Dež odplaknil petkovo dogajanje na srečanju MK Moliboga

V petek, 6. avgusta, je bil 7. moto zbor MK Moliboga v Lukavcih slabo obiskan zaradi slabega vremena. Pod šotorom se je zbralo le nekaj ljudi, ki so kljub dežju vztrajali na prizorišču, koncertnega dogajanja pa tisto noč niso videli.

nedelja, 8. avgust 2010 ob 03:411

Slavnostna prireditev ob 54. prazniku Občine Ljutomer

V soboto, 7. avgusta, je v konferenčni dvorani Hotela Bioterme v Moravcih v Slovenskih goricah potekala slavnostna prireditev s podelitvijo nagrade in priznanj Občine Ljutomer za leto 2010. Slavnostni gost je bil minister Službe Vlade Republike Slovenije za lokalno samoupravo in regionalni razvoj dr. Henrik Gjerkeš.

sobota, 7. avgust 2010 ob 15:54

Poročilo Hudega mačka

Na uradni spletni strani Grossmannovega festivala www.grossmann.si so objavili uradno poročilo Grossmannovega festivala filma in vina 2010, kjer so predstavljeni impresivni podatki in vrtoglave številke, iz katerih lahko še enkrat ugotovimo, da je letošnji festival bil popoln uspeh in najboljši festival doslej.

četrtek, 5. avgust 2010 ob 14:03

Vaške igre v Drakovcih

Turistično društvo Mala Nedelja-Radoslavci vabi v nedeljo, 8. avgusta na vaške igre. Pričetek iger bo ob 9. uri pri Voršičevih v Drakovcih. Osem ekip vasi z območja KS Radoslavci in Mala Nedelja se bo pomerilo v žaganju drv, luščenju koruze, spretnostni hoji z lestvijo med balami, vožnji z leseno samokolnico in jahanju lesenega konja. Za obiskovalce bodo pripravili jedi iz krompirja, možen bo tudi ogled muzeja kmečkega orodja in strojev.

sreda, 4. avgust 2010 ob 20:56

Koledar prireditev v občini Ljutomer in okolici avgust 2010

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ljutomer in njegovi okolici v mesecu avgustu.

ponedeljek, 2. avgust 2010 ob 18:271

54. praznik Občine Ljutomer

Občina Ljutomer vabi občane in občanke na številne prireditve ob 54. prazniku Občine Ljutomer.

ponedeljek, 2. avgust 2010 ob 16:273

Za leto dni so utihnile pošasti in ugasnili projektorji

Zaključil se je letošnji Grossmannov festival, ki je obiskovalcem ponudil več kot 70 prireditev v šestih dneh (in nočeh). Sicer mirni Ljutomer je zaživel od 26. do 31. julija in gostil nekaj sto obiskovalcev dnevno, ob koncu tedna kar dobrih 600 obiskovalcev. Rdeča nit festivala je fantastika, grozljivke, kultni filmi – torej predvsem subkultura filmskih stvaritev in kultura vina domače prleške regije.

ponedeljek, 2. avgust 2010 ob 10:48

IX. rimske igre na Stari Cesti

V nedeljo, 1. avgusta, so na Stari Cesti potekale že IX. sodobne rimske igre, ki jih organizira Turistično društvo Stara Cesta. V igrah, ki so potekale pri gasilskem domu je nastopilo pet ekip: Prleki, Patrioti, Power, Špricarji in ekipa Desnjak. Zmagala je ekipa iz Desnjaka.

nedelja, 1. avgust 2010 ob 23:34

Letos 2. O.F.A.K. festival

Letos se bo od 14. do 20. avgusta odvil 2. O.F.A.K. (ormoški festival aktivnih klubov) festival na različnih prizoriščih v Ormožu in sicer na grajskem dvorišču, ormoškem bazenu, v parku, Mestni grabi, baru Maček in na terasi Hotela Ormož. Objavljamo celoten seznam festivala, kjer se bo zagotovo za vsakogar nekaj našlo.

nedelja, 1. avgust 2010 ob 22:38

Hladno pivo za konec festivala

6. Grossmannov festival se je s podelitvijo nagrad in koncertom na Glavnem trgu zaključil. Na koncertu so nastopili Dežurni krivci namesto Banane Metalik, ki na prizorišče niso prispeli zaradi težav s kombijem in za konec še Hladno pivo, ki so dodobra segreli in razgibali publiko, zombije in pošasti.

nedelja, 1. avgust 2010 ob 02:26