Vid Valič za konec prve sezone

Na zadnjem, sedmem stand up večeru Vstani gor Lotmerk v prvi sezoni, je nastopil "slovenski talent" Vid Valič. Tudi tokrat je bila restavracija hotela Jeruzalem premajhna za vse željne smeha. Vid je vse prisotne dodobra nasmejal s svojim humorjem, v dvorani pa je pogrešal Prleškega Simona. S stand up večeri v Ljutomeru bomo ponovno pričeli predvidoma maja letos.

sobota, 22. januar 2011 ob 00:57

Unterhund živi, prihajajo Impaled Nazarene

Bangyourbrain.com & Unterhund Ormož predstavljata koncert, ko v Ormož, klub Unterhund, v soboto, 29. januarja, prihaja legendarna finska grindcore/punk rock/"goat" metal zasedba Impaled Nazarene. Kot predskupini bosta nastopili skupini Nephrolith in Küzlavec iz Slovenije. Koncert se prične ob 21. uri, vstopnice po 15,00 evrov pa lahko rezervirate na office@bangyourbrain.com, s čimer si zagotovite prednost pri nakupu.

torek, 18. januar 2011 ob 20:181

Stand up večer z Vidom Valičem

Spletni portal Prlekija-on.net v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer, Mediaart in Vinorejo Kaučič pripravlja zadnji stand up večer Vstani gor Lotmerk v prvi sezoni, ki bo v petek, 21. januarja ob 20.30 uri, v restavraciji hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopil Vid Valič.

ponedeljek, 17. januar 2011 ob 21:20

Doj pretočeni Prleki na II. Čurkarijadi

Sred jenara, dere svojo godovno praznüvle Sv. Antun, farni patron na Kogi in zavetnik mesorof no živine, še ekstra pa svij, je na toten lepen bregi, keri je daleč okoli poznoni po joko dobren vini, že od negda sveta lüšno no veselo.

ponedeljek, 17. januar 2011 ob 10:543

Čurkarijada na Kogu

Sobota je bila preko celega dne polna obiskovalcev na Antonovanju na Kogu, tekmovalcev in obiskovalcev. Dopoldan se je najbolj množično udeležilo tekmovanja v kegljanju, mnogo društev upokojencev. Nadaljevalo se je v dvorani, kjer je potekal drugi kviz na temo kmetijstva. Ob tem pa tudi razstava in tekmovanje izdelovalcev čurk (kolin).

nedelja, 16. januar 2011 ob 22:08

Žreb številk ob zvokih Siddharte, veleslalom odpovedan

V petek, 14. januarja, so na Trgu svobode v Mariboru izvedli žreb številk za sobotni veleslalom 47. Zlate lisice. Zbrano množico je ogrevala (čeprav te dni ni ravno mrzlo) skupina Siddharta. Naša najboljša smučarka zadnjih let, Tina Maze je dobila številko 2, današnji veleslalom pa je bil zaradi razmer na progi po 25. tekmovalkah odpovedan.

sobota, 15. januar 2011 ob 09:42

Koledar prireditev v občini Ljutomer in okolici januar 2011

Vljudno vabljeni na prireditve v občini Ljutomer in okolici v januarju.

ponedeljek, 10. januar 2011 ob 15:58

Bisernoporočenca v DOSOR-ju

31. julija 1950 sta v cerkvi svete Magdalene na Kapeli sklenila zakonsko zvezo Franc in Frančiška Kšela, ki sedaj preživljata svoje tretje življenjsko obdobje v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Ker jima zdravje ni dopuščalo udeležbe na slovesnem srečanju v domači cerkvi, Franc je v 85. letu in Frančiška v 83. letu, je bila slovesna maša za njun jubilej v petek, 7. januarja, kar v knjižnici DOSOR-ja.

petek, 7. januar 2011 ob 20:50

Koledar Antonovanja 2011 na Kogu

Vedno znova se vračajo romarji od blizu in daleč na naš domači hribček s cerkvijo. Zimski čas je čas, ko narava spi, vsi, ki živijo od nje pa se lahko v miru zahvalijo za vse, česar so bili deležni čez leto. Največkrat si želimo sreče, a ti drobni trenutki zadovoljstva pridejo le, če je naše življenje polno božjega blagoslova. Sv. Anton Puščavnik, ki goduje 17. januarja, je zavetnik živine, prašičereje.

petek, 7. januar 2011 ob 16:382

Koledar prireditev v občini Ormož in okolici januar 2011

Vljudno vabljeni na številne prireditve v občini Ormož in okolici v januarju.

petek, 7. januar 2011 ob 16:07