Na dovozni poti v vinograd se je prevrnil traktor

V soboto, 15. septembra, ob 12.31 se je v Jastrebcih v občini Ormož na dovozni poti v vinograd prevrnil traktor. Reševalci NMP Ormož so poškodovani osebi oskrbeli na kraju dogodka.Gasilci PGD Ormož so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovancev in z avto dvigalom postavili traktor nazaj na kolesa.

sobota, 15. september 2018 ob 16:16

Na prehodu za pešce prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in pešcem

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali deset prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, ter dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.V Murski Soboti je ob 19.00 uri na zaznamovanem prehodu za pešce prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in pešcem. Slednji se je v trčenju hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici.

sobota, 15. september 2018 ob 07:37

Zaradi sproščanja plinov pri alkoholnem vrenju oseba padla v nezavest

V petek, 14. septembra, ob 13.11 je v naselju Murski Črnci, v občini Tišina, v kletnem prostoru zaradi sproščanja plinov pri alkoholnem vrenju oseba padla v nezavest.Gasilci PGD Murska Sobota so s pomočjo dihalnih aparatov rešili onemoglo osebo in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu osebe.

petek, 14. september 2018 ob 15:51

Pes napadel 10-letno deklico na poti v šolo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 12. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.41 so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo, vendar sta se udeleženca že pred našim prihodom sama dogovorila.

petek, 14. september 2018 ob 13:11

Kolesar zaradi vinjenosti padel in se poškodoval

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, osem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.V Sovjaku je zaradi vinjenosti in vožnje preblizu desnega roba vozišča padel kolesar in se pri tem lahko telesno poškodoval.

petek, 14. september 2018 ob 07:00

Kolesar čelno trčil v voznico in na kraju nesreče umrl

Iz PU Maribor so sporočili, da so v četrtek, ob 15.39, bili obveščeni, da se je v Rošpohu, na cesti med Spodnjo Kungoto in Kamnico zgodila prometna nesreča med voznico osebnega avtomobila in kolesarjem. Kolesar se je v trčenju tako hudo poškodoval, da je na kraju prometne nesreče umrl.

četrtek, 13. september 2018 ob 18:15

Zbolela za virusom Zahodnega Nila sta se najverjetneje okužila v pomurski oz. savinjski regiji

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) poroča, da so v okviru sistematičnega epidemiološkega spremljanja okužb z virusom Zahodnega Nila v preteklem tednu prejeli dve novi prijavi. Nova primera sta se najverjetneje okužila v pomurski oz. savinjski regiji. Obe zboleli osebi sta bili zdravljeni v bolnišnici in odpuščeni v izboljšanem stanju v domačo oskrbo.Do sedaj so v Sloveniji zabeležili skupaj tri bolnike, okužene z virusom Zahodnega Nila.

četrtek, 13. september 2018 ob 15:20

Pri natovarjanju zemlje se je prevrnilo transportno vozilo

V sredo, 12. septembra, ob 15.41 se je na cesti v naselju Moščanci, v občini Puconci, pri natovarjanju zemlje prevrnilo transportno vozilo iz katerega je iztekalo gorivo in olje. Cesta je bila v času nesreče popolnoma zaprta, saj je vozilo ležalo preko celotnega cestišča.Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi počistili cestišče, odstranili zemljo s cestišča in pomagali vlečni službi pri postavitvi tovornega vozila na cesto. ...

četrtek, 13. september 2018 ob 10:14

Voznik v prometni nesreči lažje telesno poškodovan

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in zasegli eno vozilo.V obravnavanih prometnih nesrečah je v treh nastala le materialna škoda, v prometni nesreči med Bunčani in Staro Novo vasjo pa je bil voznik osebnega avtomobila lahko telesno poškodovan.

četrtek, 13. september 2018 ob 06:46

Z osebnim vozilom zletel s ceste

V sredo, 12. septembra, ob 20.35, se je na cesti Bunčani - Stara Nova vas zgodila prometna nesreča, kjer je voznik z osebnim vozilom zletel s ceste.

sreda, 12. september 2018 ob 21:55