Zasedba Mojca z novim videospotom

Zasedba Mojca, se po izdaji njihovega prvenca Mojca - Brez meja, predstavlja z novim videospotom za pesem Midva, ki jo lahko zasledimo na prej omenjenem albumu.Pesem govori o dvojini vsakdana, o zavedanju, da je skupaj vse lažje. Video je v celoti posnet v Prlekiji - Ljutomer z okolico in v Aeroklubu Prlek.Zasedba v kratkem pripravlja tudi nov material, ki ga bo predstavila v poletnih mesecih.

ponedeljek, 6. maj 2019 ob 10:38

Jože in Miško Kontrec ponovno zapela v duetu

Oče in sin, Jože Kontrec in Miško Kontrec, sta zapela v duetu in predstavljata novo priredbo z naslovom Piješ sine, ki jo v originalu prepeva srbski pop pevec Dženan Lončarević.Pesmi lahko prisluhnete v videu.

nedelja, 5. maj 2019 ob 11:51

Zlata Žila predstavlja videospot za singl »Javi se moje jedino«

»Javi se moje jedino« je nov singl skupine Zlata Žila, pod katerega se je podpisal Hrvat Mario Regelja, frontman uspešne hrvaške skupine Ljubavnici. V videospotu se kot glavni lik pojavi Jutra Zorc (kandidatka za miss Slovenije, nedavno nastopila v Plestenjakovem videospotu »Roke stran«) ter člani skupine Zlata Žila.

sreda, 24. april 2019 ob 10:57

Iščejo se prleški igralci in statisti za produkcijo novega slovenskega filma

Cenjena produkcijska hiša Staragara bo predvidoma meseca maja v Prlekiji in okolici snemala nov slovenski celovečerni film, in sicer »Jezdeci« v režiji Dominika Menceja. Kar nekaj manjših igralskih vlog, prav tako statistov, imajo še nezasedenih, iščejo pa prav kandidate iz prleške regije. Casting agencija Fastcast, ki skrbi za igralsko zasedbo filma, je zato preko Grossmannovega festivala pozvala k sodelovanju, pri festivalu pa so se obrnili na nas. Na spodnjih povezavah najdete ...

četrtek, 18. april 2019 ob 11:461

Robbie Ramos predstavlja videospot za pesem Noč je mlada

Robert Barbarič je glasbenik, kateri je svoje izkušnje začel nabirati v zelo mladih letih in prav tako različnih bandih. En od teh je bil zelo znani Torpedo band. Po nekaj letnem mirovanju se je leta 2019 podal na samostojno pot in začel na novo ustvarjati. Njegova najnovejša stvaritev je priredba zelo znanega Queenovega singla Radio ga ga, katera nosi naslov »Noč je mlada«. Robert si je nadel umetniško ime »Robbie Ramos« pod katerim ga najdete tudi na kanalu YouTube ...

sreda, 17. april 2019 ob 09:58

Ansambel Opoj v finalu festivala Slovenska polka in valček 2019

Ansambel Opoj se je uvrstil v finale festivala "Slovenska polka in valček 2019". V polfinalni oddaji Slovenskega pozdrava so se predstavili s polko Naša glasba. Ansambel Opoj sestavljajo Uroš Škripec, Božidar Štiberc, Matjaž Zemljič in David Breznik. Sedež ansambla je v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni. Lani novembra so svojo 5. obletnico delovanja in izid prve CD-zgoščenke obeležili s koncertom v dvorani ŠIC v Ljutomeru, prejeli pa so tudi Listino občine Gornja Radgona.

četrtek, 4. april 2019 ob 19:34

Skupina Eklips predstavlja novo pesem in videospot

Rock skupina Eklips je izdala svežo skladbo z naslovom Brez srca s podporo videospota, ki je nastajal v zadnjih tednih. Sandi Koren, Blaž Koren in Vladimir Petovari, ki so člani te zasedbe, pravijo, da ima skladba pridih temačnega sporočila in že sama melodija kitice in kitarski rif prinašata to temačnost.

četrtek, 4. april 2019 ob 13:18

Sobotni gost v Lenartu bo tudi Andrej Šifrer

Na Moč glasbe nas združuje v Lenartu to soboto, bo gost tudi legendarni slovenski pevec Andrej Šifrer. Rodil se je 1. maja 1952 v Stražišču pri Kranju. Je eden najuspešnejših slovenskih kantavtorjev, kitarist in diplomirani pravnik, ki je v svoji karieri prodal več kot 400.000 nosilcev zvoka. Leta 1969 je nastala prva zasedba Ajvar & Co, v kateri nastopa Andrej. Ker je skupini manjkalo pesmi, je napisal vsak teden eno, ki pa niso bile posnete. V tem času je obiskoval srednjo sanitarno ...

četrtek, 21. marec 2019 ob 18:53

Jasmin Stavros bo 50 let svoje profesionalne glasbene kariere proslavil v Lenartu

Jasmin Stavros letos obeležuje 50 let profesionalne glasbene kariere, katero se je odločil z uspešnicami iz zlate dobe proslaviti v Lenartu na Moč glasbe nas združuje, saj se z Denisom Poštrakom, ki prireja koncert, poznata že vrsto let. Na tej prireditvi bodo med drugim nastopili še Rendez-Vous, Andrej Šifrer, Ansambel bratov Poljanšek, Malibu, Klapa Leut, Rudi Šantl, Lara Kramberger in drugi.

četrtek, 14. marec 2019 ob 16:38

Legendarni Rendez-Vous bodo nastopili po 31-ih letih

Najbolj prodajana slovenska pop skupina vseh časov ter edina slovenska skupina, ki je bila popularna po vsej bivši državi, Rendez-Vous, se bo 23. marca zbrala za nastop na snemanju Moč glasbe nas združuje v Športni dvorani Lenart. Izvedli bodo svoje največje uspešnice, ki so preživela desetletja ter bo to njihov edini nastop.

torek, 12. marec 2019 ob 11:47