Korenof Lujzek in Slovenija ima talent

Na avdiciji oddaje Slovenija ima talent smo nastopili tudi mi. Torej; Korenof Lujzek z ženo Treziko, kot plesalko in sinom Japekom, kot notnim stojalom in režiserjem.Namen našega nastopa je bil parodirati takšne in drugačne »show-e«, kar seveda, po pričakovanjih, ni bilo razumljeno in sprejeto s strani »žirije«, saj niso dojeli sporočila.

nedelja, 21. februar 2010 ob 20:528

Spet doma v Banovcih

V oddaji Spet doma na TV Slovenija je Mateja s svojim avtodomom obiskala gledalce v Banovcih, kjer so si ogledali Božično vas. V oddaji so med drugim nastopili televizijska legenda dr. Andrej Stare, naša nekdanja odlična smučarka Katja Koren ter zvezdniški nogometni reprezentant Zlatko Dedić, ki so si izbrali vsak svoje darilo, katere so podarili gledalci iz Banovec. Katja si je tako izbrala tünko, Andrej star piglejz, Zlatko pa medene izdelke. Oglejte si video.

ponedeljek, 28. december 2009 ob 13:099

Na zdravje! - Prlekija

V oddaji Na zdravje! na TV Slovenija je bila na obisku prva kandidatka za pomoč v gostilni P'r Jožetu. To je bila Silva Vrbnjak iz Prlekije, ki jo je čakalo kar nekaj zabavnih preizkušenj. Voditelja Jasna in Boštjan sta v oddaji predstavila nekaj etnoloških, kulinaričnih in drugih prleških posebnosti. Predstavili so se tudi številni drugi gostje iz Prlekije.

sobota, 3. oktober 2009 ob 21:253

Oddaja: Slovenski vodni krog - reka Ščavnica

V osrčju severovzhodnega dela Slovenije, teče reka, ki se je drži stigma onesnaženosti. Voditelja razkrivata vodno telo v svoji biti, kjer odkrijeta, da je voda v svojem bistvu čista. Živali v reki, Prleško morje, ezoterične točke ob bregovih Ščavnice ter zdravilni izviri pitne vode pripovedujejo zgodbo o prazgodovinskem naselju ob izlivu reke Ščavnice v Muro. Reka je dolga 56 km, njeno porečje pa zavzema 293 kvadratnih kilometrov.

petek, 21. november 2008 ob 21:20