Romantičen večer - Crveni koralji

V restavraciji Hotela aMord pri Mali Nedelji bo to soboto, 4. decembra 2010, nastopila legendarna skupina Crveni koralji. Prisluhnite čudovitim melodijam od 20.00 ure dalje.

četrtek, 2. december 2010 ob 09:071

Koledar prireditev v občini Ormož in okolici december 2010

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ormož in okolici v veselem decembru.

sreda, 1. december 2010 ob 10:11

Koledar prireditev v občini Ljutomer in okolici december 2010

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v veselem decembru.

torek, 30. november 2010 ob 13:078

Nosite bremena drug drugemu

"Za veselje se je treba marsikdaj potruditi. Tudi na današnjem koncertu se bomo veselili in poskušali nositi bremena drugih. Počaščeni smo, da se skupaj z nami veselite tudi vi ter s svojo prisotnostjo izkazujete sočutje in upanje v nove, boljše čase. Da bodo naši koraki lahkotnejši in naša dejanja obdana z močno voljo, da bomo zmogli se tudi v prihodnje boriti za sočloveka". Tako so zapisali sodelavci Župnijske karitas Mala Nedelja v zloženki za današnji dobrodelni koncert v Hotelu ...

nedelja, 28. november 2010 ob 19:45

Prek Mure ljubezen cveti

Leščeček, sekcija kulturnega društva Slavko Osterc iz Veržeja, je v soboto, 27. novembra, pripravila 4. večer folklore. Na odru popolnoma zasedene dvorane Kulturnega doma so se predstavili plesalci in pevci starejše FS KD Slavko Osterc, otroška folklorna skupina Vrtca Veržej, FS KD "Marko" iz Beltinec in seveda gostitelji, pevci in plesalci FS Leščeček.Tema večera je bila ljubezen, zato so prireditev naslovili "Prek Mure ljubezen cveti".

nedelja, 28. november 2010 ob 11:37

Prvi letošnji Božični bazar v Ljutomeru

V soboto, 27. novembra je v Ljutomeru na Glavnem trgu potekal prvi letošnji Božični bazar, kjer so se na stojnicah predstavili številni ponudniki različnih izdelkov in kulinarike. Bazarje organizira Lokalna turistična organizacija (LTO) Prlekija Ljutomer, bazarji pa bodo vsako soboto do božiča.

sobota, 27. november 2010 ob 10:23

Zobl, zobl pa lük v Lublani

Prleški študentski klub je v ponedeljek, 22. novembra, v klubu Copanieros v Ljubljani, organiziral tradicionalni Zobl žur. Za dobro vzdušje je skrbel DJ in velenjska skupina Fešta band. Na prireditvi je bil prisoten obvezen zobl pa lük ter dober, domači špricar. Tudi letos pa so izbrali nej žednega Prleka in žedno Prlečko.

sreda, 24. november 2010 ob 20:55

Številne prireditve ta konec tedna

Veseli december je vse bližje in ta konec tedna bodo v Ljutomeru in okolici potekale številne kulturne in druge prireditve. Vabljeni.

sreda, 24. november 2010 ob 19:40

Škofijski klic dobrote

Sodelavci Župnijske karitas Mala Nedelja vabijo v nedeljo, 28. novembra ob 14. uri v dvoranohotela Bioterme Mala Nedelja na dobrodelni koncert pod naslovom Škofijski klic dobrote. V programu bodo sodelovali predstavniki župnijskih Karitas iz ljutomerske dekanije in po ena župnijska Karitas iz dekanij Lendava in Murska Sobota.Zbrani prostovoljni prispevki bodo namenjeni za ureditev bivalnih prostorov osemčlanske družine iz domače župnije.

sreda, 24. november 2010 ob 17:40

Z glavo na zabavo v Ljutomeru

Danes je v Domu kulture v Ljutomeru potekala prireditev Z glavo na zabavo, ki jo pripravlja programska ekipa ZGNZ, Generacija Nulanula. Na prireditvah s pomočjo vnaprej pripravljene atraktivne video-projekcije in z usklajenim preventivno-zabavnim delovanjem članov Generacije Nulanula, osnovnošolcem prikazujejo, da za dobro zabavo ne potrebujejo alkohola in nedovoljenih drog.

sreda, 24. november 2010 ob 12:47