Oliver navdušil polno dvorano

V nedeljo, na Valentinovo, 14. februarja je v Športno-izobraževalnem centru (ŠIC) v Ljutomeru nastopil dalmatinski romantik Oliver Dragojević. Obiskovalci v dvorani, ki je bila polna, so lahko v živo prisluhnili Oliverjevim uspešnicam, kot so Skalinada, Cesarica, Nadalina, Moj lipi anđele in druge. Po koncertu so organizatorji, društvo KAEMDE, v hotelu Jeruzalem pripravili še pogostitev za sponzorje dogodka in prijatelje, kjer je Oliver zbranim zaigral še tri pesmi.

ponedeljek, 15. februar 2010 ob 01:092

Fašenk v Lotmerki

V nedeljo, 14. februarja je v Ljutomeru na Glavnem trgu potekal Fašenk v Lotmerki, ki ga že tradicionalno vsako leto prireja Turistično društvo Ljutomer. Na prireditvi so se najprej predstavili najmlajši na otroški maškaradi, ki so se skupaj z voditelji prireditve zabavali ob glasbi. V nadaljevanju je sledila povorka, kjer so se turistična in kulturna društva predstavila v maskah na aktualno tematiko. Letos se je na povorki predstavilo enajst organiziranih skupin.

nedelja, 14. februar 2010 ob 16:551

Rokerski pust na sejmišču

V petek, 12. februarja je v sklopu prireditve Fašenk v Gornji Radgoni na sejmišču potekal Rock pust kjer sta skupini White Night in Hertzinfarkt najprej dodobra ogreli publiko, primorska skupina Zmelkoow pa je poskrbela za vrhunec zabave za številne obiskovalce. V soboto bo na prizorišču od 17 ure naprej še rajanje za najmlajše, od 19 ure naprej pa zabava z ansamblom Mladi muzikantje.

sobota, 13. februar 2010 ob 03:15

Dogodki v občini Veržej februar 2010

Vljudno vabljeni na prireditve v občini Veržej in njegovi okolici v februarju.

četrtek, 4. februar 2010 ob 14:49

Sommelier ljubitelj - izobraževanje Jeruzalem se začne 15. marca

Razpisano je izobraževanje Sommelier ljubitelj s pričetkom 15. marca na Jeruzalemu.

četrtek, 4. februar 2010 ob 11:55

Pustne norčije so se pričele

S tradicionalnim kurentovim skokom in prvim zvonjenjem ob polnoči takoj po svečnici, se je v Budini pri Ptuju pričelo 50. kurentovanje. Po tradiciji si je več sto kurentov prvič nadelo svojo opravo, ki odganja zlo in uradno odprlo norčav pustni čas. Kurenti so obiskali tudi državni zbor, kjer jih je sprejel predsednik DZ-ja Pavle Gantar.

sreda, 3. februar 2010 ob 13:42

Koledar prireditev v občini Ormož februar 2010

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ormož in njegovi okolici v februarju.

petek, 29. januar 2010 ob 16:241

3. občni zbor društva Künštni Prleki

V soboto, 23. januarja je v Železnih Dverih na izletniški kmetiji Belec, kjer je sedež Republike Prlekije, potekal 3. občni zbor društva Künštni Prleki. Na občnem zboru so bili podani podatki uspešnosti društva v preteklem letu in sprejete nadaljnje odločitve in projekti, ki jih bo društvo izvedlo v letu 2010, ko se pripravljajo na snemanje osmih novih oddaj "V živi sliki in besedi po Prlekiji", ki bodo prikazale lepote Prlekije.

nedelja, 24. januar 2010 ob 13:596

Občni zbor Čebelarskega društva Ljutomer

V nedeljo, 17. januarja je v gostilni Pavličič v Pristavi potekal občni zbor Čebelarskega društva Ljutomer. Občnega zbora se je udeležilo večina čebelark in čebelarjev društva, kot gostja pa se je zbora udeležila tudi prva slovenska medena kraljica Nataša Bukovec. Čebelarsko zvezo Slovenije pa je po pooblastilu predsednika g. Boštjana Noča, zastopal član UO ČZS Janez Vencelj.

torek, 19. januar 2010 ob 11:13

Zaključna prireditev Antonovanja na Kogu

Antunovo na Kogu je doživelo prečudovit zimski dan. Praznik zavetnika in patron Anton je bil pobeljen z obilico snega. Zaključna prireditev, katera je privabila nakaj sto pohodnikov domačinov ter ponudnikov na stojnicah je bila pobeljena in pravo zimsko vzdušje je dalo veselja tudi otrokom, kateri so se spuščali po strminah okrog cerkve.

nedelja, 17. januar 2010 ob 18:31