Kolesar trčil v drevo in se huje telesno poškodoval

V sredo, 31. avgusta, okoli 16.50 je 59-letni moški vozil žensko kolo po klancu navzdol v Svetem Tomažu. Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje je zapeljal na bankino, od tam v jarek in nato trčil v drevo. Ob tem se je hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v SB Ptuj.

četrtek, 1. september 2016 ob 20:12

Voznik zapeljal s ceste

V sredo, 31. avgusta, nekaj po 23. uri, je na lokalni cesti med Sveto Ano in Lokavcem v občini Sveta Ana voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste. Posredovali so gasilci JZGB Maribor in PGD Gornja Radgona, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in z vpojnim sredstvom posipali iz vozila iztekle tekočine. Poškodovanega voznika so reševalci NMP Lenart prepeljali v UKC Maribor.

četrtek, 1. september 2016 ob 07:56

V domači garaži ga je traktor stisnil do smrti

V sredo, 31. avgusta, nekaj po 10. uri, je v Domajincih, občina Cankova, traktor stisnil lastnika ob podboj garaže. Reševalci NMP Murska Sobota, gasilci PGD Domajinci in Murska Sobota so s pomočjo dvižnih blazin in hidravličnega orodja izvlekli ponesrečenca, ki pa je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

sreda, 31. avgust 2016 ob 15:20

Zapustil nas je Nandek

V 63. letu starosti je umrl Ferdinand Šef - Nandek iz Gresovščaka. Nandek je bil preprost prleški človek, vedno poln nasvetov in optimizma, čeprav je večino življenja živel sam.

sreda, 31. avgust 2016 ob 13:03

Ne, facebook vam ne bo pokazal, kdo si ogleduje vaš profil

Na facebooku se je pojavila nova prevara, ki naj bi uporabnikom prikazala, kolikokrat je določen uporabnik obiskal njihov profil. A pri tem gre za prevaro, saj s klikom na povezavo, ki je v sporočilu, namestite zmenkarsko aplikacijo.

torek, 30. avgust 2016 ob 17:11

Voznica z osebnim vozilom zdrsnila s cestišča in se prevrnila na streho

V ponedeljek, 29. avgusta, nekaj pred 14. uro, je med naseljema Radenci in Rihtarovci v občini Radenci voznica z osebnim vozilom zdrsnila s cestišča in se prevrnila na streho. Za poškodovano voznico so poskrbeli reševalci ZD Gornja Radgona.

ponedeljek, 29. avgust 2016 ob 15:51

Kolesar padel pod priklopno vozilo traktorja ter podlegel poškodbam

V soboto, 27. avgusta, ob 08.20 uri, je v Lipovcih pri silosih na traktorski oz. kolesarski stezi, ob regionalni cesti Murska Sobota - Beltinci, prišlo do prometne nesreče IV. kategorije med 32-letnim voznikom traktorja s priklopnikom in kolesarjem v trenutku, ko je voznik traktorja prehiteval kolesarja.

sobota, 27. avgust 2016 ob 12:06

Po Lahoncih sta se gibali sumljivi osebi

Policisti policijske postaje Ormož, so v četrtek, 25. avgusta, ob 8:35, bili obveščeni, da v Lahoncih po cesti hodita dve osebi, ki stečeta s ceste ter se skrijeta v jarek ali grmovje, ko se mimo pripeljejo vozila. Po pregledu terena, policisti oseb niso izsledili.

petek, 26. avgust 2016 ob 19:42

Motorist padel zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi in dva samomora.

petek, 26. avgust 2016 ob 07:57

58-letniku zasegli dve puški

Policisti Policijske postaje Gorišnica so v sredo, 24. avgusta, na podlagi pisne odredbe Okrožnega sodišča na Ptuju, opravili hišno preiskavo pri 58-letnem moškemu iz okolice Cirkulan. Med hišno preiskavo so našli in zasegli dve puški (šibrovki) z 20 pripadajočimi naboji, za kar kršitelj ni posedoval ustreznih listin.

četrtek, 25. avgust 2016 ob 16:29