Radgonski gasilci so se s težavo prebili do kraja prometne nesreče

Gasilci PGD Gornja Radgona so se v sredo s težavo prebili do kraja prometne nesreče, ki se je zgodila pri naselju Spodnji Ivanjci. Te dni je v Gornji Radgoni velika gneča zaradi sejma AGRA, gasilci pa so ob tem poleg videa, ki so ga objavili, navedli tudi, "da ne omenimo kakšna težava je bila našim gasilcem priti s svojimi civilnimi vozili do gasilskega doma!".Video "prebijanja" si lahko ogledate spodaj.

sreda, 29. avgust 2018 ob 22:11

V Mali Nedelji čelno trčili osebni vozili

V sredo, 29. avgusta, nekaj pred 16. uro, sta v središču Male Nedelje čelno trčili osebni vozili. Do trčenja je prišlo v ovinku pri župniji, poškodovanih pa po naših neuradnih podatkih pri tem ni bilo.Že dopoldan pa sta na cesti pri naselju Spodnji Ivanjci v občini Gornja Radgona trčili osebni vozili.

sreda, 29. avgust 2018 ob 19:56

Zaradi pika sršena doživel anafilaktični šok in padel v nezavest

V sredo, 29. avgusta, ob 15.40 je v naselju Medvedce, v občini Majšperk, zaradi sršenjega pika krajan doživel anafilaktični šok in padel v nezavest.Gasilci PGD Medvedce so kot prvi posredovalci nudili pomoč poškodovancu do prihoda reševalcev NMP Ptuj, ki so ga na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Ptuj.

sreda, 29. avgust 2018 ob 18:27

Gasilci s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila

V sredo, 29. avgusta, ob 9.31 sta na cesti pri naselju Spodnji Ivanjci v občini Gornja Radgona trčili osebni vozili.Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona, ki so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila.

sreda, 29. avgust 2018 ob 18:14

Nečak pretepel strica in ga huje poškodoval

V torek, 28. avgusta pozno zvečer, sta se na Ptuju sprla 35-letni Ptujčan in njegov 18-letni nečak. Prepir je prerasel v prerivanje, med katerim je starejši strgal pulover nečaku. To ga je tako razjezilo, da je strica s pestjo tako močno udaril v obraz, da je padel na tla, ob tem pa ob tla udaril tudi z glavo in se hudo telesno poškodoval.Poškodovani je sam poiskal zdravniško pomoč v SB Ptuj, policisti pa bodo mlajšega kazensko ovadili.

sreda, 29. avgust 2018 ob 14:32

Pogrešajo Denisa iz Stavešincev, ki se ni vrnil z dopusta na Hrvaškem

Policisti so bili s strani svojcev obveščeni, da pogrešajo 37-letnega Denisa Časarja iz Stavešincev (občina Gornja Radgona). Pogrešani je visok okrog 180 cm, športne postave in krajših kostanjevih rjavih las.S strani svojcev je bil nazadnje viden 11.8.2018, ko se je z osebnim avtomobilom znamke Opel Vectra, srebrne barve, reg. št. MS D4-150 odpeljal v Crikvenico na Hrvaško na dopust. Nazadnje je bil stik z njim vzpostavljen 19.8.2018.

sreda, 29. avgust 2018 ob 10:37

Ljutomerski policisti obravnavali nasilje v družini

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi, tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in samomor.Izven naselja Nemčavci je voznica osebnega avtomobila, zaradi nenadne tehnične okvare, izgubila oblast nad vozilom, zapeljala na nasprotno stran ceste in čelno trčila v osebni avtomobil, ki ji je pripeljal nasproti. V trčenju so bile štiri osebe lahko telesno poškodovane ...

sreda, 29. avgust 2018 ob 08:19

Delavki stroj stisnil roko in odtrgal prst

V ponedeljek, 27. avgusta zjutraj, se je v enem od ptujskih podjetij huje poškodovala 48-letna delavka. Med delom na proizvodnji liniji je z levo roko segla v delovno področje stroja, na katerem je delala. Stroj ji je roko stisnil, odtrgal mezinec in ji poškodoval še sredinec in prstanec.

torek, 28. avgust 2018 ob 15:25

Ob peti uri zjutraj z glasno glasbo motil stanovalce v večstanovanjskem bloku

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 27. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7:00 so bili obveščeni o prometni nesreči na Kogu. Ker je šlo za minimalno materialno škodo so udeležencema izdali Obvestilo o odstopu od ogleda.Ob 9:29 so v Frankovcih obravnavali povoženje divjadi. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

torek, 28. avgust 2018 ob 09:08

Oseba grozila s samomorom zaradi preteklih dogodkov v družinskem okolju

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V četrtek, 23. avgusta, ob 11:22 uri so bili obveščeno o domnevnih kršiti javnega reda in miru ter grožnjo s samomorom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je oseba grozila s samomorom zaradi preteklih dogodkov v družinskem okolju, kršitve javnega reda in miru niso zaznali, oseba pa je bila hospitalizirana v PB Ormož.Ob 16:30 uri so bili na kraju tatvine denarja ...

ponedeljek, 27. avgust 2018 ob 17:55