminalitete so v Gornji Radgoni obravnavali vlom v klet, v Ljutomeru poškodovanje tuje stvari, v Radmožancih Obremenjevanje in uničevanje okolja ter na eni od bank sta bila odkrita dva bankovca za katera se sumi da sta ponarejena.Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru ...

sreda, 17. junij 2020 ob 07:48

Na gradbišču v Ormožu našli ostanke ormoškega pokopališča iz 18. stoletja

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 15. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10.00 uri so bili s strani arheologa obveščeni, da so na gradbišču v Ormožu našli ostanke ormoškega pokopališča iz 18. stoletja. Zadevo so prevzeli kriminalisti SKP PU Maribor.Ob 10.14 uri so bili obveščeni o umazanem vozišču v okolici Ormoža, ki je posledica neurja. Obveščeno je bilo cestno podjetje, katero je poskrbelo za čiščenje. Ob 11.05 uri so bili obvešč ...

torek, 16. junij 2020 ob 15:16

Policija išče 32-letnika, ki se je nazadnje zadrževal tudi na območju Ormoža

Policija išče Mateja Breznika. Star je 32 let, državljan Slovenije, nazadnje se je zadrževal na območju Gorenje vasi, Ljubljane in Ormoža. Vse, ki bi ga poznali, ga opazili, veste kje dela, s kom se druži, kje živi, na katerih lokacijah se zadržuje, kateri prevoz uporablja, kam hodi na kavo... prosijo za pomoč.Iskani je na begu od meseca junija 2014. Vsakega, ki bi karkoli vedel o iskani osebi, tudi najmanjšo podrobnost iz preteklosti naprošajo, da pokličete na številko 113, na anonimni ...

torek, 16. junij 2020 ob 09:01

Voznica začetnica pod vplivom alkohola povzročila prometno nesrečo

Danes, okoli 1.30 je 24-letna voznica začetnica v Čermožišah, na območju PP Podlehnik, z osebnim avtomobilom zapeljala v jarek. V vozilu je imela sopotnika, vendar se nihče od njiju k sreči ni poškodoval.Policisti so ugotovili, da je imela voznica v organizmu 0,57 mg/l alkohola, čeprav bi morala biti popolnoma trezna. Po usmeritvah pristojne dežurne državne tožilke so ji policisti odredili še strokovni pregled v zdravstveni ustanovi.V kolikor bo analiza odvzetih tekočin pokazala, da ...

ponedeljek, 15. junij 2020 ob 11:341

Kolesarka trčila v drog javne razsvetljave in se poškodovala

Preteklo nedeljo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru ter povoženje divjadi.V Murski Soboti je kolesarka, zaradi neprilagojene hitrosti trčila v drog javne razsvetljave ter padla po vozišču. Pri tem se je lahko telesno poškodovala.Na področju kriminalitete so obravnavali poškodbo osebnega avtomobila, napad na uradno osebo in poškodovanje okenskega stekla na starejši nenaseljeni hiši.

ponedeljek, 15. junij 2020 ob 07:28

Sopotnica na štirikolesniku hudo telesno poškodovana

V soboto, je 52-letni voznik štirikolesnika vozil po regionalni cesti, iz smeri Vitomarcev v smeri Cerkvenjaka. Ko je pripeljal izven naselja Cerkvenjak, je v levem ovinku, da bi preprečil trčenje s srno, z vozilom zapeljal v desno na bankino, kjer je trčil v nasip in se nato prevrnil na bok.Voznik je utrpel lahke telesne poškodbe, sopotnica pa hude telesne poškodbe. Oba sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Maribor.

nedelja, 14. junij 2020 ob 09:12

V Ljutomeru našli topovsko granato

V soboto, 13. junija, ob 11.52 so na Ivana Kaučiča cesti v Ljutomeru našli topovsko granato kalibra 75 mm, italijanske izdelave iz obdobja II. svetovne vojne.Pirotehnika sta jo odstranila in jo shranila na varno.

sobota, 13. junij 2020 ob 19:49

Traktor se je prevrnil s hriba na cesto

V soboto, 13. junija, ob 15.21 se je v naselju Vareja, občina Videm, pripetila delovna nesreča pri kateri se je traktor prevrnil s hriba na cesto. Gasilci PGD Leskovec in Ptuj so protinaletno zavarovali kraj dogodka, iz kabine traktorja izvlekli poškodovanca in ga prenesli do reševalnega vozila NMP Ptuj.Poškodovanec je bil prepeljan v SB Ptuj. O dogodku so bile obveščene vse pristojne službe.

sobota, 13. junij 2020 ob 19:44