Pogrešajo 60-letnega Stojana iz Lenarta v Slovenskih goricah

Neznano kam je odšel Stojan Gorišek, star 60 let, iz Lenarta v Slovenskih goricah. Pogrešani je bil nazadnje viden 23.11.2017 v Lenartu.

petek, 8. december 2017 ob 17:32

Umik in odpoklic praženih bučnih semen zaradi prisotnosti mlečnih beljakovin

Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je bila s strani proizvajalca Posestvo Passero, Moravske Toplice, obveščena o izvajanju umika in odpoklica praženih bučnih semen, zaradi prisotnosti mlečnih beljakovin. UVHVVR svetuje potrošnikom, ki so alergični na mlečne beljakovine, da proizvoda ne zaužijejo, ampak ga vrnejo na mesto nakupa.

petek, 8. december 2017 ob 13:54

Na balkon prišla kadit, a z njega padla in se huje telesno poškodovala

V četrtek, 7. decembra, malo pred 8. uro je 27-letna Mariborčanka, skupaj s svojo mamo, prišla na balkon stanovanja na Lackovi cesti v Mariboru, da bi kadili. Obuti v škornje s peto ji je na gladki in spolzki keramiki spodrsnilo in je skupaj s stolom padla skozi kovinsko ogrodje balkonske ograje, 4 metre v globino, na tla. Balkonsko ograjo renovirajo in še nimajo nameščenih lesenih elementov.

petek, 8. december 2017 ob 11:419

Na prehodu za pešce prišlo do prometne nesreče med otrokom in neznanim voznikom

Policisti so bili obveščeni, da je prišlo danes, v petek, 8. decembra, okrog 7.36 ure na prehodu za pešce v bližini Osnovne šole Bakovci do prometne nesreče med neznanim voznikom osebnega avtomobila znamke VW, temno zelene barve in pešcem – otrokom. Neznani voznik osebnega avtomobila se je s kraja prometne nesreče odpeljal neznano kam.

petek, 8. december 2017 ob 10:372

Še ena voznica zapeljala s ceste in se poškodovala

V četrtek, 7. decembra, ob 17.49 je v Hlaponcih, v občini Juršinci, voznica z osebnim vozilom zapeljala z cestišča v obcestni jarek in se poškodovala. Gasilci PGD Ptuj so razsvetljevali in zavarovali kraj prometne nesreče, pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe, odklopili akumulator na vozilu ter pomagali vlečni službi pri odvozu vozila. Reševalci NMP Ptuj so poškodovanko prepeljali v SB Ptuj.

četrtek, 7. december 2017 ob 20:484

Voznica zapeljala v obcestni jarek in se poškodovala

V četrtek, 7. decembra, ob 14.34 je v Mihalovcih, v občini Ormož, voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča v obcestni jarek in se poškodovala. Gasilci PGD Ormož so zavarovali kraj prometne nesreče, pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe ter odklopili akumulator na vozilu.

četrtek, 7. december 2017 ob 16:1610

Zapeljal s cestišča in se prevrnil na streho

V sredo, 6. decembra, ob 14.30, je med Boreci in Logarovci, v občini Križevci, je voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in se prevrnil na streho. Poškodovanih ni bilo.

sreda, 6. december 2017 ob 15:473

Med brskanjem po smeteh naj bi naletela na človeško glavo

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da so bili v torek, 5. decembra, obveščeni, da naj bi se na enem izmed odlagališč odpadkov v Pomurju nahajal del človeškega telesa. V zvezi pridobljene informacije izvajajo določene aktivnosti v zvezi potrditve morebitnega kaznivega dejanja, zavarovanja sledov in predmetov kaznivega dejanja.Več informacij po znanih po končanih aktivnostih.

sreda, 6. december 2017 ob 10:50

Na območju Ljutomera prijeti štirje tujci, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, štiri povoženja divjadi in štiri tujce, ki so na nedevoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan, v ostalih treh je nastala le materialna škoda. Med Stanjevci in Gornjimi Petrovci je voznica osebnega avtomobila trčila v peš ...

sreda, 6. december 2017 ob 10:071

V dveh prometnih nesrečah, tri osebe poškodovane

V torek, 5. decembra, ob 15.05 sta na Novakovi ulici v Ormožu trčili osebni vozili. Gasilci PGD Ormož so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč NMP Ormož pri oskrbi poškodovanih oseb in počistili cestišče. Pri ogledu so policisti ugotovili, da je do nesreče prišlo, ker je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drug osebni avtomobil.Dve poškodovani osebi so reševalci NMP Ormož prepeljali v SB Jožeta Potrča Ptuj.

torek, 5. december 2017 ob 19:45