S skuterjem se je zaletel v avtomobilsko prikolico

V soboto, 7. maja, se je okoli 7.20 ure, na Stari Gori v občini Sveti Jurij ob Ščavnici voznik skuterja zaletel v parkirano tovorno prikolico osebnega avtomobila ter se pri tem poškodoval.

sobota, 7. maj 2016 ob 14:32

Iz Drave potegnili moško truplo

Uprava RS za zaščito in reševanje navaja, da so v četrtek, 5. maja, ob 16.37 uri v reki Dravi na Ptuju opazili truplo, ki so ga gasilci PGD Ptuj s pomočjo čolna izvlekli iz reke Drave.

četrtek, 5. maj 2016 ob 20:37

Neznanec jo je ogoljufal preko telefona

V preteklem dnevu so policisti med drugim na območju Gornje Radgone obravnavali goljufijo, kjer je neznani storilec iz tujine poklical na stacionarni telefon in se oškodovanki v slabi angleščini predstavil kot delavec Microsoftove tehnične pomoči.

sreda, 4. maj 2016 ob 09:21

Utopila sta se dveletni in triletni otrok

Iz Hrvaške poročajo o tragediji, ki se je zgodila v romskem naselju pri kraju Strmec med občinama Petrijanec in Donje Vratno, ki leži tik ob slovenski meji pri Ormoškem jezeru.

torek, 3. maj 2016 ob 15:42

Osebno vozilo končalo na strehi

V sredo, 27. aprila, okoli 20.30, se je v Paričjaku, v občini Radenci, zgodila prometna nesreča, kjer se je prevrnilo osebno vozilo. Pri tem so posredovali gasilci PGD Gornja Radgona, ki so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, odklopili akumulator, pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanca in prevrnjen avtomobil postavili na kolesa.

četrtek, 28. april 2016 ob 19:40

Na avtocesti zdrsnilo več vozil. Dars: Če ni nujno, ne na pot.

Današnji sneg je tudi na cestah povzročil nemalo težav, kjer se je zaradi spolzkega cestišča zgodilo nekaj prometnih nesreč. Sneg ob koncu aprila je presenetil tudi voznike, Dars pa priporoča, da če ni nujno, se ne odpravljajte na pot. Priporočajo, da če se odpravite na cesto, povečajte varnostno razdaljo in hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti.

sreda, 27. april 2016 ob 21:15

Iz obcestnega jarka izvlekli mrtvo osebo

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da so gasilci PGD Murska Sobota v nedeljo, 24. aprila, ob 16.40 v Pečarovcih v občini Puconci našli pogrešano, mrtvo osebo v obcestnem jarku dolžine 15 metrov, premera 60 cm.

nedelja, 24. april 2016 ob 18:23

V zadnjih desetih dneh preko 60 primerov povoženja divjadi na območju Pomurja

V preteklih dnevih so policisti na območju PU Murska Sobota med drugim obravnavali povečano število povoženja divjadi. V petek so obravnavali tri primere, v četrtek deset, v sredo in torek po sedem, v ponedeljek tri ter v prejšnjih dneh še po tri, pet, deset, pet, eno in osem primerov povoženja divjadi, kar je skupaj preko 60.

sobota, 23. april 2016 ob 10:14

V Ormožu naj bi neznanec iz kombija nagovarjal osnovnošolske otroke

Po socialnih omrežjih se je danes razširilo obvestilo prestrašene mame, ki je navedla, da se je v sredo v Ormožu na relaciji OŠ Ormož - Gimnazija Ormož - naselje Raičeva vozil bel kombi, Citroen Jumper. Kot je navedla, je njena hčerka šla sama iz šole domov, moški iz tega kombija pa jo je nagovoril ter jo vabil v avto, da ji bo nekaj dal.

sreda, 20. april 2016 ob 19:56

V četrtek poostren nadzor hitrosti. Preverite kje.

Na več kot 600 lokacijah po celotni Sloveniji, bodo policisti v četrtek, 21. aprila, med 6. in 18. uro poostreno nadzirali hitrost. Policisti z akcijo Hitrost, ki se je pričela v ponedeljek, želijo opozoriti na tveganje, ki jih prinaša prehitra vožnja v prometu.

sreda, 20. april 2016 ob 15:22