Božična vas in igra na prostem v Banovcih

V Banovcih je od 15. decembra 2010 do 8. januarja 2011 na ogled že 11. Božična vas. Božična vas je del projekta Božična Prlekija, po celotni vasi pa so na ogled ambientalne jaslice na dvoriščih domačij. Najbolje ocenjenim jaslicam tudi podarijo nagrade, ki jih prispevata Občina Veržej in Terme Banovci. Ogled jaslic priporočamo v večernih urah.

nedelja, 26. december 2010 ob 19:31

Že veste, kam na Silvestrovo?

Že veste, kje boste preživeli najdaljšo noč v letu? V nadaljevanju je nekaj ponudb iz Prlekije, kjer lahko pričakate novo leto ali pa se na novega leta dan zavrtite ob glasbi na novoletnih plesih.

sobota, 25. december 2010 ob 23:595

Ljutomer sta obiskala Poštar Pavli in Božiček

Danes, dne 22. decembra sta Ljutomer obiskala Poštar Pavli in Božiček. Razveselili so se ju mladi in starejši obiskovalci Ljutomera, kakor tudi županja mag. Olga Karba. Pozdravljamo odločitev Pošte Slovenije, katera nam je Ljutomerčanom popestrila današnji popoldan. Obenem vabimo poštarja Pavlija in Božička, da še nas kaj obiščeta.

sreda, 22. december 2010 ob 20:121

Predbožično bogoslužje

Čeprav še v adventnem času, je murskosoboški škof msgr. dr. Peter Štumpf 21. decembra opravil praznično predbožično bogoslužje v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. V restavracijskih prostorih doma se je ob 11. uri zbrala večina stanovalk in stanovalcev tega doma, prišli pa so tudi številni verniki iz Radenec ter okoliških krajev, kot tudi sorodniki domskih stanovalcev.

torek, 21. december 2010 ob 17:38

Radenci: Dobrotnikov čas

Miklavž, Božiček, dedek Mrazdecembra pridejo med nas.Vsi trije radodarnih rokso do odraslih in otrok.

ponedeljek, 20. december 2010 ob 18:58

Otvoritev in slavnostni prižig lučk smrekice steklenice

V soboto, 18. decembra je bila na Jeruzalemu prav posebna prireditev, družbi P&F Jeruzalem Ormož in P&F Jeruzalem Ljutomer sta našemu kraju dala prav poseben poklon s postavitvijo posebne novoletne jelke v obliki steklenice.

nedelja, 19. december 2010 ob 19:32

Dražen Zečić ob prvi obletnici Šic bar cafeja

Šic bar cafe, ki ga upravlja Vaščanka TP d.o.o., je ob prvi obletnici svojega delovanja, v športni dvorani ŠIC Ljutomer, pripravil koncert, kjer je nastopil kralj hrvaške pop zabavne glasbe Dražen Zečić. Koncert je bil razprodan, obiskovalci pa so napolnili veliko dvorano in zasedli vsak kotiček. Dražen je s svojo spremljevalno skupino zapel vse svoje hite in spravil na noge celotno dvorano.

nedelja, 19. december 2010 ob 00:312

Božično - novoletni koncert Orkestra slovenske policije

V petek, 17. decembra, je v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru na Božično - novoletnem koncertu nastopil Orkester slovenske policije pod vodstvom dirigenta Žarka Prinčiča. Orkestru sta se pridružila tudi solista Darja Švajger in Matjaž Mrak. Obiskovalci so napolnili veliko dvorano, zbrane pa sta najprej nagovorila županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in direktor Policijske uprave Murska Sobota Drago Ribaš.

petek, 17. december 2010 ob 21:072

Županja Olga Karba pripravila novoletni sprejem

V četrtek, 16. decembra, je županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba pripravila novoletni sprejem v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, kamor so bili vabljeni podjetniki, predstavniki državnih institucij, članice in člani Občinskega sveta, predsedniki krajevnih skupnosti, predsedniki političnih strank, direktorji in ravnatelji javnih zavodov, ...

četrtek, 16. december 2010 ob 17:561

Jože Činč bogatejši za 90.000 evrov

V šovu Big Brother slavnih, ki je trajal 70 dni je slavil Prekmurec Jože Činč. V finalu so gledalci glasovali, kdo izmed četverice, Jože Činč, Ines Juranovič, Mišo Kontrec in Sandra Auer, bo dobil glavno nagrado. Na koncu je ta pripadla Činču, ki je tako bogatejši za 90.000 evrov, Ormožanka Ines Juranovič pa je v finalu ostala praznih rok.

nedelja, 12. december 2010 ob 23:002