Obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Ljutomeru

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. V eni sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali so sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v gostinski lokal na območju Murske Sobote in vlom v stanovanjsko hišo v Ljutomeru. Na avtocesti sta bila obravnavana tujca, ki sta uporabljala ponarejen ...

četrtek, 27. september 2018 ob 07:30

Helikopter prepeljal obolelo osebo v UKC Maribor

V sredo, 26. septembra, ob 12.51 je helikopter LPE v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor prepeljal obolelo osebo iz Miklavža pri Ormožu v UKC Maribor.Gasilci PGD Miklavž pri Ormožu so pripravili in zavarovali kraj pristanka helikopterja ter pomagali pri prenosu obolele osebe v helikopter.

sreda, 26. september 2018 ob 19:32

Opravljal dela na ostrešju hčerine novogradnje in omahnil v smrt

V torek, 25. septembra, med 14.30 in 15.50, je 50-letni moški sam opravljal dela na ostrešju hčerine novogradnje v okolici Makol. Med škropljenjem ostrešja z zaščitnim sredstvom se mu je odtrgala prečna lata in je zaradi tega padel z višine okoli 6,5 m na tla. Ob tem se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.Policisti bodo o nesreči pri delu podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

sreda, 26. september 2018 ob 18:25

Med hišno preiskavo pri 39-letniku zasegli drogo

Policisti PP Gornji Petrovci so v sredo skupaj z vodnikom službenega psa iz EVSP PU Murska Sobota na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Murski Soboti opravili hišno preiskavo pri 39-letnem občanu iz območja Goričkega. Med hišno preiskavo so policisti našli in zasegli 10 PVC vrečk posušenih rastlin zeleno rjave barve - vršičke, katerih teža je okrog 0,5 kg in 5 sadik rastline zelene barve, ki merijo v višino od 85 - 120 cm.

sreda, 26. september 2018 ob 15:34

V minulih dneh številni vozniki »napihali«, rekorder z 1,26 mg/l alkohola v izdihanem zraku

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V četrtek, 20. septembra, ob 14.53 uri so bili obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru in pobegom s kraja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik zaradi nepravilnega premika poškodoval oškodovančevo vozilo. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom, v kolikor pa bo izsleden neznani voznik, bodo zoper njega izvedli ustrezen ukrep.Ob ...

sreda, 26. september 2018 ob 09:25

Zaradi prometne nesreče je bila avtocesta popolnoma zaprta

Zaradi prometne nesreče v predoru Močna, je za ves promet zaprta avtocesta A5, Maribor - Murska Sobota, v smeri proti Murski Soboti.Po dosedanjih ugotovitvah je voznik osebnega avtomobila trčil v zadnji del tovornega vozila. Poškodovanih oseb po trenutnih podatkih ni.Ob 17.50 so cesto spet odprli za ves promet.

torek, 25. september 2018 ob 17:11

Iz neznanega vzroka začelo goreti v drugem nadstropju, škode okoli 100 tisoč evrov

Dan po požaru, ko je v Radencih zagorel Prekmurski dom, je pogled na pogorišče žalostno. Od stavbe, kjer je nekoč domovala Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci, zasebna lekarna, prostore pa je nudila tudi številnim društvom in organizacijam, ni ostalo kaj veliko. Glede na dotrajanost zgradbe in poškodbe ob požaru, pa bodo le-to verjetno morali v celoti porušiti...Zgorelo celotno ostrešje in leseni stropi Prekmurskega doma v radenskem parku

torek, 25. september 2018 ob 09:121

Na območju Ljutomera obravnavali nasilje v družini

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar, tri povoženja divjadi in zasegli eno vozilo.V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana v ostalih treh pa je nastala le materialna škoda. V Murski Soboti je v trčenju tovornega avtomobila in osebnega avtomobila voznik slednjega utrpel lahko telesno poškodbo. Lahko telesno poškodbo pa je utrpela ...

torek, 25. september 2018 ob 07:48

Zgorelo celotno ostrešje in leseni stropi Prekmurskega doma v radenskem parku

Poročali smo že o požaru v Radencih, iz PU Murska Sobota pa so sedaj sporočili, da je okrog 15.20 ure prišlo do požara v objektu stare lekarne v Radencih. V požaru je zgorelo celotno ostrešje in leseni stropi starejše zapuščene zgradbe. Objekt še vedno gori.

ponedeljek, 24. september 2018 ob 19:45

Na ostrešju Prekmurskega doma v radenskem parku izbruhnil požar

V ponedeljek, nekaj po 15. uri se je oglasila sirena v Radencih - izbruhnil je požar na ostrešju Prekmurskega doma v radenskem parku. Stavba je zapuščena, nekoč je v njej domovala Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci, v pritličju je nekoč bila v njej tudi zasebna lekarna, veliko društev in organizacij je imelo v njej društvene prostore.

ponedeljek, 24. september 2018 ob 16:35