Pesem Evrovizije je letos tudi malo prleška

Letos nas na Pesmi Evrovizije, ki poteka v Tel Avivu v Izraelu, zastopata Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta s pesmijo Sebi zmagala na Emi februarja letos. Njune zmage takrat ni pričakoval praktično nihče, a sta s svojo preprostostjo in skromnostjo ter brez pompa in blišča, najbolj navdušila gledalce in poslušalce, ki so jima v glasovanju namenili največ glasov. Zala in Gašper sta se v preteklih dneh na generalkah že prepričala, kako je stati na evrovizijskem odru, v ponedeljek zveč ...

torek, 14. maj 2019 ob 20:01

Mladi Pomurci k sodelovanju povabili mladega talentiranega Aljaža

Pišemo leto 2019, polno obveznosti, skrbi, načrtov, ki samo še zmanjšujejo čas, ki ga namenimo drug za drugega. Za ljudi, ki jih imamo radi in so dejanska vrednota, ki nas osrečuje."Že ena oseba lahko s kančkom dobre volje prispeva veliko, če jo na čisto enostaven način deli naprej. Dovolj je že iskren nasmeh", je sporočilo novonastale skladbe Svet postal bi lep, skupine Mladi Pomurci - tokrat v sodelovanju z mladim, nadobudnim in talentiranim glasbenikom Aljažem Pevcem.

sreda, 8. maj 2019 ob 19:47

Na snemanju videospota je bilo vroče

Priljubljena prekmurska pevka Nika Zorjan, je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo s pripisom "Nor dan je za nami! Posneli smo spot Vruće z naaaajboljšo ekipo ever!!! Slika pove FSE!" Niki sta se na snemanju pridružili tudi znani fitnes "influencerki" Sindi Kustec in Patricija Pangeršič. Na snemanju pa je tudi sicer očitno bilo vroče, saj je Nika Patricijo "našeškala" po zadnjici, kar je seveda bilo zabeleženo.

sreda, 8. maj 2019 ob 12:40

Zasedba Mojca z novim videospotom

Zasedba Mojca, se po izdaji njihovega prvenca Mojca - Brez meja, predstavlja z novim videospotom za pesem Midva, ki jo lahko zasledimo na prej omenjenem albumu.Pesem govori o dvojini vsakdana, o zavedanju, da je skupaj vse lažje. Video je v celoti posnet v Prlekiji - Ljutomer z okolico in v Aeroklubu Prlek.Zasedba v kratkem pripravlja tudi nov material, ki ga bo predstavila v poletnih mesecih.

ponedeljek, 6. maj 2019 ob 10:38

Jože in Miško Kontrec ponovno zapela v duetu

Oče in sin, Jože Kontrec in Miško Kontrec, sta zapela v duetu in predstavljata novo priredbo z naslovom Piješ sine, ki jo v originalu prepeva srbski pop pevec Dženan Lončarević.Pesmi lahko prisluhnete v videu.

nedelja, 5. maj 2019 ob 11:51

Zlata Žila predstavlja videospot za singl »Javi se moje jedino«

»Javi se moje jedino« je nov singl skupine Zlata Žila, pod katerega se je podpisal Hrvat Mario Regelja, frontman uspešne hrvaške skupine Ljubavnici. V videospotu se kot glavni lik pojavi Jutra Zorc (kandidatka za miss Slovenije, nedavno nastopila v Plestenjakovem videospotu »Roke stran«) ter člani skupine Zlata Žila.

sreda, 24. april 2019 ob 10:57

Iščejo se prleški igralci in statisti za produkcijo novega slovenskega filma

Cenjena produkcijska hiša Staragara bo predvidoma meseca maja v Prlekiji in okolici snemala nov slovenski celovečerni film, in sicer »Jezdeci« v režiji Dominika Menceja. Kar nekaj manjših igralskih vlog, prav tako statistov, imajo še nezasedenih, iščejo pa prav kandidate iz prleške regije. Casting agencija Fastcast, ki skrbi za igralsko zasedbo filma, je zato preko Grossmannovega festivala pozvala k sodelovanju, pri festivalu pa so se obrnili na nas. Na spodnjih povezavah najdete ...

četrtek, 18. april 2019 ob 11:461

Robbie Ramos predstavlja videospot za pesem Noč je mlada

Robert Barbarič je glasbenik, kateri je svoje izkušnje začel nabirati v zelo mladih letih in prav tako različnih bandih. En od teh je bil zelo znani Torpedo band. Po nekaj letnem mirovanju se je leta 2019 podal na samostojno pot in začel na novo ustvarjati. Njegova najnovejša stvaritev je priredba zelo znanega Queenovega singla Radio ga ga, katera nosi naslov »Noč je mlada«. Robert si je nadel umetniško ime »Robbie Ramos« pod katerim ga najdete tudi na kanalu YouTube ...

sreda, 17. april 2019 ob 09:58

Ansambel Opoj v finalu festivala Slovenska polka in valček 2019

Ansambel Opoj se je uvrstil v finale festivala "Slovenska polka in valček 2019". V polfinalni oddaji Slovenskega pozdrava so se predstavili s polko Naša glasba. Ansambel Opoj sestavljajo Uroš Škripec, Božidar Štiberc, Matjaž Zemljič in David Breznik. Sedež ansambla je v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni. Lani novembra so svojo 5. obletnico delovanja in izid prve CD-zgoščenke obeležili s koncertom v dvorani ŠIC v Ljutomeru, prejeli pa so tudi Listino občine Gornja Radgona.

četrtek, 4. april 2019 ob 19:34

Skupina Eklips predstavlja novo pesem in videospot

Rock skupina Eklips je izdala svežo skladbo z naslovom Brez srca s podporo videospota, ki je nastajal v zadnjih tednih. Sandi Koren, Blaž Koren in Vladimir Petovari, ki so člani te zasedbe, pravijo, da ima skladba pridih temačnega sporočila in že sama melodija kitice in kitarski rif prinašata to temačnost.

četrtek, 4. april 2019 ob 13:18