Vabljeni na Salon Jeruzalem

Drugo soboto v juniju že deveto leto zapored prleški vinarji pripravljajo svoj praznik, na katerem ponudijo obiskovalcem najboljše, kar premorejo njihove kleti. V goste povabijo stroko, prijatelje, novinarje, sommelierje, gostince, umetnike in mednarodno priznane eksperte ter najboljše kuharske mojstre. Cilj je preprost. Svoja vina želijo družiti z najboljšim in najboljšimi.

petek, 27. maj 2011 ob 09:271

V soboto 1. vaške igre v Drakovcih

Zanimivo sobotno doživetje z obilo smeha in veselja za staro in mlado, se v soboto, 28. maja,obeta v Drakovcih pri Mali Nedelji. Pri Muzeju kmečkega orodja pri Voršičevih se bodo ob 9. uripričele 1. vaške igre. Šestčlanske ekipe se bodo pomerile v šaljivih igrah, ki bodo od tekmovalcev zahtevale nekaj moči, spretnosti in iznajdljivosti. Organizatorji, TD Mala Nedelja - Radoslavci, vabijo vse, ki želijo tekmovati, da sestavijo ekipe in se prijavijo za tekmovanje neposredno pred pričetkom ...

sreda, 25. maj 2011 ob 21:073

Prleški cug popeljal Prleke do Kopra in nazaj

20. in 21. maj je bil praznik za nekaj Prlekov. Seveda tisti, ki so bili na stojnicah so pridno delali, ravno tako organizatorji. Več kot 100 potnikov pa je bilo veselih ter zadovoljnih. Že v petek so postavili stojnice s ponudbo v Kopru. Večji del kulinarične in turistične ponudbe so predstavili domačinom in gostom, kateri so obiskali prireditveni prostor. Sicer nekoliko manj obiskovalcev a so prišli tudi takšni s katerimi se bo sodelovanje nadaljevalo.

nedelja, 22. maj 2011 ob 15:112

Sobotni rokenrol z »Gunsi« in »Motörheadi«

11. srečanje MK Samorog v Ljutomeru se je v soboto zaključilo s koncertom skupin 500 m, Guns'n'Roses real tribute in »koroškimi Motörheadi« Rollin' Bastards. Na odru sta tudi tokrat koncert popestrili seksi plesalki, obiskovalci pa so si lahko ogledali tudi ženski striptiz. Tako v petek kot v soboto so popoldan motoristi šli na panoramsko vožnjo, v petek zvečer pa sta na koncertu nastopili skupini Dismissed in Kula Band.

nedelja, 22. maj 2011 ob 11:321

Sobotna panoramska vožnja v Ljutomeru

V Ljutomeru poteka tradicionalno, letos 11. srečanje MK Samorog. Včeraj popoldan so se motoristi zbrali za tovarno Krka in šli na panoramsko vožnjo, zvečer pa je sledil koncert. Tudi danes dopoldan se je zbralo veliko motoristov, ki so se podali na panoramsko vožnjo. Zvečer še sledi koncert skupin 500 m in Guns'n'Roses real tribute.

sobota, 21. maj 2011 ob 19:26

V petek so se Prleki predstavili na stojnicah v Kopru

Letošnji Prleški cug je v polnem teku. Prireditev, katera je razdeljena v dva dneva se je pričela. Ponudniki so predstavili in postavili na ogled in prodajo svoje izdelke. Sicer lepo toplo vreme ni privabilo toliko obiskovalcev kot je bilo pričakovano.  Največ je bilo turistov, ki obiskujejo mesto Koper. Danes je iz Prlekije krenil Prleški cug, ki bo v Koper popeljal številne Prleke, ki se bodo predstavili na stojnicah.

sobota, 21. maj 2011 ob 12:001

V petek publiko zabavali Kula Band, Dismissed in seksi plesalki

Ta vikend v Ljutomeru za tovarno Krka poteka 11. motozbor MK Samorog. V petek popoldan so se motoristi zbirali na prizorišču in se podali na panoramsko vožnjo, zvečer pa je sledil koncert s skupinama Dismissed in Kula band. Dogajanje sta popestrili tudi seksi plesalki, striptiz in hostese. Danes bo ponovno panoramska vožnja ob 16. uri in nato koncert skupin 500 m in Guns'n'Roses real tribute.

sobota, 21. maj 2011 ob 10:014

Tudi v Ljutomeru zaplesali četvorko

Danes so v Ljutomeru na Glavnem trgu točno opoldne, četvorko zaplesali maturanti Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. Letos je plesalo 178 dijakov in dijakinj zadnjih letnikov gimnazije, ki so nato "ples" nadaljevali v ljutomerskem parku. Četvorke so zaplesali v 22 slovenskih mestih.

petek, 20. maj 2011 ob 21:333

V Ljutomeru že hrumijo motorji

V Ljutomeru so se že včeraj začeli zbirati motoristi za tovarno Krka, kjer ta vikend poteka tradicionalno, letos že 11. srečanje MK Samorog. Danes so se popoldne zbrali ter krenili na panoramsko vožnjo, zvečer pa sledi koncert s skupinama Dismissed in Kula Band. Jutri sledi ponovno panoramska vožnja ob 16. uri in nato koncert skupin 500 m in Guns'n'Roses real tribute. Manjkal ne bo niti erotični šov, obiskovalci pa lahko na prizorišču, kamor je vstop prost, tudi kampirajo.

petek, 20. maj 2011 ob 19:072

132 fičkov na enem mestu

V nedeljo, 15. maja, na god Zofije, je potekalo največje srečanje fičkov do sedaj. Zbralo se je 132 voznikov, kateri so pripeljali svoje lepotce iz cele Slovenije, Hrvaške in Srbije. Močno deževno jutro je odvrnilo mnogo tistih, kateri bi prišli na Ptuj s fičkom, organizatorji so hoteli postaviti Ginesov rekord z eno vrsto vozil. Teh 132 je tudi največ, kar se jih je do sedaj kdaj zbralo na enem mestu. Ptujske terme so tokrat gostile raznobarvne lepotce. Tudi fičko z dvoje vrat je bil ...

ponedeljek, 16. maj 2011 ob 11:461