Koncert skupine Demolition Group v Unterhundu

V ormoškem Unterhundu je včeraj nastopila skupina Demolition Group, ki je na slovenski glasbeni sceni aktivna že več kot 25 let. Po daljšem času so ponovno obiskali Ormož z namenom predstavitve njihove najnovejše plošče - "Planet starcev", kakor tudi obujanja spominov z igranjem hitov iz njihovih predhodnih albumov.

sobota, 11. junij 2011 ob 09:27

Glasbeni uvod v Salon Jeruzalem z Alenko Godec

Za letošnji glasbeni uvod v 9. Salon Jeruzalem, je na predvečer osrednjega dogajanja, poskrbela Alenka Godec s spremljevalnim bandom. Alenka je v naravnem ambientu pred Dvorcem Jeruzalem ljubiteljem dobre glasbe in vina pričarala kakovosten glasbeno umetniški nastop. Obiskovalci so lahko uživali v odlični vokalni in glasbeni izvedbi ob kozarčku penine, ki je bila vključeno v ceno vstopnice.

sobota, 11. junij 2011 ob 00:45

Alenka Godec - koncert na predvečer Salona Jeruzalem

Alenka Godec bo v okviru dogajanja Salona Jeruzalem 2011 nastopila in izvedla svoj koncert. Dogodek bo potekal v petek, 10. junija od 20. ure naprej pred Dvorcem Jeruzalem. Ljubiteljem dobrega se obeta kakovosten umetniški nastop v izjemnem ambientu obkroženem z naravo jeruzalemskih vinogradov. Dobra glasba, nasmejani Prleki in izbrana prleška vina so zagotovo dober razlog za obisk prirediteve, ki bo potekala na predvečer osrednjega dogajanja Salona Jeruzalem 2011.

torek, 7. junij 2011 ob 13:14

Hudi maček vabi v svoje kremplje

V Ljutomeru v atriju Mestne hiše je v petek, 3. junija, odprla svoja vrata gostilna Pri hudem mačku. Za dobro počutje gostov so poskrbeli s prigrizki in domačo vinsko kapljico. Za glasbeno podlago je s svojimi disco ritmi iz 70-ih in 80-ih let skrbel "human juke-box" GT OBLIVIOUS. V soboto bo v gostilni koncert skupine Noreia Band, 4 članske skupine, ki se poigrava s tradicionalnimi melodijami z Irske, Bretonije in drugih koncev sveta. Vstopnine ni.

petek, 3. junij 2011 ob 18:2311

Slovesno ob 140-letnici gasilstva v Ljutomeru

V Ljutomeru bo letos slovesno ob 140-letnici Prostovoljnega gasilskega društva Ljutomer. Zanimive prireditve ob tej visoki obletnici se bodo vrstile skozi cel junij, Leonardo Markovič, predsednik PGD Ljutomer pa je danes na novinarski konferenci skupaj z županjo Občine Ljutomer, mag. Olgo Karba, podrobno predstavil celoten program obletnice:

sreda, 1. junij 2011 ob 18:451

Koledar prireditev v občini Ormož junij 2011

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ormož in okolici v juniju.

sreda, 1. junij 2011 ob 10:17

Koledar prireditev v občini Ljutomer junij 2011

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v juniju.

torek, 31. maj 2011 ob 21:11

Zmagovalci prvih vaških iger so mladi tekmovalci iz Radoslavec

Zaradi dežja so se organizatorji prvih vaških iger v Drakovcih pri Mali Nedelji odločili igre s sobote prestaviti na nedeljo. S svojo odločitvijo so zadeli v polno, saj so se v nedeljo dopoldne ob Muzeju kmečkega orodja Cirila Voršiča v prelepem, toplem vremenu zbrali številni gledalci, ki so z bučnim navijanjem spodbujali tekmovalce devetih ekip.

nedelja, 29. maj 2011 ob 20:58

V Unterhundu žgali Eightbomb & Nero Burns

V petek, 27. maja, je v ormoškem Unterhundu v organizaciji Mladinskega centra Ormož (MCO) potekal Rockabilly večer s skupinama Eightbomb & Nero Burns. Skupina Nero Burns je publiki poznana že iz Grossmanovega festivala, kjer so igrali na dobro obiskanem Zombie walk-u. Skupina Eightbomb pa se je Sloveniji predstavila v letošnji sezoni "Slovenija ima talent". V Unterhundu so potrdili da v njihovem primeru to definitivno drži.

sobota, 28. maj 2011 ob 12:36

Vabljeni na Salon Jeruzalem

Drugo soboto v juniju že deveto leto zapored prleški vinarji pripravljajo svoj praznik, na katerem ponudijo obiskovalcem najboljše, kar premorejo njihove kleti. V goste povabijo stroko, prijatelje, novinarje, sommelierje, gostince, umetnike in mednarodno priznane eksperte ter najboljše kuharske mojstre. Cilj je preprost. Svoja vina želijo družiti z najboljšim in najboljšimi.

petek, 27. maj 2011 ob 09:271