Z vozilom zletel preko zaščitne ograje v gozd

V četrtek, 9. julija, okoli 14. ure je na regionalni cesti med Dokležovjem in Veržejem, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se prevrnilo. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so s tehničnim posegom rešili poškodovanega voznika iz vozila, odklopili akumulator, požarno zavarovali kraj dogodka ter pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanca.

četrtek, 9. julij 2015 ob 18:06

Na prehodu za pešce trčila v peško in odpeljala

V sredo, 8. julija, okrog 11.20 se je na glavni cesti v naselju Trgovišče pri hišni številki 13, zgodila prometna nesreča med neznano voznico osebnega avtomobila znamke Škoda, bele barve in peško. Voznica je na prehodu za pešce trčila v peško in s kraja odpeljala v smeri Ormoža.

sreda, 8. julij 2015 ob 21:58

Objavili seznam obratov za razsek mesa in mesnic, kjer so odkrili nepravilnosti

Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so se zaradi interesa potrošnikov odločili, da objavijo celoten seznam, kjer so odkrili kršitve, ko so v mesecu aprilu in maju izvedli poseben nadzor nad označevanjem in sledljivostjo prašičjega in perutninskega mesa v obratih za razsek mesa in mesnicah.

torek, 7. julij 2015 ob 15:21

Poškodovani motorist naknadno iskal zdravniško pomoč

Policija je v minulem dnevu obravnavala primer, ko so iz zdravstvenega doma Ljutomer bili obveščeni, da je pri njih iskal zdravniško pomoč voznik motornega kolesa, ki se je poškodoval v prometni nesreči že v petek v Branoslavcih.

ponedeljek, 6. julij 2015 ob 09:26

Ponovno nesreče z udeležbo motoristov

Policija je ponovno obravnavala prometne nesreče, kjer so bili udeleženi motoristi. Že v sredo se je en motorist pri Ptuju smrtno ponesrečil, nesreča motorista se je takrat zgodila tudi pri Ormožu.

sobota, 4. julij 2015 ob 17:13

V stanovanjski hiši našli mrtvo osebo

V petek, 3. julija, okoli 11. ure, so v Litmerku, v občini Ormož, gasilci PGD Ormož ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše v kateri so našli mrtvo osebo.

petek, 3. julij 2015 ob 12:59

Prometna nesreča med neznanim voznikom osebnega avtomobila in kolesarko v Ljutomeru

V četrtek, 2. julija, okrog 14.45 ure, se je v Ljutomeru v križišču ulice Rajh Nade in ulice Slavka Osterca zgodila prometna nesreča med neznanim voznikom osebnega avtomobila in kolesarko. Policija neznanega voznika osebnega avtomobila in morebitne priče poziva, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na tel. številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

petek, 3. julij 2015 ob 07:23

Na pikniku so se zastrupili s THC-jem

Policisti Policijske postaje Lendava so obravnavali več oseb, ki so na pikniku na območju Lendave, nezavedno zaužili prepovedano drogo konoplja oziroma snov THC.

četrtek, 2. julij 2015 ob 11:54

Dve nesreči motoristov, eden podlegel poškodbam

Motoristična sezona je na vrhuncu, žal se ob tem dogajajo tudi prometne nesreče, kjer so udeleženi motoristi. V sredo, 1. julija, se je za enega končalo tragično, saj je umrl na kraju nesreče.

sreda, 1. julij 2015 ob 22:53

Na območju Središča ob Dravi naj bi ugrabljali pse za pasje borbe

Na družbenih omrežjih se je v minulih dneh pojavil zapis, da naj bi na območju občine Središče ob Dravi, v zadnjih tednih opažen sumljiv kombi tujih registrskih oznak, ki se ga povezuje z množičnim izginjanjem domačih živali.

petek, 26. junij 2015 ob 12:233