Broken Hearts izdali tretjo avtorsko pesem

Fantje skupine Broken Hearts so se po izdanih dveh avtorskih komadih končno odločili, da posnamejo tretjega. Tokrat so se zadeve lotili bolj resno in se samozavestno, z željo po uspehu, podali na snemanje v enega največjih studiev v Evropi, kjer snemajo svetovno znani glasbeniki, to je studio RSL ...

sreda, 26. oktober 2011 ob 17:50


Z vetrom v laseh pri Mali Nedelji

Künštni Prleki smo se v sredo 19. oktobra podali na Gomilo. Na tem mestu je spominsko obeležje, katero je posebno zaradi tega, ker se tam stikajo štiri občine. Juršinci, Sveti Tomaž, Sveti jurij in Ljutomer. Nekaj korakov stran pa stoji razgledni stolp na Gomili.

petek, 21. oktober 2011 ob 10:532

Potepanje po občini Sveti Jurij ob Ščavnici

Künštni Prleki smo prekolesarili večji del Prlekije. Uspelo nam je, da smo obiskali tudi občino Sveti Jurij ob Ščavnici. Predvsem kmetijsko področje. Spoznali pa smo, da je to kraj, kjer je rojeno največ kulturnikov, kateri so pomembno zaznamovali življenje v kraju.

četrtek, 13. oktober 2011 ob 10:402

Celovečerni koncert Komornega zbora Orfej

V nedeljo, 16. oktobra, ob 20. uri, se bo Komorni zbor Orfej, v ljutomerski cerkvi predstavil s celovečernim koncertom. Koncert bo potekal v okviru 3. Festivala sv. Janeza Krstnika, vstop na festivalske dogodke pa je prost.

sreda, 12. oktober 2011 ob 15:02

Jesen je potrkala na vrata

Künštni Prleki so tokrat prekrižarili občino Sv. Tomaž. Na domačiji, kjer je bil rojen pisatelj Franc Ksaver Meško so nas sprejeli daljni sorodniki. Nadaljevali smo potepanje do športnega centra Mostiščar.

četrtek, 6. oktober 2011 ob 17:082

Künštni Prleki so se potepali po Središču ob Dravi in Veliki Nedelji

10. septembra so se odpravili Künštni Prleki v Središče ob Dravi. Zgodaj zjutraj so prispeli na obnovljen trg pred občinsko zgradbo, kjer jih je pričakal župan Jurij Borko, kateri je predstavil občino in razvoj le-te.

ponedeljek, 19. september 2011 ob 20:421

Samo Budna najboljši debitant

Na letošnjem slovenskem festivalu zabavne glasbe - Slovenska popevka, je nastopil tudi prleški glasbenik Samo Budna in postal najboljši debitant po mnenju stroke.

ponedeljek, 19. september 2011 ob 19:043

Künštni Prleki snemali v Ormožu

V lepem jesensken septemberskem dnevu so künštni Prleki posneli drugi del filma. Tokrat so pri Ozmečevih imeli počitek pod jablano in pojedli dobro kislo žüpo, na Ormoškem jezeru pa spoznali moč vode in videli da sosedje Hrvati upravljajo s tem bogastvom.

nedelja, 18. september 2011 ob 11:001

Na Slovenski popevki tudi Samo Budna

Na letošnjem slovenskem festivalu zabavne glasbe - Slovenska popevka, bo nastopil tudi prleški glasbenik Samo Budna. Festival bo danes, v nedeljo, 18. septembra, ob 20.00 v studiu 1 Televizije Slovenija.

nedelja, 18. september 2011 ob 09:51

Prva dama slovenske elektronike

Carmen Levovnik, ki sliši tudi na ime Trick-C, je ponosna Prlekinja. Je edina v Sloveniji, ki že skoraj dve desetletji vztraja za mešalnim pultom. Veseli se, ko vidi vzdušje, ki ga ustvarja, in energijo, ki ji jo daje občinstvo, ko se odziva na njeno glasbo.

nedelja, 4. september 2011 ob 10:532