Sobotni gost v Lenartu bo tudi Andrej Šifrer

Na Moč glasbe nas združuje v Lenartu to soboto, bo gost tudi legendarni slovenski pevec Andrej Šifrer. Rodil se je 1. maja 1952 v Stražišču pri Kranju. Je eden najuspešnejših slovenskih kantavtorjev, kitarist in diplomirani pravnik, ki je v svoji karieri prodal več kot 400.000 nosilcev zvoka. Leta 1969 je nastala prva zasedba Ajvar & Co, v kateri nastopa Andrej. Ker je skupini manjkalo pesmi, je napisal vsak teden eno, ki pa niso bile posnete. V tem času je obiskoval srednjo sanitarno ...

četrtek, 21. marec 2019 ob 18:53

Jasmin Stavros bo 50 let svoje profesionalne glasbene kariere proslavil v Lenartu

Jasmin Stavros letos obeležuje 50 let profesionalne glasbene kariere, katero se je odločil z uspešnicami iz zlate dobe proslaviti v Lenartu na Moč glasbe nas združuje, saj se z Denisom Poštrakom, ki prireja koncert, poznata že vrsto let. Na tej prireditvi bodo med drugim nastopili še Rendez-Vous, Andrej Šifrer, Ansambel bratov Poljanšek, Malibu, Klapa Leut, Rudi Šantl, Lara Kramberger in drugi.

četrtek, 14. marec 2019 ob 16:38

Legendarni Rendez-Vous bodo nastopili po 31-ih letih

Najbolj prodajana slovenska pop skupina vseh časov ter edina slovenska skupina, ki je bila popularna po vsej bivši državi, Rendez-Vous, se bo 23. marca zbrala za nastop na snemanju Moč glasbe nas združuje v Športni dvorani Lenart. Izvedli bodo svoje največje uspešnice, ki so preživela desetletja ter bo to njihov edini nastop.

torek, 12. marec 2019 ob 11:47

Skupina Del tuha predstavlja singl »Lepa si danes«

Romska skupina Del tuha predstavlja novo skladbo z naslovim Lepa si danes. Avtor glasbe je Milan Ostojič, avtor besedila Feri Lainšček, avtorji aranžmaja pa so člani skupine Del tuha. Skupina je skladbo posnela v sodelovanju z violinistko Ekaterino Lepoša. Tonsko jo je realiziral Andrej Novak, januarja 2019.

ponedeljek, 18. februar 2019 ob 07:58

Ali se Štajerski Brendi podaja v narodno-zabavne vode?

Štajerski Brendi zagotovo velja za enega izmed produktivnejših slovenskih glasbenikov, ki nikakor ne dopušča, da bi ga karkoli zaustavilo na njegovi glasbeni poti.

sreda, 13. februar 2019 ob 07:37

Ditka predstavlja singl Ljubi me, kot sonce sije

Glasbenica Ditka predstavlja singl z naslovom Ljubi me, kot sonce sije. Skladba je delo že uglašene avtorske zasedbe - Ditka je ustvarila glasbo, avtor besedila je Feri Lainšček, avtor aranžmaja pa Gorazd Čepin. Skladba je bila posneta v studiu Gogo Music.

ponedeljek, 11. februar 2019 ob 20:56

Ethnotrip predstavlja videospot za pesem Vsako noč, ko mesto spi

Zasedba Ethnotrip predstavlja novi singl z albuma "Preden se zdani". V novo leto je skupina na odre zakorakala v nekoliko spremenjeni zasedbi in zvoku, basista Aleksandra Vargo je zamenjal kontrabasist Patrick Gyurkač.

sobota, 9. februar 2019 ob 10:46

Skupina Avantura z novo avtorsko skladbo: »En za drugega«

Skupina Avantura prihaja iz Prekmurja in so prepoznavni predvsem kot spremljevalna skupina pevke Tanje Žagar, sedaj pa so po enem letu od izida njihove zadnje avtorske skladbe, posneli novo z naslovom "En za drugega". Glasbo in besedilo je napisal bobnar Samo Sreš, pesem pa so v celoti posneli v živo. Producent pesmi je Peter Ošlaj, posneli pa so jo v studiu Pre Sound.

četrtek, 17. januar 2019 ob 12:34

»Naprej« - glasbeno potovanje dveh umetnikov iz Prekmurja

"Naprej" je glasbeno potovanje dveh umetnikov iz Prekmurja, ki sta združila ideje in ljubezen do glasbe, ter se podala na skupno pot po vesolju. "Naprej" govori o vzponih in padcih, ki jih lahko podoživljamo vsak po svoje. Včasih uspé, včasih ne - a glavno je da nadaljujemo in peljemo "Naprej"...

ponedeljek, 14. januar 2019 ob 20:30

Miško Kontrec pesem posveča svoji ljubezni

Miško Kontrec, ki ga poznamo kot člana skupine Langa, iz filma Šanghaj, po sodelovanju z mnogimi drugimi glasbeniki in ki na svoji glasbeni poti vedno išče nove izzive, je tokrat zaigral pesem Nina, ki jo v originalu izvaja Jole. Pesem, kateri lahko prisluhnete v videu, posveča svoji ljubezni.

petek, 11. januar 2019 ob 17:20