Letos Silvestrovanje s Slovenskogoriškim kvintetom

Letošnji Silvestrski program, v organizaciji društva KMD KAEMDE, na Glavnem trgu v Ljutomeru, se bo pričel ob 20. uri. Zbrane bodo na trgu zabavali Slovenskogoriški kvintet, ansambel mladih ambicioznih glasbenikov, kateri znajo poskrbeti za prijetno vzdušje.

nedelja, 16. december 2012 ob 19:305

Emkej in Drill napolnila bar Klub

V soboto, 15. decembra, sta v baru Klub v Ljutomeru rap in hip hop privržence navduševala Emkej in Drill, ki delujeta pod okriljem založbe Wudisban Records. Emkeju se je na odru pridružila tudi Polona, Drill pa je premierno predstavil pokušino iz njegovega drugega albuma "Nuklearna zima".

nedelja, 16. december 2012 ob 19:03

Brucovanje z Rok'n'Band v Cerkvenjaku

V petek, 14. decembra, je Klub študentov Slovenskih goric v diskoteki Anton v Cerkvenjaku, pripravil brucovanje, ki so ga s svojimi hiti popestrili člani iz zasedbe Rok'n'Band.

sobota, 15. december 2012 ob 17:36

Na drugi Prekmurski vstaji okrog 100 ljudi

V petek, 14. decembra, je na Trgu zmage v Murski Soboti, potekala druga Prekmurska vstaja proti politiki Republike Slovenije. Ob istem času je v Mariboru potekala 4. mariborska vstaja, kjer so "pekli hobotnico".

petek, 14. december 2012 ob 00:022

Prekmurska gibanica s Čuki

Prejšnji teden so se v Mariboru zabavali prleški študentje, tokrat pa so na svoj račun prišli Prekmurci. Klub Prekmurskih študentov je z organizacijo 16. Tradicionalne prekmurske gibanice, 11. decembra popolnoma napolnil mariborski Štuk, kjer so obiskujoči ob tej priložnosti lahko poskusili pravo Prekmursko gibanico.

sreda, 12. december 2012 ob 17:52

Decembrski hip - hop dogodek »Emkej in Drill z gosti« v Baru Klub!

V soboto, 15. decembra, bo v Ljutomeru, točneje v Baru Klub, nastopil mariborski reper Marko Kocjan - Emkej.  Dve leti po izidu prvega albuma »Šmorn« je Emkej v letošnjem letu navdušil z albumom »Znajdi se«, ki ga je posnel v sodelovanju s primorskim producentom JK Soulom. Album ima močan pridih soula, teksti pa skozi njegove oči govorijo o težavah v današnji družbi, ki ima žal napačne vrednote.

ponedeljek, 10. december 2012 ob 23:22

Na trgu pripravili čajanko in prižgali lučke

V ponedeljek, 10. decembra, so Občina Ljutomer, KS Ljutomer, LTO Prlekija Ljutomer in Vrtec Ljutomer, na Glavnem trgu v Ljutomeru, pripravili prireditev Juhuhu, veseli december je tu.

ponedeljek, 10. december 2012 ob 18:527

Navihanke nastopile v diskoteki Anton

V petek, 7. decembra, so v diskoteki Anton v Cerkvenjaku, nastopile Navihanke, ki so s svojimi vižami zabavale mlado in staro pozno v noč.

nedelja, 9. december 2012 ob 14:081

Miklavževanje z VDC Ormož

V sredo, 5. decembra, je Mladinski Center Ormož priredil Miklavževanje, katerega so obiskali varovanci Varstveno delovnega centra Ormož (VDC Ormož). Priredili so ga v poslovnem centru Holermous, v katerem imajo varovanci VDC Ormož nove prostore. Holermous je brezplačno pripravil tudi oder in prostor.

sobota, 8. december 2012 ob 18:37

Standup za zapor

Ekipa Reporterja Milana je v petek, 7. decembra, kar dvakrat napolnila Kocbekovo dvorano v KUS pri Sv. Juriju ob Ščavnici.

sobota, 8. december 2012 ob 15:031