Vozili sta se pri trku oplazili ter med seboj zagozdili

V petek, 10. junija, okoli 13.30 ure, sta se v naselju Grabe, občina Apače, kombinirano in tovorno vozilo pri trku oplazili ter med seboj zagozdili.Gasilci PGD Gornja Radgona so posredovali pri odpravljanju posledic prometne nesreče. Poškodovanih oseb ni bilo.

petek, 10. junij 2016 ob 20:23

Z osebnim vozilom zapeljala s cestišča

V petek, 10. junija, okoli 6.15 ure, je na cesti Sodinci–Vičanci v občini Ormož osebno vozilo zapeljalo s cestišča in obstalo v obcestnem jarku, pri čemer sta se poškodovala voznica in sopotnik. Reševalci NMP Ormož so poškodovani osebi prepeljali na zdravljenje v SB Ptuj.

petek, 10. junij 2016 ob 08:53

Predrznež oškodovanki iz roke odtujil denar

V soboto, 4. junija, okoli 10.30 ure, so policisti v Ormožu obravnavali drzno tatvino denarja iz stanovanja. Dejanja je osumljen neznani moški, ki je govoril v hrvaškem jeziku in je »prodajal« prte, pri tem izkoristil nepazljivost oškodovanke in ji iz roke odtujil denar. S kraja naj bi se odpeljal z osebnim avtomobilom svetlejše barve.

ponedeljek, 6. junij 2016 ob 10:31

Ormoška obvoznica se je ob deževju spremenila v blatno reko

Ob sobotnem nalivu, ki je ponovno povzročilo nemalo preglavic v naših krajih, je najhuje bilo na ormoškem območju. Na Facebooku lahko zasledimo video avtoprevoznika, ki se je v času naliva peljal po ormoški obvoznici. Obvoznica se je spremenila v pravo blatno reko.

nedelja, 5. junij 2016 ob 18:441

Po močnem deževju zalite številne kleti in poplavljena cestišča

V soboto popoldan je naše kraje ponovno zajelo močno deževje, ki je tudi tokrat povzročilo kar nekaj nevšečnosti, predvsem je meteorna voda zalila številne kleti in poplavila cestišča.

nedelja, 5. junij 2016 ob 08:362

Med Ljutomerom in Stročjo vasjo zagorelo grmičevje

V petek, 3. junija, okoli 15.30 ure, je izven Ljutomera v smeri Stročje vasi gorelo grmičevje. Gorelo je manjše območje sredi travnikov. Požar so pogasili gasilci PGD Ljutomer in Stročja vas.

petek, 3. junij 2016 ob 16:55

Sin ljutomerskega poslanca razgrajal in grozil v lokalu?

Spletna stran Lokalec.si poroča o incidentu, ki se je minuli konec tedna pripetil v gostinskem lokalu v Ljutomeru, kjer naj bi sin ljutomerskega poslanca grozil varnostnikoma in nadlegoval natakarico. Policija je potrdila prijavo, varnostniki pa ob tem opozarjajo na nedopustnost tovrstnih dejanj in resno ogrožanje njihovega življenja.

sreda, 1. junij 2016 ob 17:201

Voznik osebnega vozila in kolesar vozila pod vplivom alkohola

Ormoški policisti so v ponedeljek, 30. maja, med drugim obravnavali dva prmera, kjer sta udeleženca v prometu vozila pod vplivom alkohola, en z osebnim vozilom, drug na kolesu.

torek, 31. maj 2016 ob 22:23

V Ljutomeru trčila štiri osebna vozila

V torek, 31. maja, okoli 15.20 ure, so v Ljutomeru na Ormoški cesti trčila štiri osebna vozila. Po neuradnih podatkih se je prometna nesreča zgodila, ko je osebno vozilo, prvo v koloni, zavijalo levo, nakar je prišlo do naleta še treh vozil zaradi neupoštevanja varnostne razdalje. Pri tem se je lažje poškodovala nosečnica iz enega izmed avtomobilov.

torek, 31. maj 2016 ob 16:36

Med poostrenim nadzorom prijeti ilegalci, eden peš pobegnil

Policisti in kriminalisti PU Murska Sobota so danes na počivališču Dolinsko - sever opravljali nadzor tovornih in kombiniranih vozil. Med postopkom kontrole, so opazili, da se je pred kontrolno točko, zaustavilo kombinirano vozilo znamke Renault Espace madžarskih reg. številk. Iz vozila je s kraja peš pobegnil moški, ki je preskočil obcestno ograjo in začel teči proti naselju Gomilice.

torek, 31. maj 2016 ob 16:26