Kam je izginila 18-letna Esmeralda?

Prijatelji in znanci osemnajstletne Esmeralde Horvat iz Dokležovja so nas obvestili, da je prijazno dekle pogrešano od včerajšnjega (sobota) dopoldneva. Nazadnje so jo namreč videli okoli desete ure dopoldne v Dokležovju, od takrat se je za njo izgubila vsaka sled.

nedelja, 11. september 2016 ob 18:57

Pri trčenju tovornega in osebnega vozila, od slednjega ni veliko ostalo

V soboto, 10. septembra, nekaj po 5. uri, se je na pomurski avtocesti pri uvozu na počivališče Lormanje v občini Lenart pripetila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo.

sobota, 10. september 2016 ob 18:46

Na gradbišču v Subotici v delovni nesreči umrl 38-letnik iz Ljutomera

Na gradbišču podjetja "Patent co" v naselju Mišićevo v bližini Subotice v Srbiji, je v četrtek v delovni nesreči umrl 38-letni delavec S.P. iz Ljutomera, je v petek sporočilo Ministrstvo za delo v Srbiji.

petek, 9. september 2016 ob 22:25

V Cezanjevcih padel kolesar

V petek, 9. septembra, okoli 19. ure, je v Cezanjevcih padel kolesar in se poškodoval. Oskrbeli so ga reševalci ZD Ljutomer in ga prepeljali v SB Murska Sobota.

petek, 9. september 2016 ob 20:10

V ekipi Peter Podlunšek Racing pretreseni ob izgubi sotekmovalca in prijatelja

Iz ekipe Peter Podlunšek Racing so se oglasili z žalostno novico - "včeraj zvečer je naš prijatelj, sotekmovalec, velik športnik in vzornik Hannes Arch izgubil življenje v helikopterski nesreči na avstrijskem Koroškem", so ob tem zapisali.

petek, 9. september 2016 ob 13:33

Z osebnim vozilom se je zaletel v hišo

V petek, 9. septembra, okoli 7.40, se je v Podgradu v občini Gornja Radgona voznik osebnega vozila z mariborskimi registrskimi številkami zaletel v hišo. Pri nesreči so posredovali gasilci PGD Gornja Radgona, ponesrečenca pa so oskrbeli reševalci NMP ZD Gornja Radgona.

petek, 9. september 2016 ob 08:49

V Gornji Radgoni zagorel »diksi«

V četrtek, 8. septembra, okoli 17.30, sta na parkirišču na Prešernovi cesti v Gornji Radgoni zagorela prenosna stranišča in manjši koš za odpadke, katere so pogasili gasilci PGD Gornja Radgona.

četrtek, 8. september 2016 ob 20:04

Iz Drave izvlekli truplo

V sredo, 7. septembra, okoli 11.50, so pri HE Formin v občini Gorišnica v reki Dravi opazili truplo. Gasilci PGD Ptuj in Formin so truplo izvlekli in ga predali NMP Ptuj.

sreda, 7. september 2016 ob 13:23

Državljan Madžarske nezakonito prevažal pet tujcev

Policist vodja policijskega okoliša PP Murska Sobota je v torek, 6. septembra, v dopoldanskem času na območju Murske Sobote zastavil in kontroliral osebni avtomobil znamke Audi A4 švedskih registrskih številk, katerega je vozil državljan Madžarske.

sreda, 7. september 2016 ob 08:56

Poslovil se je Marijan Pihlar

Zapustil nas je še en velik človek in Prlek, ki je veliko prispeval k lokalni skupnosti ter bil aktiven na številnih področjih. Po kratki in hudi bolezni, se je v ponedeljek poslovil Marijan Pihlar iz Radomerja.

sreda, 7. september 2016 ob 07:32