Lepo vreme privabilo več obiskovalcev

V soboto, 5. decembra je v Ljutomeru potekal Božični bazar, kjer so se na stojnicah predstavili številni ponudniki različnih izdelkov in kulinarike. Za razliko od prejšnje sobote, ko je bilo deževno vreme, je tokrat  lepo sončno vreme na Glavni trg privabilo večje število obiskovalcev. Bazar so obiskali tudi cvenski parklji in Miklavž, otroci pa so smreko na trgu okrasili z okraski.

sobota, 5. december 2009 ob 12:183

Božični bazar v Ljutomeru

LTO Prlekija Ljutomer vas vabi to soboto 28. novembra od 9. do 13. ure na Glavni trg v Ljutomeru, da se za trenutek ustavite in poskusite dobrote, ki se vam ponujajo, slastni krapci, kvasenice, med, domači kruh, vino, okraski, ...

četrtek, 26. november 2009 ob 16:551

Veseli december 2009 v Ljutomeru

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in njegovi okolici v veselem decembru.

četrtek, 26. november 2009 ob 16:396

Veseli december 2009 v Ormožu

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ormož in njegovi okolici v veselem decembru.

četrtek, 26. november 2009 ob 10:43

Drugi dan martinovanja v Ljutomeru

V Ljutomeru ta konec tedna poteka dvodnevno martinovanje, ki ga organizira Lokalna turistična organizacija (LTO) Prlekija Ljutomer. V soboto je tako že od osme ure zjutraj potekala Martinova tržnica, v šotoru pa Otroški oder, kjer so potekale ustvarjalne delavnice, ples, skeč, zgodbe, ... za najmlajše obiskovalce.

sobota, 7. november 2009 ob 13:13

Prvi dan martinovanja v Ljutomeru

V Ljutomeru ta konec tedna poteka dvodnevno martinovanje, ki ga organizira Lokalna turistična organizacija (LTO) Prlekija Ljutomer. V petek je potekala predstavitev vinogradnikov in vin, degustacija ter izbiranje Martinovega vina. Prireditev se je nadaljevala z jazz, etno, šanson gypsy swing koncertom.

petek, 6. november 2009 ob 21:39

Martinovanje v Ljutomeru

Tako kot prejšnje leto, bo tudi letos v Ljutomeru martinovanje pod organizacijo Lokalne turistične organizacije (LTO) Prlekija Ljutomer in sicer ta konec tedna v petek, 6. in soboto, 7. novembra. Prireditev bo potekala v šotoru na Glavnem trgu v Ljutomeru. Vstop bo prost!

ponedeljek, 2. november 2009 ob 07:58

Martinovanje v Ormožu

V Ormožu bodo med 6. in 14. novembrom pripravili tradicionalno martinovanje na katerem se bodo predstavila številna društva, vinogradniki, ansambli ter posamezniki. V času martinovega tedna bo v Ormožu potekal tudi sejem Obrti, turizma, vina in kletarske opreme - Kovito.

torek, 27. oktober 2009 ob 17:10

Tržnice za popestritev dogajanja

Lokalna turistična organizacija (LTO) Prlekija Ljutomer, zavod v lasti občine Ljutomer, pod vodstvom direktorja Andreja Vršiča vsakoletno z raznimi dejavnostmi skrbi za promocijo Prlekije, obenem pa s prodajo produktov zagotavlja veliko sredstev za svoje delovanje.

torek, 27. oktober 2009 ob 07:06

Degustacija vin v Ljutomeru

V soboto 17. oktobra je na tržnici v Ljutomeru v sklopu 1. oktober VINOfest-a potekala degustacija vrhunskih prleških vin. Obiskovalci so lahko pokušali vina devetih pridelovalcev vin iz Prlekije. Prisotna je bila tudi ljutomerska vinska kraljica Sanja Klenar.

sobota, 17. oktober 2009 ob 19:583