Štrki posneli dva videospota

Minula sobota je za ansambel Štrk bila zelo delovna. V osrčju Prlekije so z Golico TV snemali dva nova videospota. Prvega so posneli na domačiji Krajnc v Babincih skupaj z babinsko folkloro. Igrali in plesali so na najnovejšo polko Zavrti me, ki so jo Štrki že predstavili na omenjeni televiziji v oddaji Pod židano marelo. Ob snemanju spota seveda ni manjkalo pristne prleške hrane in pijače, za kar so poskrbele gospodinje družine Krajnc in pa TD Babinec.

torek, 5. april 2011 ob 21:303

V Ljutomer prihaja Chuck Norris

1. april Letošnji Grossmannov festival fantastičnega filma in vina, ki bo potekal od 25. do 30. julija bo gostil prav posebnega gosta. To bo legendarni "teksaški mož postave", Chuck Norris. Chuck se bo v Ljutomeru ustavil v sklopu svoje evropske turneje, ko bo promoviral svoj novi celovečerni film B produkcije, katerega delovni naslov še je zaenkrat Chuck vs. Zombies, posnet pa je bil prav za evropski trg.

petek, 1. april 2011 ob 09:065

Oddajte svoj glas za Glinaste Golobe na lestvici Domačica

Na lestvici Domačica, glasbene televizije MTV Adria je izmed sedmih predlogov na voljo tudi videospot Falling from the Stars, domače zasedbe Glinasti Golobi. Lestvica je sestavljena iz 20. videospotov in 7. predlogov, vsak teden pa iz lestvice izpadeta dva videospota, nadomestita pa ju dva videospota izmed predlogov. Tako lahko pomagate domači zasedbi, da se uvrsti na lestvico, s tem da ji oddate svoj glas pri predlogih pod zaporedno številko 4.

ponedeljek, 28. marec 2011 ob 22:50

Na prodaj DVD celotnega ljutomerskega koncerta Nede Ukraden

Na prodaj so DVDji celotnega koncerta Nede Ukraden, ki je bil to soboto v Ljutomeru v športni dvorani ŠIC. Če ste torej zamudili koncert, si tako lahko priskrbite svojo kopijo celotnega koncerta na DVDju. Cena je 10 evrov. Za več informacij lahko pokličete na tel. št. 031 325 874 (Matej).

ponedeljek, 28. marec 2011 ob 20:08

Na lepše v Prlekijo

Prejšnji teden smo že poročali, da je TV Slovenija posnela oddajo, katera predstavlja Prlekijo. Sedaj si jo lahko ogledate na internetu, če ste jo na televiziji zamudili. Starosta Slovenske televizije Drago Bulc je tokrat v svoji oddaji želel predstaviti Prlekijo na manj prepoznaven način. Voditeljica Marjana Grčman je preživela dan med Prleki in preko svojega potovanja predstavlja naš konec.

petek, 25. marec 2011 ob 18:442

Najboljši prleški videospot po vašem izboru je Jurka, šmarnica, klinton

Od 10. do 20. marca ste na našem portalu lahko glasovali, kateri videospot domačega izvajalca vam je najbolj všeč. Največ glasov, 62 od 160 (39%) je prejel videospot Ansambel Štrk - Jurka, šmarnica, klinton. Predstavljenih je bilo deset videospotov prleških izvajalcev, ki imajo živo sliko in so na ogled na priljubljenem video portalu YouTube.

sreda, 23. marec 2011 ob 22:1419

Prlekija v oddaji Na lepše

TV Slovenija je posnela oddajo katera predstavlja Prlekijo. Starosta Slovenske televizije Drago Bulc je tokrat v svoji oddaji želel predstaviti Prlekijo na manj prepoznaven način. Voditeljica Marjana Grčman je preživela dan med Prleki in preko svojega potovanja predstavlja naš konec vsem, kateri gledajo odmevne oddaje. LTO Ljutomer je pomagal koordinirati sam potek snemanja. Prepoznavni in močni promotorji pa so bili tudi tokrat ljutomerski oldtimerji Puhovci.

torek, 15. marec 2011 ob 19:515

Kateri domači videospot vam je najbolj všeč?

V zadnjem času je kar nekaj domačih glasbenih ustvarjalcev predstavilo svoj glasbeni videospot. V tem članku je predstavljenih deset videospotov prleških izvajalcev, ki imajo živo sliko in so na ogled na priljubljenem video portalu YouTube. Zastopani so aktivni kot tudi neaktivni izvajalci vseh zvrsti ter novejši in tudi starejši videospoti. Glasujte v anketi, kateri videospot je vam najbolj všeč.

četrtek, 10. marec 2011 ob 18:4812

Nova legija posnela videospot za skladbo Dotik srca

Mnogim že znana pesem Dotik srca, skupine Nova legija, je dobila tudi vizuelno podobo. Pred kratkim posnet videospot, je nastajal v prostorih hotela Radin v Radencih, kjer je zbrana ekipa TV Golica pod vodstvom režiserja Bogdana Zalokarja poskrbela za scenografijo, make up in številne posnetke. Simpatičen spot je ves čas razgiban in zanimiv, gledalec lahko spremlja dogajanje, priprave na nastop in sam nastop na odru.

torek, 8. marec 2011 ob 22:56

Na ogled videospot skupine Glinasti Golobi

Videospot za single Falling from the stars, ki so ga Glinasti golobi prejšnji petek na koncertu premierno predstavili, je sedaj na ogled tudi na medmrežju. Te dni bo skupina tudi začela predstavljati single na večjih in manjših radijskih postajah po vsej Sloveniji.

petek, 4. marec 2011 ob 09:35