Verženci ustanovili fan klub Saša Avsenika

V Veržeju je bil letos ustanovljen prvi klub oboževalcev Ansambla Saša Avsenika Veržej. Da so Verženke in Verženci njihovi najzvestejši oboževalci vedo v ansamblu že dolgo, saj jih spremljajo po vseh koncertih v Pomurju, njihov koncert, ki so ga imeli lani pozimi v Domu kulture Veržej pa je bil povsem razprodan.

petek, 16. december 2011 ob 12:591

Ansambel Štrk v oddaji Na zdravje

Ansambel Štrk, vabi poslušalce in gledalce, da si ogledajo petkovo oddajo Na zdravje v kateri se predstavljajo z novo pesmijo Ta beli sneg v natečaju za Pesem zime.

petek, 11. november 2011 ob 00:20

Broken Hearts izdali tretjo avtorsko pesem

Fantje skupine Broken Hearts so se po izdanih dveh avtorskih komadih končno odločili, da posnamejo tretjega. Tokrat so se zadeve lotili bolj resno in se samozavestno, z željo po uspehu, podali na snemanje v enega največjih studiev v Evropi, kjer snemajo svetovno znani glasbeniki, to je studio RSL Production v Novem mestu.

sreda, 26. oktober 2011 ob 17:50

Z vetrom v laseh pri Mali Nedelji

Künštni Prleki smo se v sredo 19. oktobra podali na Gomilo. Na tem mestu je spominsko obeležje, katero je posebno zaradi tega, ker se tam stikajo štiri občine. Juršinci, Sveti Tomaž, Sveti jurij in Ljutomer. Nekaj korakov stran pa stoji razgledni stolp na Gomili.

petek, 21. oktober 2011 ob 10:532

Potepanje po občini Sveti Jurij ob Ščavnici

Künštni Prleki smo prekolesarili večji del Prlekije. Uspelo nam je, da smo obiskali tudi občino Sveti Jurij ob Ščavnici. Predvsem kmetijsko področje. Spoznali pa smo, da je to kraj, kjer je rojeno največ kulturnikov, kateri so pomembno zaznamovali življenje v kraju.

četrtek, 13. oktober 2011 ob 10:402

Celovečerni koncert Komornega zbora Orfej

V nedeljo, 16. oktobra, ob 20. uri, se bo Komorni zbor Orfej, v ljutomerski cerkvi predstavil s celovečernim koncertom. Koncert bo potekal v okviru 3. Festivala sv. Janeza Krstnika, vstop na festivalske dogodke pa je prost.

sreda, 12. oktober 2011 ob 15:02

Jesen je potrkala na vrata

Künštni Prleki so tokrat prekrižarili občino Sv. Tomaž. Na domačiji, kjer je bil rojen pisatelj Franc Ksaver Meško so nas sprejeli daljni sorodniki. Nadaljevali smo potepanje do športnega centra Mostiščar.

četrtek, 6. oktober 2011 ob 17:082

Künštni Prleki so se potepali po Središču ob Dravi in Veliki Nedelji

10. septembra so se odpravili Künštni Prleki v Središče ob Dravi. Zgodaj zjutraj so prispeli na obnovljen trg pred občinsko zgradbo, kjer jih je pričakal župan Jurij Borko, kateri je predstavil občino in razvoj le-te.

ponedeljek, 19. september 2011 ob 20:421

Samo Budna najboljši debitant

Na letošnjem slovenskem festivalu zabavne glasbe - Slovenska popevka, je nastopil tudi prleški glasbenik Samo Budna in postal najboljši debitant po mnenju stroke.

ponedeljek, 19. september 2011 ob 19:043

Künštni Prleki snemali v Ormožu

V lepem jesensken septemberskem dnevu so künštni Prleki posneli drugi del filma. Tokrat so pri Ozmečevih imeli počitek pod jablano in pojedli dobro kislo žüpo, na Ormoškem jezeru pa spoznali moč vode in videli da sosedje Hrvati upravljajo s tem bogastvom.

nedelja, 18. september 2011 ob 11:001