10. hidroraid v Prlekiji

V nedeljo, 10. julija dopoldne so se razšli udeleženci letošnjega, že desetega srečanja, posvečenega Citroenovim vozilom, ki so vzmeteni hidropnevmatsko.10. Hidroraida, ki je od četrtka do nedelje potekal v idiličnem okolju Slanove kmetije v Bodislavcih v neposredni bližini Bioterm, se je udeležilo 123 lastnikov vozil, mnogi so prišli s svojimi družinami, tako da je število udeležencev preseglo številko tristo. S svojimi Citroeni so se pripeljali iz šestih držav, poleg Slovenije ...

nedelja, 10. julij 2011 ob 19:481

Petkov večer z Noctiferio in vročim striptizom

Ta vikend na Gajševskem jezeru poteka 9. mednarodno srečanje MK Jezerski duhovi. V petek so na večernem koncertu nastopile skupine The Ensemble, Motörhead tribute band Ace of Spades in Noctiferia. Prvi so segreli publiko s preigravanjem različnih priredb, drugi so odigrali set Motörhead klasik, Noctiferia pa so publiko razgibali s svojim repertoarjem v katerem ni manjkal komad Fond of Lies ter Samael priredba Baphomet's Throne.

sobota, 9. julij 2011 ob 11:203

Prekmurski taborniki spoznavajo Prlekijo

Z začetkom šolskih počitnic je oživel Center za usposabljanje za zaščito in reševanje občineLjutomer v Bodislavcih pri Mali Nedelji. Letošnji prvi prebivalci tabora so mladi taborniki rodaVeseli veter iz Murske Sobote in Vidra iz Lendave. Trideset tabornikov in tabornic starosti od šest do osemnajst let je pod vodstvom starejših mentorjev pod šotori preživelo en teden.

četrtek, 7. julij 2011 ob 21:041

V Pristavi preživeli družaben vikend

V petek, 1. julija, je PGD Pristava priredilo prvo tovrstno tekmovanje v Prlekiji, ki se je imenovalo Mladi prleški talent. Nastopili so lahko mladi do 18 leta starosti in pokazali svoje talente, ki jih premorejo. V petju, plesu in igranju na instrumente je tekmovalo 16 mladih talentov.

ponedeljek, 4. julij 2011 ob 10:14

Najboljši bograč je skuhala ekipa Prlek Forever

V soboto je MLD - Mlada liberalna demokracija, lokalnega odbora Ljutomer, Gornja Radgona in Radenci pripravila prireditev Prleški pisker - tekmovanje v kuhanju bograča. Pred prireditvijo so se vsi trije lokalni odbori MLDja povezali v MLD - Pokrajinski odbor Prlekija, katerega predsednica je postala Sara Karba, podpredsednik Mitja Bračič, sekretar pa Aleš Kaučič.

nedelja, 3. julij 2011 ob 21:3822

Petkov stand up večer

Minuli petek smo v Ljutomeru lahko prisluhnili trem stand up komedijantom. V Hotelu Jeruzalem je v sklopu stand up večerov Vstani gor Lotmerk nastopila Martina Ipša, v gostilni Pri hudem mačku pa v sklopu stand up večerov Petkov krohot, najbolj vroči mlad tandem srbske stand up komične scene Nikola Silić in Srđan Dinčić.

nedelja, 3. julij 2011 ob 19:40

Koledar prireditev v občini Ljutomer julij 2011

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in okolici v juliju.

petek, 1. julij 2011 ob 19:06

V soboto tekmovanje v kuhanju bograča

Mlada liberalna demokracija – Pokrajinski odbor Prlekija  vas vabi na tekmovanje v kuhanju bograča - PRLEŠKI PISKER, ki se bo dogajalo v soboto, 2. julija 2011 ob 11h na Glavnem trgu v Ljutomeru. V kuhanju bograča se bodo pomerile mladinske organizacije iz Prlekije in ostali zainteresirani. Tekmovalno skupino sestavljajo trije člani in sicer kuhar, pomočnik kuharja in kurjač.

sreda, 29. junij 2011 ob 14:314

Stand up večer z Martino Ipša

LTO Prlekija Ljutomer, Hotel Jeruzalem Ljutomer, Prlekija-on.net, Vinoreja Kaučič in Mediaart pripravljajo novo sezono stand up večerov Vstani gor Lotmerk. Prvi večer nove sezone bo v petek, 1. julija ob 21. uri, na terasi hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopila Martina Ipša.

sreda, 29. junij 2011 ob 13:182

V soboto zbrane zabavali Štrki in Modra cona

Proslava 140. obletnice ustanovitve PGD Ljutomer se je v soboto zaključila z gasilsko veselico na Glavnem trgu v Ljutomeru, kjer so zbrane zabavali ansambel Štrk in Modra cona. Že v petek so na trgu z osrednjo proslavo obeležili dan državnosti in 140 let društva, v soboto pa je na žalost organizatorjev prireditveni šotor bolj ali manj sameval.

nedelja, 26. junij 2011 ob 11:49