Požar popolnoma uničil ves inventar, ostrešje in pohištvo v hiši

V nedeljo, 1. januarja, je okoli 4.20, v naselju Koračice, v občini Sveti Tomaž, zagorelo v leseni vrtni uti ob starejši počitniški hiši. Požar se je razširil na hišo in popolnoma uničil ves inventar, ostrešje in pohištvo. Gasilci PGD Koračice, Pršetinci in Trnovci so ogenj na površini približno 90 kvadratnih metrov pogasili. Višino gmotne škode in vzrok požara policija še preiskuje.

nedelja, 1. januar 2017 ob 11:295

Otrok padel na drsališču, pri tem pa mu je drug drsalec z drsalko poškodoval prst na roki

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo na drsališču, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih in tri povoženja divjadi.

sobota, 31. december 2016 ob 08:30

Pri popravljanju novoletnega drevesa padel z višine in se hudo telesno poškodoval

V četrtek zjutraj, 29. decembra, je 52-letni moški na nadstrešku gostinskega lokala na območju PP Lenart popravljal novoletno drevo, ki ga je podrl veter.

petek, 30. december 2016 ob 09:52

V požaru umrl moški

V četrtek, 29. decembra, je okoli 7.25 v Kobilju prišlo do notranjega požara v stanovanjski hiši. Požar, ki je zajel sobo velikosti 16 kvadratnih metrov, so pogasili gasilci iz PGD Kobilje in Doborvnik. Gasilci so našli lastnika ležati na tleh ter ga odnesli na prosto in oživljali, vendar mu niso mogli več pomagati.

četrtek, 29. december 2016 ob 18:50

Domnevni mučitelj živali s pirotehniko naj bi bil 16-letnik iz območja UE Gornja Radgona

V sredo smo pisali o grozljivih posnetkih, ki so se pojavili na socialnih omrežjih, o domnevnem mučitelju živali s pirotehniko. Ta se je med drugim "hvalil", kako se s petardami izživlja nad psi in mačkami, kar je povzročilo veliko zgražanje javnosti, ob tem pa se je v preiskavo vključila tudi policija.

četrtek, 29. december 2016 ob 16:3114

V zadnjih 12 urah trikrat zagorelo

V sredo, 28. decembra, okoli 21.15 so v naselju Lomanoše, v občini Gornja Radgona, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona, ki so požar pogasili, pregledali objekt s termo kamero ter nudili pomoč dimnikarski službi.

četrtek, 29. december 2016 ob 09:13

Grozljivo pripovedovanje 26-letnika, ki naj bi s petardami mučil živali

Na Facebooku se je te dni pojavilo več posnetkov in zajemov slik pogovora med domnevnim mučiteljem živali s pirotehničnimi izdelki. Oseba, ki je posnela video, bi se naj na podlagi objav na socialnih omrežjih približala domnevnemu mučitelju živali, da bi na ta način dobila in posnela njegove izjave. V posnetku se osebi med drugim pogovarjata o tem, kako se bosta s pirotehniko izživljala nad psi in mačkami. Izmenjala sta si tudi več sporočil na Facebooku, kar lahko vidite na spodnjih ...

sreda, 28. december 2016 ob 17:3532

Še ena smrtna žrtev prometnih nesreč ob koncu leta

V sredo, 28. decembra, so bili policisti ob 11.50 obveščeni, da se je na avtocesti A1, Maribor - Ljubljana, približno 2 km pred Cestninsko postajo Tepanje, v smeri proti Ljubljani, zgodila prometna nesreča, v kateri sta udeležena eno osebno in eno tovorno vozilo. Na kraj so bili poslani policisti, gasilci in reševalci.

sreda, 28. december 2016 ob 13:201

V trčenju dveh osebnih vozil se je ena oseba poškodovala

V sredo, 28. decembra, nekaj pred 7. uro, sta trčili osebni vozili v naselju Hrastje Mota, v občini Radenci. V trčenju se je poškodovala ena oseba. Gasilci PGD Gornja Radgona so nudili pomoč reševalcem NMP, odklopili akumulatorja, zavarovali kraj dogodka ter očistili razlite tekočine.

sreda, 28. december 2016 ob 13:082

V prometnih nesrečah umrla dva udeleženca

V ponedeljek, 26. decembra, ob 21.30 je bila policija na telefonsko številko 113 obveščena, da je na Bezjakovi ulici v Pekrah padel motorist in se hudo telesno poškodoval. Reševalci so nezavestnemu motoristu na kraju nudili pomoč, vendar je le nekaj minut kasneje na kraju nesreče umrl.

sreda, 28. december 2016 ob 09:55