Na avtocesti trčili osebno in kombinirano vozilo

V soboto, 1. septembra, ob 13.38, je na avtocesti med Mariborom in Lendavo prišlo do prometne nesreče. Zaradi tega je med priključkom Sveti Jurij ob Ščavnici in cestninsko postajo Dragotinci v smeri Murske Sobote bil zaprt prehitevalni pas.

sobota, 1. september 2018 ob 14:00

Strela udarila v stanovanjski objekt

V soboto, 1. septembra, ob 11.12 je v Gorišnici, prišlo do udara stele v stanovanjski objekt brez požara. Gasilci PGD Gorišnica in Formin so predel strehe, kjer je udarila strela pregledali s termo kamero in nato ponovno namestili strešnike na površini približno 5 kvadratnih metrov.Ob 13.01 pa je v Juršincih meteorna voda naplavila zemljo na cestišče. Gasilci PGD Gabrnik so cestišče v dolžini 500 metrov počistili.

sobota, 1. september 2018 ob 13:20

Kristjan Belcl odgovarja Dejanu Karbi, Karba pa s komentarjem zaključuje (javno) debato

V četrtek smo objavili komentar zakoncev mag. Mojce Belcl Magdič in Kristjana Belcla »Zanemarili smo zlorabljene in jih pustili same«, ki se nanaša na poročanja nekaterih medijev o dogajanju v murskosoboški škofiji. V komentarju sta izpostavila predvsem novinarja Dejana Karba, ki nam je nato poslal svoj odgovor na to pisanje.Povezano:»Zanemarili smo zlorabljene in jih pustili same«»Odločil sem se za resnico. Ni mi žal.«Nato se nam je ponovno javil Kristjan ...

petek, 31. avgust 2018 ob 18:031

Občan kuril podrast, zaradi vetra pa se je požar razširil

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 28. avgusta, ob 10.07 so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirišču trgovine SAM v Ormožu. Z ogledom poškodb na avtomobilu je bilo ugotovljeno da ne izvirajo iz delovanja drugega vozila, zato je bil o zadevi napisan uradni zaznamek.Ob 11.30 je oškodovanka na PP Ormož podala prijavo kaznivega dejanja tatvine torbice. Pozneje je oškodovanka ...

četrtek, 30. avgust 2018 ob 21:29

»Odločil sem se za resnico. Ni mi žal.«

Danes smo objavili komentar zakoncev mag. Mojce Belcl Magdič in Kristjana Belcla »Zanemarili smo zlorabljene in jih pustili same«, ki se nanaša na poročanja nekaterih medijev o dogajanju v murskosoboški škofiji. V komentarju sta izpostavila predvsem novinarja Dejana Karba, ki pa nam je ob tem poslal svoj odgovor na to pisanje, ki ga objavljamo spodaj.

četrtek, 30. avgust 2018 ob 16:291

»Zanemarili smo zlorabljene in jih pustili same«

Zakonca mag. Mojca Belcl Magdič in Kristjan Belcl, sta na nas naslovila pismo za javnost, v katerem, kot pišeta "komentirava na paradoks, ki je nastal pri nedavnem poročanju o spolnih zlorabah. Na eni strani svetovni mediji, ki končno pozdravljajo t.i. ničelno toleranco in se postavljajo na stran žrtev, pri nas pa ob primeru, ki je izbruhnil v murskosoboški škofiji, nekateri mediji (predvsem Dejan Karba, Dnevnik) žrtve popolnoma nespoštujejo in zlorabo zavijajo v teorijo o zaroti proti ...

četrtek, 30. avgust 2018 ob 11:23

Radgonski gasilci so se s težavo prebili do kraja prometne nesreče

Gasilci PGD Gornja Radgona so se v sredo s težavo prebili do kraja prometne nesreče, ki se je zgodila pri naselju Spodnji Ivanjci. Te dni je v Gornji Radgoni velika gneča zaradi sejma AGRA, gasilci pa so ob tem poleg videa, ki so ga objavili, navedli tudi, "da ne omenimo kakšna težava je bila našim gasilcem priti s svojimi civilnimi vozili do gasilskega doma!".Video "prebijanja" si lahko ogledate spodaj.

sreda, 29. avgust 2018 ob 22:11

V Mali Nedelji čelno trčili osebni vozili

V sredo, 29. avgusta, nekaj pred 16. uro, sta v središču Male Nedelje čelno trčili osebni vozili. Do trčenja je prišlo v ovinku pri župniji, poškodovanih pa po naših neuradnih podatkih pri tem ni bilo.Že dopoldan pa sta na cesti pri naselju Spodnji Ivanjci v občini Gornja Radgona trčili osebni vozili.

sreda, 29. avgust 2018 ob 19:56

Zaradi pika sršena doživel anafilaktični šok in padel v nezavest

V sredo, 29. avgusta, ob 15.40 je v naselju Medvedce, v občini Majšperk, zaradi sršenjega pika krajan doživel anafilaktični šok in padel v nezavest.Gasilci PGD Medvedce so kot prvi posredovalci nudili pomoč poškodovancu do prihoda reševalcev NMP Ptuj, ki so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Ptuj.

sreda, 29. avgust 2018 ob 18:27

Gasilci s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila

V sredo, 29. avgusta, ob 9.31 sta na cesti pri naselju Spodnji Ivanjci v občini Gornja Radgona trčili osebni vozili.Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona, ki so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila.

sreda, 29. avgust 2018 ob 18:14