Ta vikend že 9. Moto zbor MK Moliboga

V petek, 3. in v soboto, 4. avgusta, vabljeni že na 9. Moto zbor Moto Kluba Moliboga v Lukavcih. Zabavali vas bodo odlični bendi, urejena bo tudi panoramska vožnja, poskrbljeno bo za brezplačno kampiranje ter za mrzlo pijačo in toplo hrano.

nedelja, 29. julij 2012 ob 22:59

V Ljutomer prihajajo Čuki

NK Ljutomer bo v soboto, 4. avgusta, pripravil nogometni turnir v spomin na Jožeta Lebarja - Juša. Turnir bo na stadionu v Ljutomeru, poleg domače ekipe pa bodo nastopili še lanski zmagovalec Rakičan, Pobrežje in Središče ob Dravi.

nedelja, 29. julij 2012 ob 22:18

V Gresovščaku je bilo veselo

V soboto, 28. julija, se je pod okriljem organizatorja PGD Gresovščak zbralo okrog trideset pohodnikov na tradicionalnem pohodu članov gasilskega društva in krajanov. Seznanili so se z vodnimi viri ob morebitnem požaru na svojem požarnem rajonu, zlasti v vaseh Gresovščak, Ilovci in Slamnjak. Pohod je vodil podpoveljnik društva Miran Stajnko.

nedelja, 29. julij 2012 ob 18:432

Retaši in Kingstoni za vročo poletno noč

V soboto, sta na Prleški poletni noči na Glavnem trgu v Ljutomeru, nastopili še skupini D'Kwaschen Retashy in Kingston, ki sta poskrbeli za pravi poletni žur polnega prizorišča sredi mesta. Že dopoldan je na trgu potekal turnir v malem nogometu.

nedelja, 29. julij 2012 ob 08:503

Ljutomerski DJ Marathon v peni

Ta vikend v Ljutomeru poteka Prleška poletna noč, v petek pa je bil čas za zabavo z DJ-ji. Na petkovem DJ Marathonu je glasbo vrtelo 8 DJ-jev, za obiskovalce pa so pripravili tudi pena party. Glasbo so vrteli DJ-ji Zokis, Mytune, Alessio M, Nermo, The Grandson Matthev, DC Boy, Djuras, Mr. Mike DJ in poseben gost Tom Reachy.

sobota, 28. julij 2012 ob 09:401

Na Spodnji Ščavnici pripravili že 30. Dan žetve

Kljub neugodni vremenski napovedi so prizadevne organizatorke, članice Društva podeželskih žena Gornja Radgona, v sodelovanju z Občino Gornja Radgona, KZ Gornja Radgona, KGZ Murska Sobota - enote za kmetijsko svetovanje Gornja Radgona in ob pomoči številnih krajanov Spodnje Ščavnice, v nedeljo, 22. julija, pripravile že trideseti Dan žetve.

torek, 24. julij 2012 ob 13:341

O.F.A.K. ponovno vabi

Klub ormoških študentov v sodelovanju z Mladinskim centrom Ormož letos spet prireja Festival O.F.A.K., ki bo na različnih prizoriščih v Ormožu potekal od 3. do 11. 8. 2012.

nedelja, 22. julij 2012 ob 17:35

Avven za zaključek 8. Grossmanna

Letošnji 8. Grossmannov festivala fantastičnega filma in vina, se je v soboto zaključil s koncertom Live Doomsday, kjer so nastopile skupine Bottomline, Nero Burns in Avven, ki so pošteno zatresli center mesta.

nedelja, 22. julij 2012 ob 09:56

Zadnji dan festivala s Parado propada

Zadnji dan Grossmannovega festivala, ki je od ponedeljka potekal v Ljutomeru na različnih lokacijah, smo na zaključni prireditvi dobili zmagovalce v posameznih kategorijah, že od 12. ure pa je na Glavnem trgu potekalo maskiranje za Parado propada z ekipo MAD SQUIRREL FX.

nedelja, 22. julij 2012 ob 02:451

Wasserdicht in Muškat Hamburg do jutra

Petkov glasbeni večer na Grossmannovem festivalu je pripadel skupinama Wasserdicht in Muškat Hamburg, ki sta v Film Baru Klub poskrbeli za dolgo noč predzadnjega dneva festivala. Danes še sledi finale festivala s Parado propada in večernim koncertom na Glavnem trgu.

sobota, 21. julij 2012 ob 16:021