Prometna nesreča, vžig grmičevja in debla

V soboto, 5. marca okrog 21. ure sta na cesti Kungota pri Ptuju - Brunšvik v občini Kidričevo, čelno trčili dve osebni vozili. Gasilci PGD Ptuj so očistili cestišče, odklopili akumulator, reševalci NMP Ptuj pa so eno osebo prepeljali v bolnišnico Ptuj. V nedeljo, 6. marca pa je okrog 13. ure na Ptuju prišlo do vžiga grmičevja. Gasilci PGD Ptuj so pogasili cca. 20 kvadratnih metrov nizkega grmičevja, okrog 17. ure pa so gasilci bili obveščeni, da se iz debla drevesa na Župančič ...

ponedeljek, 7. marec 2011 ob 21:43

Osebno vozilo zapeljalo s ceste

Danes ob 4:31, so gasilci PGD Ljutomer z ReCO Murska Sobota dobili obvestilo, da je na relaciji Vidanovci - Koračice, osebno vozilo zapeljalo s ceste. Ljutomerski gasilci so izvozili z vozili PV-1, HTV in GVM ter reševalcem nudili pomoč pri prenosu poškodovanca, odklopili akumulator ter požarno zavarovali kraj nesreče.

nedelja, 6. marec 2011 ob 09:371

V Ljutomeru počila cev, na Ptuju rešili osebo s strehe

Danes je ob 5.50 na Ormoški cesti v Ljutomeru, zaradi počenega hidranta prišlo do izliva vode na površini 30 kvadratnih metrov. Pri tem so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so zaprli glavno pipo in preprečili nadaljnje odtekanje vode.Včeraj pa so gasilci PGD Ptuj bili obveščeni, da se na strehi večstanovanjske hiše na Ulici heroja Lacka na Ptuju, nahaja otrok.

petek, 4. marec 2011 ob 19:02

45-letniku iz območja UE Gornja Radgona zasegli orožje in strelivo

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota in policisti PP Gornja Radgona so 24.02.2011 na podlagi odredbe Okrožnega sodišča iz Murske Sobote opravili hišno preiskavo pri 45-letnem osumljencu iz območja UE Gornja Radgona.

sreda, 2. marec 2011 ob 16:232

Škoda, povzročena s področja gospodarske kriminalitete narasla

Direktor Policijske uprave (PU) Murska Sobota Drago Ribaš, je na novinarski konferenci, kjer je bilo predstavljeno delo v letu 2010, dejal, da je za njimi uspešno leto in da vodstvo PU ocenjuje varnostne razmere kot stabilne.  Delo PU je temeljilo na strokovnem in pravočasnem izvajanju načrtovanih nalog ter smotrni uporabi finančnih sredstev, izvedene so bile aktivnosti za izvedbo reorganizacije policije na regionalni ravni in racionalizacije dela.

sreda, 2. marec 2011 ob 12:321

Odkrili laboratorij in zasegli prepovedano drogo

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota so obravnavali slovensko državljanko, staro 26 let, doma iz območja UE Murska Sobota, kateri so med postopkom zasegli okrog 10 g prepovedane droge heroin. Droga je bila namenjena za nadaljnjo prodajo.

petek, 25. februar 2011 ob 11:082

Vozilo je končalo na strehi

V ponedeljek, 21. februarja, se je okrog 15:30 ure zgodila prometna nesreča v kraju Rjavci, občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah. Osebno vozilo se je zaradi neprimerne hitrosti in razmer na cesti prevrnilo na streho. V vozilu so bile 4 osebe, ki niso bile huje poškodovane. Gasilci PGD Ptuj so osebno vozilo postavili na kolesa, odklopili akumulator ter počistili cestišče.

petek, 25. februar 2011 ob 10:15

Drznemu 26-letniku zasegli drogo

Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota so pri operativnem delu pridobili informacijo, da se 26-letnik iz območja Ljubljane ukvarja s preprodajo prepovedane droge v Pomurju. Da bi potrdili sum, so policisti in kriminalisti na izvozu iz avtoceste v Murski Soboti zaustavljali osebni avtomobil, v katerem se je vozil 26-letnik. Osumljenec na znake policistov ni zaustavil avtomobila. Z nezmanjšano hitrostjo je s kraja pobegnil in pri tem poškodoval tri službena vozila policije, s katerimi so mu ...

petek, 25. februar 2011 ob 09:46

Gnusni zločin nad dvema mačkama v gozdu ob cesti Vučja vas - Hrastje Mota

V sredo, 23. februarja, nekaj po 11. uri so na OKC PU Murska Sobota sprejeli prijavo občana, ki je v gozdu ob cesti Vučja vas - Hrastje Mota opazil dve mrtvi mački, ki sta bili zmaličeni, ena pa tudi obešena na drevo. Policisti tako sedaj intenzivno zbirajo obvestila in iščejo storilca gnusnega zločina nad živalmi.

četrtek, 24. februar 2011 ob 15:554

V Ključarovcih trčila tovorni vlak in osebno vozilo

Na nezavarovanem prehodu čez železniške tire med naseljema Boreci in Ključarovci pri Ljutomeru, sta danes okrog 13. ure trčila tovorni vlak in osebni avtomobil. V trčenju je bila poškodovana voznica osebnega vozila, nastala pa je tudi gmotna škoda. Tamkajšnji prehod, ki ni prometno tako prevozen, je označen z Andrejevim križem.

torek, 22. februar 2011 ob 14:112