37-letnega sopotnika vrglo iz vozila, kjer je obležal huje telesno poškodovan

V soboto, 13. junija, ob 23.55, se je na lokalni cesti v naselju Sejanci, pripetila prometna nesreča, v kateri je bila ena oseba hudo telesno poškodovana. 31-letni voznik je vozil osebni avtomobil po lokalni cesti v naselju Sejanci, iz smeri naselja Bratonečice v smeri proti naselju Vičanci.

nedelja, 14. junij 2015 ob 09:20

Pri čelnem trčenju dveh vozil, povzročitelj vozil pod vplivom alkohola

V soboto, 13. junija, okoli 20.30, se je na cesti Noršinci - Križevci zgodila prometna nesreča, kjer sta čelno trčili osebni vozili. Nesreča se je zgodila, ko je voznik zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. V trčenju so se tri osebe v udeleženem vozilu in povzročitelj lahko telesno poškodovali.

sobota, 13. junij 2015 ob 23:131

Na Stari Cesti zagorelo gospodarsko poslopje

V petek, 12. junija, okoli 9.20, je v naselju Stara Cesta, zagorelo gospodarsko poslopje. Požar, v katerem je zgorelo okrog sto kvadratnih metrov ostrešja, nekaj manjše kmetijske mehanizacije ter sena, so pogasili gasilci iz PGD Mekotnjak-Stara Cesta, PGD Ljutomer in PGD Cezanjevci.

sobota, 13. junij 2015 ob 12:48

Pri trčenju osebnega avtomobila in vlaka dva poškodovana

V petek, 12. junija, okoli 10. ure, je v Hrastje-Moti, na železniškem prehodu, ki je označen z Andrejevim križem in znakom STOP, prišlo do prometne nesreče osebnega avtomobila in vlaka. Gasilci PGD Gornja Radgona so odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem in sanirali razlite tekočine.

petek, 12. junij 2015 ob 11:45

Pod vplivom alkohola trčil v kolesarja, ki se je ob tem huje telesno poškodoval

V sredo, 10. junija, okoli 18. ure, je 24-letni domačin vozil osebni avtomobil po glavni cesti iz smeri Obreža proti Ormožu. Izven naselja Pušenci, kjer vozišče poteka v blagi, pregledni, levi ovinek je dohitel 47-letnega kolesarja, ki je kolesaril v isti smeri, po sredini smernega vozišča.

četrtek, 11. junij 2015 ob 12:13

Svoje nekdanje dekle napadel med spanjem

V petek, 5. junija, so bili policisti Policijske postaje Lenart obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na njihovem območju. Zelo kmalu se je izkazalo, da ne gre za vlom, temveč je zamaskirani storilec v noči iz četrtka na petek, iz 4. na 5. junija, vstopil v stanovanjsko hišo na območju občine Sveti Jurij v Slovenskih goricah, kjer je fizično napadel 22-letno žensko, ki je takrat spala v postelji.

torek, 9. junij 2015 ob 13:08

Zagorelo seno na travniku

V soboto, 6. junija, okoli 12.20 ure, je v naselju Moravci v Slovenski goricah, gorelo seno na travniku. Posredovali so gasilci PGD Mala Nedelja, Ljutomer in Radoslavci, ki so pogasili goreče seno na travniku na površini okoli 0,5 hektarja.

sobota, 6. junij 2015 ob 19:37

Trčila osebno vozilo in traktor

V četrtek, 4. junija, okoli 7.20, je med Logarovci in Kokoriči, prišlo do prometne nesreče, kjer sta trčila osebno vozilo in traktor. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti s strani voznika osebnega vozila. Pri tem se je traktor prevrnil na bok, traktorist pa je padel s traktorja in utrpel lahko telesno poškodbo. Nastalo je za 5.000 evrov materialne škode.

četrtek, 4. junij 2015 ob 10:39

Motorist prva letošnja smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah

Operativno komunikacijski center PU Murska Sobota je bil v sredo, 3. junija, ob 16.36 uri obveščen, da je na relaciji Renkovci - Dobrovnik pri odcepu ceste za Strehovce padel voznik motornega kolesa.

sreda, 3. junij 2015 ob 21:20

Rode umaknil kazensko tožbo proti novinarju Dejanu Karbi

Po poročanju časnika Delo, je Franc Rode ustavil kazenski postopek proti novinarju Dejanu Karbi. Karba je tako prejel sklep, s katerim je sodišče proti njemu ustavilo kazenski postopek po zasebni kazenski tožbi, ki jo je proti njemu vložil Rode. Rode je kazensko tožbo sam umaknil.

torek, 2. junij 2015 ob 18:06