Vozilo se je na avtocesti prevrnilo na streho

V petek, 14. aprila, ob 11.50 je na pomurski avtocesti pri naselju Cogetinci v občini Cerkvenjak, prišlo do prometne nesreče vozila, ki se je prevrnilo na streho. V nesreči je bila poškodovana ena oseba, ki so jo reševalci prepeljali na zdravljene v UKC Maribor.

petek, 14. april 2017 ob 18:50

V prometni nesreči umrla 78-letna voznica osebnega avtomobila

V petek, 14. aprila, malo po 14. uri so bili policisti obveščeni, da je na lokalni cesti Gorišnica - Zagojiči, blizu starega igrišča v Gorišnici, prišlo do prometne nesreče, v kateri je udeleženo eno vozilo, v njem pa je bila ukleščena voznica. Na kraj so takoj napotili gasilce, reševalce in policiste. Dežurna zdravnica iz ZD Ptuj je ugotovila, da je 78-letna voznica osebnega avtomobila v prometni nesreči umrla. V vozilu je bila sama.

petek, 14. april 2017 ob 14:53

Tako so se gasilci PGD Gornja Radgona po pomurski avtocesti »prebijali« na intervencijo

Zaradi čedalje večjega prometa na avtocestah in hitrih cestah se povečujejo možnosti za nastanek prometnih nesreč, ki povzročajo zastoje v prometu, poškodbe ljudi in infrastrukture ter smrtne žrtve. Posledice nesreč pa so lahko še hujše, če intervencijska vozila ne morejo dostopati do lokacije nesreče. Zato je pravilno razvrščanje ob zastoju na avtocesti ključnega pomena, saj lahko reši življenje.

petek, 14. april 2017 ob 07:581

Trčili osebno in gasilsko vozilo na nujni vožnji

V četrtek, 13. aprila, ob 13.16 sta na Mariborski cesti v Gornji Radgoni trčili osebno in gasilsko vozilo na nujni vožnji. Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in očistili cestišče razlitih tekočin. Reševalci NMP Gornja Radgona so na kraju oskrbeli poškodovano voznico osebnega vozila.

četrtek, 13. april 2017 ob 17:291

S tovornim vozilom obtičal na glavni cesti

V sredo, 12. aprila, je voznik tovornega vozila obtičal sredi Ormoške ceste v Ljutomeru s pokvarjenim vozilom. To se je zgodilo okoli 6.45, v jutranji gneči ter vse skupaj trajalo do 9. ure, ko je voznik s pomočjo mehanika uspel ponovno usposobiti vozilo za vožnjo. Za njim je nato na cesti ostal oljni madež.

sreda, 12. april 2017 ob 18:561

Zaradi nepravilnega pokanja med velikonočnimi prazniki, ste lahko ob 1.200 evrov

Policisti se vsako leto v času velikonočnih praznikih srečujejo s problematiko, ki je povezana z različnimi napravami, ki jih posamezniki uporabljajo pri pokanju.

sreda, 12. april 2017 ob 08:3313

26-letni povzročitelj prometne nesreče s smrtnim izidom pod vplivom alkohola

Po doslej zbranih obvestilih je do včerajšnje prometne nesreče s smrtnim izidom prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. 26-letni voznik osebnega vozila je namreč okrog 17. ure med vožnjo po glavni cesti iz smeri Fale proti Ožboltu, izven naselja Zgornji Boč, izgubil oblast nad vozilom, pri tem zapeljal v desno, na neutrjeno bankino, od tam pa v levo na nasprotno smerno vozišče, kjer je s sprednjim delom vozila trčil v motorno kolo, s katerim se je iz nasprotne smeri, pravilno ...

ponedeljek, 10. april 2017 ob 13:06

Prepoznate roparja s fotografije fotorobota?

Policija še vedno išče moškega, ki je 29. marca oropal banko na Turnerjevi ulici v Mariboru. Gre za moškega, visokega okoli 170-175 cm, oblečenega v izrazito rdečo jakno, modre kavbojke in obut v športne copate bele barve. Na glavi je imel rdečo kapo s šiltom in znakom Ferrarija. Nosil je sončna očala, govoril pa slovensko.

ponedeljek, 10. april 2017 ob 12:584

Štajerske ceste spet terjale smrtno žrtev

V nedeljo, 9. aprila, okrog 17. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na glavni cesti ob Hidroelektrarni Fala, izven naselja Zgornji Boč v občini Selnica ob Dravi. ‎V trčenju osebnega avtomobila in motorista je slednji podlegel poškodbam.

nedelja, 9. april 2017 ob 19:28

Sin nad očeta najprej z nožem, nato še s sekiro

Zjutraj smo že poročali o prepiru sina in očeta na območju Ljutomera. Kot so še pozneje sporočili iz PU Murska Sobota, je v soboto, 8. aprila, ob 18.31 bil OKC PU Murska Sobota s strani občana iz območja Ljutomera obveščen, da ga je zabodel sin in krvavi.

nedelja, 9. april 2017 ob 09:13