Bodite pazljivi na »prekršek« z vozilom v Italiji

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so v minulem tednu pri rednem delu zaznali pojav poskusa spletne prevare na škodo gospodarske družbe, ki je v mesecu maju 2018 prejela pisno obvestilo o storjenem prometnem prekršku z vozilom v Italiji. Na pisnem obvestilu so poleg registrske tablice vozila bili navedeni tudi podatki o lastništvu vozila, vendar pa so logotip Policije in ostali podatki o naslovu neresnični.

sreda, 27. junij 2018 ob 10:47

Na javni prireditvi zasegli 146 različnih količin prepovedanih drog

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Maribor so med 22. in 24. junijem izvedli poostren nadzor s področja uporabe prepovedanih drog na javni prireditvi na območju PU Maribor.Med nadzorom so opravili 146 zasegov različnih količin prepovedanih drog - 87 zasegov konoplje, 29 zasegov tabletk ecstasy, 16 zasegov amfetamina, 9 zasegov kokaina, 1 zaseg heroina, 1 zaseg hašiša, 1 zaseg psilocibinih oz. halucinogenih gobic, 1 zaseg MDMA kristalov in 1 zaseg LSD-ja.

torek, 26. junij 2018 ob 20:29

V prometni nesreči štiri osebe poškodovane

V torek, 26. junija, ob 11.06 sta pri naselju Lomanoše, občina Gornja Radgona, trčili osebno in manjše tovorno vozilo. Pri trčenju so štirje udeleženci utrpeli telesne poškodbe.Gasilci PGD Gornja Radgona so nudili pomoč službi nujne medicinske pomoči ter sanirali mesto nesreče.

torek, 26. junij 2018 ob 12:501

V stanovanjski hiši našli truplo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 22. junija, ob 9:00 uri so bili na kraju najdbe trupla v stanovanjski hiši. Na kraju je bilo ugotovljeno, da na truplu ni znakov nasilja. Mrtvo oglednica je na kraju odredila sanitarno obdukcijo. O dogodku bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.Ob 14:30 uri so bili na kraju prometne nesreče II. kategorije na lokalni cesti v naselju Strjanci ...

torek, 26. junij 2018 ob 09:12

25-letnica v prometni nesreči izgubila življenje

V petek, 22. junija, ob 16.25 uri, se je na glavni cesti št. 1 v križišču Ptujske ceste in Špeline ulice v naselju Maribor zaradi neupoštevanja pravil prednosti v križišču zgodila prometna nesreča, kjer je ena oseba utrpela hude telesne poškodbe, dve osebi pa sta bili lažje telesno poškodovani.

nedelja, 24. junij 2018 ob 12:09

Voznik v ovinku zapeljal s cestišča in umrl na kraju nesreče

V nedeljo, 24. junija, ob 6.11 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na relaciji Sebeborci - Martjanci, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo.Gasilci PGD Murska Sobota so s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila, odklopili akumulator, zavarovali kraj nesreče, očistili kraj nesreče in nudili pomoč ostalim službam.

nedelja, 24. junij 2018 ob 09:58

V trčenju dveh vozil, dve osebi poškodovani

V petek, 22. junija, ob 19.18 sta na regionalni cesti med Sp. Ščavnico in Ihovo, občina Gornja Radgona, trčili osebni vozili. Pri tem sta se poškodovali dve osebi. Gasilci iz PGD Gornja Radgona so odklopili akumulatorje, z absorbenti počistili razlite tekočine, pomagali reševalcem ter zavarovali kraj dogodka.Cesta Gornja Radgona - Lenart je bila popolnoma zaprta. Obvoz za osebna vozila je bil možen po lokalnih cestah.

petek, 22. junij 2018 ob 20:04

Inšpektorji FURS v sodelovanju s policijo uspešni pri odkritju nedovoljenega prirejanja iger na srečo

Finančna uprava RS je minuli konec tedna, skupaj s policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota na območju občine Moravske Toplice uspešno izvedla dlje časa načrtovano akcijo nadzora nad nedovoljenim prirejanjem iger na srečo. Na podlagi zbiranja obvestil in izvedenega nadzora v okviru hišne preiskave, v katerem je sodelovalo več deset policistov in kriminalistov, so inšpektorji Finančne uprave RS v posebnem prostoru gostinskega lokala odkrili nameščene igralne naprave ...

petek, 22. junij 2018 ob 11:39

V Ormožu trčili osebni vozili

V četrtek, 21. junija, ob 12.11 sta na Ljutomerski cesti v Ormožu trčili osebni vozili.Posredovali so gasilci PGD Ormož, ki so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja, posipali razlite motorne tekočine po cestišču, pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe in odmaknili vozilo s ceste.

četrtek, 21. junij 2018 ob 15:36

Občanko vznemirjal dron nad njeno hišo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 20. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07:55 uri so bili obveščeni o tatvini PVC cevi Alkaten in PVC jaškov. Opravljen je bil ogled kraja in po prejeti pisni prijavi oškodovanega podjetja bodo evidentirali kaznivo dejanje Tatvine. Po zaključku sledi kazenska ovadba.Ob 10:00 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije do katere je prišlo zaradi neupoštevanja prometne signalizacije ...

četrtek, 21. junij 2018 ob 12:50