V trčenju dveh osebnih vozil, štiri osebe poškodovane

V četrtek, 9. februarja, nekaj pred 16. uro, sta na cesti na Kočkem vrhu, v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona in JZZPR Maribor, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in s tehničnim posegom rešili ukleščeni osebi iz vozil.

četrtek, 9. februar 2017 ob 20:26

Mladostniki izzivali nesrečo na železniških tirih

V sredo, 8. februarja, okrog 18.20, je skupina mladostnikov izzivala nesrečo na nivojskem prehodu ceste in železniške proge v okolici Maribora. Pred prihodom vlaka so čakali in tekmovali, kdo bo zadnji skočil iz tirnic, strojevodja pa je, da bi preprečil trčenje, moral tudi zavirati.

četrtek, 9. februar 2017 ob 18:531

Trem pijanim voznikom odvzeli vozniška dovoljenja

Policisti policijske postaje Ormož so minuli konec tedna imeli kar nekaj opravka s pijanimi vozniki, saj so trem odvzeli vozniško dovoljenje.

ponedeljek, 6. februar 2017 ob 20:553

Na mokrem cestišču zletel s ceste

V ponedeljek, 6. februarja, okoli 12. ure, je na cesti med Ljutomerom in Radomerjem, v Železnih Dverih, voznik z osebnim vozilom zletel s ceste. Vozilo je končalo v obcestnem jarku na strehi, najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti razmeram, saj je cestišče v tem času bilo mokro in spolzko.

ponedeljek, 6. februar 2017 ob 17:224

Ste jih opazili tudi vi? Čehi kradli od Maribora do Murske Sobote

Policisti Policijske postaje Maribor II so v sredo, 1. februarja, v večernih urah, zaradi suma storitve večih kaznivih dejanj velike tatvine oz. vlomov v različne objekte, odvzeli prostost trem državljanom Češke, dvema 39-letnima moškima in 25-letni ženski.

ponedeljek, 6. februar 2017 ob 16:082

Iz jaška izbruhnil ogenj

V nedeljo, 5. februarja, ob 19.42 je na Trgu svobode v Gornji Radgoni, prišlo do izbruha ognja iz jaška. Zaradi poškodovanega električnega vodnika pod zemljo je nastal električni oblok, ki je povzročil požar.

ponedeljek, 6. februar 2017 ob 10:02

Dve vozili končali v cestni varnostni ograji

V nedeljo, 5. februarja, ob 7.47 je na cesti ob ribniku v naselju Borovci, v občini Markovci, voznica z osebnim vozilom zdrsnila s ceste in trčila v cestno varnostno ograjo. Reševalci NMP Ptuj so poškodovano voznico oskrbeli in jo odpeljali v SB Ptuj. Gasilci PGD Ptuj so na vozilu odklopili akumulator, zavarovali kraj nesreče ter usmerjali promet.

nedelja, 5. februar 2017 ob 19:35

Poginuli labod najden tudi na območju Ljutomera

V četrtek, 2. februarja, so dopoldan pri gramoznici v Babincih, našli poginulega laboda. O dogodku je bil obveščen dežurni veterinar Veterinarsko higienske službe. Ali je za pogin laboda bil kriv virus H5N8 oz. ptičja gripa, bo pokazala analiza.

četrtek, 2. februar 2017 ob 14:035

Zagorela drva zložena ob cisterno s kurilnim oljem

V sredo, 1. februarja, ob 22.32 so v naselju Zagajski Vrh, v občini Gornja Radgona, v garaži stanovanjske hiše zagorela drva zložena ob cisterno s kurilnim oljem.

četrtek, 2. februar 2017 ob 09:43

V trčenju treh osebnih vozil, huje poškodovan 16-letnik

V sredo, 1. februarja, okoli 6. ure zjutraj, so na cesti Ormož–Ptuj v naselju Osluševci, v občini Ormož, trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Ormož so s tehničnim posegom rešili dve osebi, pomagali reševalcem, na vozilih odklopili akumulatorje, razsvetljevali kraj nesreče, počistili cestišče in s ceste odstranili poškodovana vozila.

sreda, 1. februar 2017 ob 12:563