Tony Cetinski za zaljubljence v Ljutomeru

Na letošnjem Valentinovem koncertu v Ljutomeru je to soboto v športni dvorani ŠIC, nastopil hrvaški pop zvezdnik Tony Cetinski. Za zaljubljence so najprej poskrbeli in jih ogreli Samo Budna & Band, ki so predstavili svoj novi singl, nato pa je Tony s svojo spremljevalno skupino odpel vse svoje večje hite. Koncert je organiziralo društvo KAEMDE.

nedelja, 13. februar 2011 ob 20:051

Za društvom Johann - Janez Puch je uspešno leto

Člani prleškega društva za ohranjenje tehnične kulture in dediščine Johann - Janez Puch, so 5. februarja pripravili že 18. občni zbor. Gostitelj zbora je bil, kot že vrsto let, ljutomerski hotel Jeruzalem, kjer se je zbralo veliko članov, kateri so bili seznanjeni z delom v preteklem letu. Iz podanih poročil je bilo razvidno, da je bilo minulo leto pozitivno, pripravili so kar 8 prireditev in Ljutomer predstavili mnogim udeležencem.

četrtek, 10. februar 2011 ob 16:041

Neda Ukraden, Lina Kuduzović in Boštjan Bračič marca v Ljutomeru

26. marca bo na koncertu ob materinskem dnevu v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru nastopila Neda Ukraden v spremstvu skupine Nova legija, gosta večera pa bosta Lina Kuduzović in Boštjan Bračič, ki sta nastopila na lanskem šovu Slovenija ima talent, Lina je postala tudi zmagovalka tega šova.

ponedeljek, 7. februar 2011 ob 09:287

Hardcore napad na Bar Klub

Sinoči so v Bar Klubu v Ljutomeru na tretjem Bring The Breakdowns v sklopu turneje The first one counts the most nastopili hardcore skupini Treated iz Avstrije in Tomorrow We Hunt iz Hrvaške ter kot lokalna podpora Before the Murder iz Prekmurja. Celoten koncert je bil posnet tudi za Live DVD.

nedelja, 6. februar 2011 ob 10:31

Koledar prireditev v občini Ormož in okolici februar 2011

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ormož in okolici v februarju.

sreda, 2. februar 2011 ob 18:51

Koledar prireditev v občini Ljutomer in okolici februar 2011

Vljudno vabljeni na prireditve v občini Ljutomer in okolici v februarju.

sreda, 2. februar 2011 ob 18:41

Impaled Nazarene zavzeli prenovljeni Unterhund

V prenovljenem ormoškem klubu Unterhund se je sinoči po daljšem času spet zgodil koncert, ki so ga organizirali Bangyourbrain.com & Unterhund Ormož. Zbrano množico so najprej ogreli "black pussy crust iz Küzldorfa" Küzlavec in black metalci Nephrolith iz Bleda. Nato so oder zavzeli finski grindcore/punk rock/metalci Impaled Nazarene in Unterhund je eksplodiral.

nedelja, 30. januar 2011 ob 11:43

Popoldan ob zvokih mandolin

17. in 18. junija lani je Humanitarno društvo Adra Slovenija pripravilo dobrodelni bazar igrač v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Ob tem je bil vzpostavljen stik s Krščansko adventistično cerkvijo na Slovenskem pri katerem deluje Adra. Sodelovanje se nadaljuje že letos, kajti v soboto, 29. januarja, je v prostorih knjižnice DOSOR-ja v četrtem nadstropju nastopila 9-članska mandolinska skupina Amos s Ptuja, ki že 11 let deluje pri tamkajšnji KAC – Krščanski adventisti ...

nedelja, 30. januar 2011 ob 02:46

Degustacija tortic v Hotelu Jeruzalem v Ljutomeru

V petek, 28. januarja, je v Hotelu Jeruzalem v Ljutomeru potekala malo drugačna degustacija kot smo jih ponavadi vajeni. Matevž Visočnik iz Tovarnice sladkosti je predstavil njihove tortice, ki so jih obiskovalci lahko pokušali, poleg tortic pa zaužili vina Vinogradništva Kos, ki jih je predstavil Mitja Kos.

sobota, 29. januar 2011 ob 10:424

»Darujem zate« za Cvetko Kšela

Cvetka Kšela, 52-letna občanka Občine Radenci, je do lanskega leta bila direktorica Zavoda za turizem in šport Radenci, znana kot aktivna, zagnana, delovna in neumorna oseba, ki pa jo je lani aprila prizadela huda bolezen: ALS – amiotrofična lateralna skleroza oziroma bolezen motoričnega nevrona. Pri tej bolezni slabijo in usihajo mišice, bolnik ima vedno večje težave pri hoji, z govorom, požiranjem hrane in dihanjem. Pri posamezniku se lahko pojavi med 50-im in 55-im letom. V Sloveniji ...

petek, 28. januar 2011 ob 09:47