Nitke prijateljstva

Šolarke in šolarji Osnovne šole Radenci so v šolskem letu 2008 / 2009, ob požrtvovalnem sodelovanju mentoric in mentorjev, zelo dobro izpeljali prostovoljni projekt pod naslovom »Nitke prijateljstva«: srečevanja s stanovalci DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci. Ob tem ni šlo le za enkratno druženje na mesec, pač pa za srečevanja ob raznoraznih priložnostih, kot tudi za skupne ustvarjalne delavnice.

petek, 8. oktober 2010 ob 17:38

Stand up večer z Janezom Usenikom

Spletni portal Prlekija-on.net in Prleške cejtnge v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer, Mediaart in Vinorejo Kaučič pripravlja naslednji stand up večer Vstani gor Lotmerk, ki bo v petek, 8. oktobra ob 20.30 uri, v restavraciji hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopil Janez Usenik.

torek, 5. oktober 2010 ob 22:241

Ajda končala kot druga v šovu Supermodel Slovenije

Ajda Auer iz Ljutomera, ki je sodelovala v šovu Supermodel Slovenije in se uvrstila med šest finalistk oddaje je v zadnji oddaji na sprehodu po finalni modni pisti, kot velikokrat prej, navdušila in v šovu pustila dober vtis. Z finalnim nastopom se je tudi uvrstila med dve najboljši v šovu.

ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 21:581

V šovu Big Brother slavnih tudi Ormožanka

V Big Brother slavnih, ki se je pričel danes, se je vselila tudi Ines Juranovič iz Ormoža. V šovu, ki bo trajal 70 dni, se je naselilo deset bolj ali manj znanih Slovencev. Kamere bodo tekmovalce spremljale na vsakem koraku, vsak trenutek, 24 ur na dan.

nedelja, 3. oktober 2010 ob 21:04

Ajda med šestimi finalistkami Supermodela Slovenije

Ajda Auer iz Ljutomera, ki sodeluje v šovu Supermodel Slovenije, se je uvrstila med šest finalistk oddaje. Ajda tako ostaja v boju za laskavi naslov in nagrado v vrednosti 250 tisoč dolarjev v obliki profesionalne pogodbe. Šest finalistk sedaj čaka sprehod na finalni modni pisti.

ponedeljek, 27. september 2010 ob 21:511

Republika Prlekija v Kopru

Tak se predstovla REPUBLIKA PRLEKIJA, zej se vidi ka je bija naš projekt promocije sprejet pa ka so rezultati vidni. Vsi prisotni so spoznali ka se lehko odovle tüdi na drügih mestih.

ponedeljek, 27. september 2010 ob 08:327

Prleki na Festivalu slaščic Slovenije v Kopru

Koper je bil to soboto in nedeljo zaznamovan s sladkimi skušnjavami, saj je gostil 10. Festival slaščic Slovenije. Prireditev je potekala v petih sklopih. V prvem, imenovanovanem Sladka Istra, so se predstavili ponudniki tradicionalnih istrskih sladic in drugih sladkih izdelkov.

nedelja, 26. september 2010 ob 22:351

Stand up komedija po prleško

Četrti v sklopu stand up večerov Vstani gor Lotmerk, je bil nekoliko drugačen od prejšnjih. Bili smo priča stand up komediji po prleško, z nastopom domačina Hongapaj. Hongapaj oz. Jožef Pečnik nam je povedal nekaj zabavnih štorij vüjeca Balaža iz Vujdrimlake, avtorja Jana Baukarta.

sobota, 25. september 2010 ob 00:071

Stand up večer s prleškim Hongapaj

Spletni portal Prlekija-on.net in Prleške cejtnge v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer, Mediaart in Vinorejo Kaučič pripravlja naslednji stand up večer Vstani gor Lotmerk, ki bo v petek, 24. septembra ob 20.30 uri, v restavraciji hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopil prleški Hongapaj.

sreda, 22. september 2010 ob 11:442

Ajda ostaja v boju za Supermodel Slovenije

Ajda Auer iz Ljutomera, ki sodeluje v šovu Supermodel Slovenije, ostaja v boju med sedmimi finalistkami za laskavi naslov in nagrado v vrednosti 250 tisoč dolarjev v obliki profesionalne pogodbe. Ajda je tudi prva po priljubljenosti na uradni spletni strani, kjer gledalci lahko oddajo svoj glas.

ponedeljek, 20. september 2010 ob 22:244