Prihaja BodyWork, serija klubskih zabav

Najprodornejša domača krotilka plošč, prva dama slovenske elektronike, pionirka elektronskega gibanja v Pomurju in priznana klubska promotorka Trick-C, se po debelem desetletju za stalno vrača nazaj v domače okolje. Vzpenjajoča se mednarodna kariera, uspešno ustvarjanje lastne glasbe za priznane domače in tuje založbe ter stalna medijska prisotnost so le nekatere reference, ki vlivajo upanje, da bo s prijatelji in podporniki ponovno razgibala klubsko dogajanje v Pomurju.

sobota, 28. januar 2012 ob 00:061

Mlad prleški glasbenik Marko Pascal Rožman predstavlja Maske

Mlad prleški glasbenik Marko Pascal Rožman, predstavlja novi singl Maske. Gre za že četrto njegovo posneto avtorsko pesem, prvi singel je bil Sanje, drugi Sam in tretji Zgodbe sestavljajo vesolje.

četrtek, 22. december 2011 ob 20:50

Verženci ustanovili fan klub Saša Avsenika

V Veržeju je bil letos ustanovljen prvi klub oboževalcev Ansambla Saša Avsenika Veržej. Da so Verženke in Verženci njihovi najzvestejši oboževalci vedo v ansamblu že dolgo, saj jih spremljajo po vseh koncertih v Pomurju, njihov koncert, ki so ga imeli lani pozimi v Domu kulture Veržej pa je bil povsem razprodan.

petek, 16. december 2011 ob 12:591

Ansambel Štrk v oddaji Na zdravje

Ansambel Štrk, vabi poslušalce in gledalce, da si ogledajo petkovo oddajo Na zdravje v kateri se predstavljajo z novo pesmijo Ta beli sneg v natečaju za Pesem zime.

petek, 11. november 2011 ob 00:20

Broken Hearts izdali tretjo avtorsko pesem

Fantje skupine Broken Hearts so se po izdanih dveh avtorskih komadih končno odločili, da posnamejo tretjega. Tokrat so se zadeve lotili bolj resno in se samozavestno, z željo po uspehu, podali na snemanje v enega največjih studiev v Evropi, kjer snemajo svetovno znani glasbeniki, to je studio RSL Production v Novem mestu.

sreda, 26. oktober 2011 ob 17:50

Z vetrom v laseh pri Mali Nedelji

Künštni Prleki smo se v sredo 19. oktobra podali na Gomilo. Na tem mestu je spominsko obeležje, katero je posebno zaradi tega, ker se tam stikajo štiri občine. Juršinci, Sveti Tomaž, Sveti jurij in Ljutomer. Nekaj korakov stran pa stoji razgledni stolp na Gomili.

petek, 21. oktober 2011 ob 10:532

Potepanje po občini Sveti Jurij ob Ščavnici

Künštni Prleki smo prekolesarili večji del Prlekije. Uspelo nam je, da smo obiskali tudi občino Sveti Jurij ob Ščavnici. Predvsem kmetijsko področje. Spoznali pa smo, da je to kraj, kjer je rojeno največ kulturnikov, kateri so pomembno zaznamovali življenje v kraju.

četrtek, 13. oktober 2011 ob 10:402

Celovečerni koncert Komornega zbora Orfej

V nedeljo, 16. oktobra, ob 20. uri, se bo Komorni zbor Orfej, v ljutomerski cerkvi predstavil s celovečernim koncertom. Koncert bo potekal v okviru 3. Festivala sv. Janeza Krstnika, vstop na festivalske dogodke pa je prost.

sreda, 12. oktober 2011 ob 15:02

Jesen je potrkala na vrata

Künštni Prleki so tokrat prekrižarili občino Sv. Tomaž. Na domačiji, kjer je bil rojen pisatelj Franc Ksaver Meško so nas sprejeli daljni sorodniki. Nadaljevali smo potepanje do športnega centra Mostiščar.

četrtek, 6. oktober 2011 ob 17:082

Künštni Prleki so se potepali po Središču ob Dravi in Veliki Nedelji

10. septembra so se odpravili Künštni Prleki v Središče ob Dravi. Zgodaj zjutraj so prispeli na obnovljen trg pred občinsko zgradbo, kjer jih je pričakal župan Jurij Borko, kateri je predstavil občino in razvoj le-te.

ponedeljek, 19. september 2011 ob 20:421