45-letnik posedoval orožje in naboje brez ustreznih dovoljenj

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so 13. aprila 2016 na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Murski Soboti opravili hišno preiskavo pri 45-letnem občanu iz UE Murska Sobota. Med preiskavo so našli in zasegli puško z nameščenim daljnogledom in 147 naboji.

ponedeljek, 18. april 2016 ob 13:04

Pogrešana mladoletnica iz Ormoža

Na seznamu pogrešanih oseb je trenutno 80 oseb, med njimi tudi Mojca B. iz Ormoža, rojena leta 2001. Pogrešana je od 15. aprila. Na seznamu so sicer osebe, ki so iz znanih ali neznanih vzrokov odsotne iz določenega okolja, o čemer je policija obveščena oziroma to sama ugotovi. Policija pogrešane osebe išče na podlagi predpisov, ki opredeljujejo njene naloge in pristojnosti.

nedelja, 17. april 2016 ob 09:05

V Bučečovcih zagorelo ob krušni peči

V petek, 15. aprila, okoli 23. ure, je v Bučečovcih prišlo do manjšega požara v prostoru ob krušni peči, kjer je zagorelo pri garažnem delu stanovanjske hiše. V požaru je bilo uničeno stopnišče, nastalo je za okrog 200 evrov škode.

sobota, 16. april 2016 ob 09:52

Moški žalil sosede in jim grozil s pretepom

V preteklem dnevu so policisti med drugim v Gornji Radgona zjutraj okoli 7. ure, bili napoteni na intervencijo, ker je moški žalil sosede in jim grozil s pretepom. Ker se kršitelj kljub pozivom policistov ni pomiril, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje, pri tem pa je z roko zamahnil proti policistu z namenom, da ga udari v glavo. Udarec je moškemu preprečil drug policist, nakar je bil obvladan.

petek, 15. april 2016 ob 08:07

Vzrok smrti Domna utopitev, v telesu pa so našli tudi sledi zdravil in mamil

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da je neposreden vzrok smrti Domna Simoniča, ki so ga mrtvega potegnili iz Drave 31. marca, utopitev. S toksikološkimi preiskavami so bile ugotovljene visoke vrednosti alkohola, potrjena pa je bila tudi prisotnost THC in psihoaktivnih zdravil.

četrtek, 14. april 2016 ob 16:18

Eden vijugal po cestišču brez vozniškega dovoljenja, drugi močno pijan

Policisti Policijske postaje Gorišnica so v ponedeljek, 11. aprila, okoli 22. ure, zaradi znakov nezanesljive vožnje v naselju Moškanjci, ustavili 23-letnega moškega iz okolice Vidma pri Ptuju, ki je vozil osebni avtomobil, znamke Peugeot Partner.

torek, 12. april 2016 ob 19:41

Ljutomerskemu čebelarju pomrle čebele iz šestnajstih panjev

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da je v soboto, 9. aprila, ob 9.23, čebelar iz Ljutomera prijavil pomor čebel v šestnajstih panjih. Kraj dogodka so si ogledali dežurni iz Nacionalnega veterinarskega inštituta, Veterinarske inšpekcije in policije. Pri pomoru sumijo na zastrupitev s pesticidi.

sobota, 9. april 2016 ob 17:201

V Gornji Radgoni moški skočil v Muro

Uprava RS za zaščito in reševanje, je v četrtek, 7. aprila, nekaj po 20. uri sporočila, da je v Gornji Radgoni oseba padla v reko Muro.

četrtek, 7. april 2016 ob 21:54

Vozil predrzno in brezobzirno, ni hotel ustaviti policiji ter povzročil prometno nesrečo

V sredo, 6. aprila, okrog 18. ure, je voznik osebnega avtomobila, znamke BMW, rjave barve, na območju Turnišča na Ptuju vozil predrzno in brezobzirno, ter s tako vožnjo ogrožal druge udeležence v cestnem prometu. Policijski patrulji PP Ptuj, ki ga je ustavljala s svetlobnimi in zvočnimi signali na službenem vozilu, pa ni hotel ustaviti.

četrtek, 7. april 2016 ob 10:52

Voznik ostal ujet pod traktorjem

V sredo, 6. aprila, okoli 12. ure, je v Veličanah v občini Ormož prišlo do delovne nesreče s traktorjem, kjer je voznik ostal ujet pod vozilom. Po opravljenem ogledu je bilo ugotovljeno, da je občan med mulčenjem padel s traktorja in se huje telesno poškodoval.

sreda, 6. april 2016 ob 20:58