Osebni avtomobil, ki je bil ukraden na območju Ljutomera, najden na območju Maribora

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, požar, kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, dve povoženji divjadi, dva tujca, ki sta na nedovoljen način vstopila v R Slovenijo in zasegli eno vozilo.V obravnavanih prometnih nesrečah je v treh nastala le materialna škoda, v prometni nesreči v Grabonošu pa je bila voznica osebnega avtomobila lahko telesno poškodovana.

četrtek, 31. maj 2018 ob 07:29

Ljutomerski gasilci posredovali pri manjšem požaru v mestu

V sredo, 30. maja, ob 18.54 so v Ljutomeru na Starem trgu posredovali gasilci PGD Ljutomer. Pogasili so koš za smeti, ki je zagorel pri stanovanjski hiši.Ob 16.26 pa je v naselju Nemčavci, v občini Murska Sobota, zagorelo ostrešje gospodarskega poslopja velikosti 18 x 6 metrov ob stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Nemčavci, Černelavci, Markišavci, Rakičan, Bakovci in Murska Sobota, ki so požar pogasili.

sreda, 30. maj 2018 ob 19:33

V prometni nesreči poškodovana ena oseba

V sredo, 30. maja, ob 06.11 se je v Grabonošu, v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, zgodila prometna nesreča, v kateri je bila ena oseba poškodovana in so jo reševalci NMP Gornja Radgona odpeljali v bolnišnico Rakičan.Gasilci iz PGD Grabonoš so na kraju nesreče pomagali poškodovanki iz vozila, odklopili akumulator in zavarovali kraj nesreče.

sreda, 30. maj 2018 ob 10:12

Ljutomerski policisti obravnavali tatvino kosilnice

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet kaznivih dejanj, tri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda, tujca, ki sta prišla v R Slovenijo na nedovoljen način ter tri primere povoženja divjadi.S področja kriminalitete so policisti PP Murska Sobota obravnavali tatvino GSM aparata, tatvino solarnih lučk in tatvino kolesa, policisti PP Ljutomer so obravnavali tatvino kosilnice, policisti PP Gornja Radgona namerno poškodovanje osebnega avtomobila in policisti ...

sreda, 30. maj 2018 ob 07:56

Policisti prijeli 19 in 24 let stara vlomilca iz območja Ljutomera

Na območju Pomurja, predvsem pa na območju Policijskih postaj Ljutomer in Gornja Radgona, so policisti od sredine marca do maja letošnjega leta obravnavali večje število premoženjskih kaznivih dejanj, o katerih smo tudi poročali. Šlo je predvsem za vlome v gostinske lokale, trgovine, prostore športnih in drugih društev, storilci pa so v določenih primerih vlamljali tudi v nenaseljene stanovanjske hiše. Iz teh objektov so odtujili predvsem denar, cigarete in alkoholne pijače, v enem ...

torek, 29. maj 2018 ob 14:04

Policisti posredovali na pikniku, kjer je prišlo do spora in pretepa med sorodniki

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V četrtek, 24. maja, ob 13.15 so zasegli delovni stroj, kateri izvira iz kaznivega dejanja, saj je bil pred leti odtujen na območju Celja. Po opravljenih vseh poizvedbah bodo zadevo ustrezno zaključili.Ob 22.34 so na obvestilo občana o sumljivi osebi na Vitanu pregledali ožjo in širšo okolico, vendar osebe niso izsledili.

ponedeljek, 28. maj 2018 ob 19:40

Traktor v vinogradu pod seboj pokopal 65-letnega voznika

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da so v ponedeljek, 28. maja, ob 16.13 v Policah, občina Gornja Radgona, svojci v vinogradu našli osebo, na katero se je prevrnil traktor. Reševalci NMP Gornja Radgona so na kraju ugotovili, da je oseba mrtva.Gasilci iz PGD Gornja Radgona so s tehničnim posegom mrtvo osebo rešili izpod traktorja, traktor dvignili in postavili na kolesa ter osebo prenesli do hiše, kjer jo je prevzelo pogrebno podjetje.

ponedeljek, 28. maj 2018 ob 19:19

Štirje moški s pretepom grozili sinu, oče nato s pištolo enega ranil, drugega ubil

V soboto smo poročali o streljanju v okolici Vurberka, kjer je ena oseba izgubila življenje. Na novinarski konferenci je bilo predstavljenih več podrobnosti dogodka, in sicer so štirje moški, stari od 25 do 29 let, v soboto, 26. maja 2018, okoli 3. ure, poskušali nasilno vstopiti v stanovanjsko hišo v okolici Vurberka, da bi pretepli tam stanujočega 20-letnega moškega.Moški so sprva na dvorišču poškodovali osebni avtomobil, potem pa skušali nasilno vstopiti v stanovanjsko hišo. Razbili ...

ponedeljek, 28. maj 2018 ob 14:13

V prometni nesreči huje poškodovan otrok

V soboto, 26. maja, ob 16.30 uri se je na lokalni cesti v naselju Tržec, zaradi nepravilne vzvratne vožnje, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec - otrok. Slednji je v prometni nesreči zadobil hude telesne poškodbe.Zoper voznika bo podana kazenska ovadba na ODT na Ptuju.

nedelja, 27. maj 2018 ob 11:53

Padel z višine 5 metrov in se huje poškodoval, odpeljal ga je helikopter

V soboto, 26. maja, ob 19.17 je v Ormožu na prireditvi občan splezal na pano, ki se je pod njegovo težo podrl, občan pa se je pri padcu z višine poškodoval.Prvo pomoč so mu nudili reševalci NMP, posredovala pa sta tudi posadka s helikopterjem LPE in dežurna ekipa reševalcev HNMP Maribor, ki sta poškdovanca prepeljali v UKC Maribor.Gasilci PGD Ormož so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

sobota, 26. maj 2018 ob 20:40