Na Jeruzalemu prižgali »vinsko jelko« ter predstavili novi penini in vino

P&F Jeruzalem Ormož in P&F Jeruzalem Ljutomer, sta ob tretjem tradicionalnem prazničnem prižigu lučk na »vinski jelki« na Dvorcu Jeruzalem, na prednovoletnem druženju, predstavila novi penini, Sauvignon in Rosé ter buteljčno vino Kvartet.

petek, 30. november 2012 ob 23:436

Dvajsetletnica Televizije AS

V napolnjeni Grajski dvorani soboškega gradu je v sredo, 28. novembra, kolektiv murskosoboške Televizije AS oziroma HI – FI Videostudio d. o. o., last Antona Weingerla, proslavil dvajsetletnico svojega uspešnega delovanja. Pri praznovanju so se jim pridružili številni nekdanji sodelavci, kot tudi poslovni partnerji, nekdanji in sedanji.

sreda, 28. november 2012 ob 16:122

Jubilejni koncert Dražena Zečića v Mariboru

V petek, 23. novembra, je v dvorani Tabor v Mariboru potekal že 10. jubilejni koncert Dražena Zeč†ićœa, katerega se je udeležilo okrog 5 tisočœ ljudi mlade in stare generacije. Na koncertu se je predstavilo tudi nekaj povabljenih gostov.

ponedeljek, 26. november 2012 ob 19:30

Srečanje starejših krajanov KS Mala Nedelja

Srečanja krajanov, starih sedemdeset in več let, so že vrsto let stalnica v KS Mala Nedelja. Organizatorji, KO RK Mala Nedelja, s finančno pomočjo KS in v sodelovanju z OŠ Mala Nedelja, vsako leto starejšim krajanom pripravijo lep in prijeten dan, ko se lahko družijo, pogovorijo in ob zvokih frajtonarice tudi zavrtijo.

ponedeljek, 26. november 2012 ob 16:171

Master v Unterhundu!

Bangyourbrain.com & KAK Ormož sta v soboto, 24. novembra, predstavila dogodek Out of Control Tour 2012, v ormoški grajski kleti Unterhund, na katerem so se predstavili naslednji bendi Bastard Peels (Avstrija), Raw In Sect (Grčija), Coma (Italija), Manifest (Norveška) in glavni Master (ZDA/Češka).

ponedeljek, 26. november 2012 ob 16:10

Bliža se mariborski Zobl žur!

Prleški študentski klub se po odličnem Zobl žuru v Ljubljani seli iz prestolnice v Maribor na ŠTUK, kjer prireja tradicionalni, že 19. Zobl žur, ki bo v torek, 4. decembra, od 18. ure dalje. Tokrat še bolj nora zabava za vse Prleke in Prlečke.

nedelja, 25. november 2012 ob 23:21

Prvi humanitarni turistični ples

Vpetek, 23. novembra, se je ob 19. uri v hotelu Radin ZdraviliščaRadenci pričel 1. humanitarni turistični ples, ki ga je pripraviloTuristično društvo Radenci. Seveda ni bil to prvi tovrstni ples vvečletni zgodovini delovanja tega društva, ki ga sedaj vodi kotpredsednica KarmenKaučič Žibret,a je bil res prvič s humanitarno noto. Že pred samim plesom jenamreč bila dogovorjena skupna akcija z domačimi slikarji, dadarujejo svoja dela v humanitarni namen - za revitalizacijo oziromaurejevanje ...

nedelja, 25. november 2012 ob 08:491

Veleposlanik Ljudske republike Kitajske obiskal klet P&F Jeruzalem Ormož

V podjetju P&F Jeruzalem Ormož d.o.o. in P&F Jeruzalem Ljutomer d.o.o. so na povabilo lastnika gospoda Vladimirja Puklavca v petek, pred Martinovim, gostili visoke goste. Naše kraje ter klet P&F Jeruzalem Ormož, je obiskal veleposlanik Ljudske republike Kitajske v Sloveniji Zhang Xianyi.

ponedeljek, 19. november 2012 ob 15:31

Liverpoolčan Ste McCabe obiskal Ormož

V soboto, 17. novembra, je grajsko klet Unterhund obiskal Ste McCabe, hrupni politični pop-punk pevec iz Liverpoola. Je one-man-band, ki ustvarja nalezljive in inteligentne pop skladbe z električno kitaro, ritem mašino in sintetizatorjem.

nedelja, 18. november 2012 ob 22:531

V Cerkvenjaku se je žuralo s skupino Mambo Kings

Minuli konec tedna so v diskoteki Anton v Cerkvenjaku, za dobro vzdušje in zabavo s svojimi priredbami uspešnic, poskrbeli Mambo Kings.

nedelja, 18. november 2012 ob 19:02