Zgorelo gospodarsko poslopje in kmetijska mehanizacija

V četrtek, 16. avgusta, ob 17.42 uri so bili policisti PU Murska Sobota obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju v Filovcih (občina Moravske Toplice). Zgorelo je gospodarsko poslopje v velikosti 20 x 15 m, nekaj kmetijske mehanizacije in živalske hrane. Požar gasilci še gasijo. Posredovali so gasilci iz PGD Filovci, PGD Moravske Toplice, PGD Bogojina, PGD Ivanci, PGD Tešanovci, PGD Martjanci in PGD Sebeborci.Gospodarsko poslopje je zgorelo v celoti, prav tako nekaj kmetijskih strojev ...

četrtek, 16. avgust 2018 ob 20:50

Ljutomerski policisti obravnavali dve kaznivi dejanji nasilje v družini

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda.

četrtek, 16. avgust 2018 ob 07:43

Na avtocesti trčili tovorno in osebno vozilo

V sredo, 15. avgusta, ob 10.58, sta na avtocesti Vučja vas - Grabonoš med priključkom Vučja vas in cestninsko postajo Dragotinci, trčili tovorno in osebno vozilo.Gasilci PGD Ljutomer so odklopili akumulatorje in očistili cestišče z absorpcijskimi sredstvi. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

sreda, 15. avgust 2018 ob 11:27

V križišču na Krapju trčili osebni vozili

V torek, 14. avgusta, okoli 21.30 sta na cesti Ljutomer - Krapje pri odcepu za Babince trčili osebni vozili. Po naših neuradnih podatkih je do trčenja prišlo, ko je eno od vozil pripeljalo po stranski cesti iz smeri Cvena proti Babincem in trčilo v drugo vozilo, ki je pripeljalo po prednosti cesti Ljutomer - Krapje.Obe vozili sta pri tem končali na njivi.

torek, 14. avgust 2018 ob 22:28

Voznica zapeljala s cestišča, vozilo pa se je prevrnilo na streho

V torek, 14. avgusta, ob 15.50 je pri naselju Janžev Vrh, občina Radenci, voznica zapeljala s cestišča, vozilo pa se je prevrnilo na streho. Voznica je utrpela lažje telesne poškodbe.Gasilci PGD Gornja Radgona so nudili pomoč reševalcem ter policiji, vozilo postavili na kolesa, sanirali mesto nesreče ter izvajali požarno varovanje.

torek, 14. avgust 2018 ob 19:25

Tahograf namesto delovnega časa beležil le voznikov počitek

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so v začetku meseca avgusta na pomurski avtocesti, izven naselja Dragotinci, zaustavili in kontrolirali slovenskega voznika tovornega vozila. Pri kontroli vgrajenega digitalnega tahografa je bilo pri 24-urnem izpisu podatkov aktivnosti voznika ugotovljeno, da tahograf namesto delovnega časa vožnje beleži le voznikov počitek.

torek, 14. avgust 2018 ob 13:00

Voznica osebnega avtomobila zapeljala s cestišča

V torek, 14. avgusta, ob 6.30 je pri naselju Sveti Jurij ob Ščavnici, voznica osebnega avtomobila zapeljala s cestišča ter se pri tem lažje telesno poškodovala.Gasilci PGD Gornja Radgona so nudili pomoč službi nujne medicinske pomoči in policiji ter sanirali mesto nesreče.

torek, 14. avgust 2018 ob 09:36

V okolici Ormoža ponovno obravnavali poskus samomora

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 13. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 18:17 uri so na glavni cesti Ormož-Ptuj, v naselju Cvetkovci obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča in se lahko telesno poškodovala. Voznica je zdravniško pomoč iskala sama. Voznici je bil izdan plačilni nalog.Ob 22:05 uri so bili obveščeni o poskusu samomora v okolici Ormoža. O dogodku bodo na ...

torek, 14. avgust 2018 ob 08:24

Sršen pičil voznika, ki ga je ob tem obšla slabost

V ponedeljek, 13. avgusta, ob 11.43 je na cesti v naselju Borovci, občina Markovci, sršen pičil voznika tovornega vozila. Zaradi alergije na sršenji pik je voznika obšla slabost, zato je zapeljal in ustavil vozilo na bližnji avtobusni postaji.Mimoidoči krajan je z hladnimi obkladki nudil pomoč poškodovancu do prihoda reševalcev NMP Ptuj, ki so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Ptuj.

ponedeljek, 13. avgust 2018 ob 13:02

V Mariboru sta se sprla Eritrejca, starejši je mlajšega zabodel z nožem

V soboto, 11. avgusta, okoli 2.30 ure se je 25-letni moški, državljan Eritreje sprl z 20-letnim moškim državljanom Eritreje, na območju mesta Maribor. V sporu je 25-letni moški zabodel z nožem 20-letnega moškega v predel bočnega dela prsnega koša. 20-letni moški je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer je ostal na zdravljenju in ni v smrtni nevarnosti.

ponedeljek, 13. avgust 2018 ob 11:24