Ditka predstavlja singl Ljubi me, kot sonce sije

Glasbenica Ditka predstavlja singl z naslovom Ljubi me, kot sonce sije. Skladba je delo že uglašene avtorske zasedbe - Ditka je ustvarila glasbo, avtor besedila je Feri Lainšček, avtor aranžmaja pa Gorazd Čepin. Skladba je bila posneta v studiu Gogo Music.

ponedeljek, 11. februar 2019 ob 20:56

Ethnotrip predstavlja videospot za pesem Vsako noč, ko mesto spi

Zasedba Ethnotrip predstavlja novi singl z albuma "Preden se zdani". V novo leto je skupina na odre zakorakala v nekoliko spremenjeni zasedbi in zvoku, basista Aleksandra Vargo je zamenjal kontrabasist Patrick Gyurkač.

sobota, 9. februar 2019 ob 10:46

Skupina Avantura z novo avtorsko skladbo: »En za drugega«

Skupina Avantura prihaja iz Prekmurja in so prepoznavni predvsem kot spremljevalna skupina pevke Tanje Žagar, sedaj pa so po enem letu od izida njihove zadnje avtorske skladbe, posneli novo z naslovom "En za drugega". Glasbo in besedilo je napisal bobnar Samo Sreš, pesem pa so v celoti posneli v živo. Producent pesmi je Peter Ošlaj, posneli pa so jo v studiu Pre Sound.

četrtek, 17. januar 2019 ob 12:34

»Naprej« - glasbeno potovanje dveh umetnikov iz Prekmurja

"Naprej" je glasbeno potovanje dveh umetnikov iz Prekmurja, ki sta združila ideje in ljubezen do glasbe, ter se podala na skupno pot po vesolju. "Naprej" govori o vzponih in padcih, ki jih lahko podoživljamo vsak po svoje. Včasih uspé, včasih ne - a glavno je da nadaljujemo in peljemo "Naprej"...

ponedeljek, 14. januar 2019 ob 20:30

Miško Kontrec pesem posveča svoji ljubezni

Miško Kontrec, ki ga poznamo kot člana skupine Langa, iz filma Šanghaj, po sodelovanju z mnogimi drugimi glasbeniki in ki na svoji glasbeni poti vedno išče nove izzive, je tokrat zaigral pesem Nina, ki jo v originalu izvaja Jole. Pesem, kateri lahko prisluhnete v videu, posveča svoji ljubezni.

petek, 11. januar 2019 ob 17:20

Miha Balažič »preoblekel« 32 let staro pesem

Miha Balažič prihaja iz Prlekije in je s profesionalno glasbeno kariero začel leta 1985 kot pevec top skupine Vulkan iz Čakovca (Hrvaška). Leta 1986 se je pridružil skupini Komet iz Ptuja, s katero je posnel pesmi »Ana«, »Če sama boš ostala« in »Pozabi«.

sreda, 2. januar 2019 ob 12:04

13-letna Stela predstavlja svojo prvo božično pesem

13-letna Stela Tavželj iz Svete Trojice v Slovenskih goricah je imela svoj prvi nastop leta 2015 na koncertnem snemanju TV oddaje »Moč glasbe nas združuje«. Kljub mladosti je zapela s skupino Srebrna krila ter Šime Ivčićem, nečakom pokojnega Tomislava Ivčića. Pri pesmi »Vez prijateljstva« je sodelovala z Danielom Popovićem. Njena pesem »Prvi poljub«, s katero se je predstavila na festivalih v Kopru in Srbiji, je na spletnem portalu You Tube presegla ...

torek, 11. december 2018 ob 08:30

Svetovno znan božični hit dobil prekmursko verzijo

Znana prekmurska pevka Nika Zorjan je predstavila svoj decembrski singel, tokrat priredbo ene največjih božičnih uspešnic na svetu, All I Want For Christmas Is You, ki jo v izvirniku prepeva Mariah Carey. Nika je tokrat božični hit posnela v prekmurščini, naslov pa nosi Fse, ka bi za božič.

ponedeljek, 3. december 2018 ob 19:53

Samo Budna z novim singlom in videospotom

Prleški glasbenik, Samo Budna, je izdal nov singl z naslovom Sonce nad oblaki za katerega so posneli tudi videospot. Glasbo je napisal Samo, besedilo Peter Rezman, za aranžma in miks sta poskrbela Samo in Jani Hace, za mastering Martin Štibernik, videospot pa je posnel Gašper Pintarič. Izdan je v založbi Celinka.

sreda, 21. november 2018 ob 20:07

Štajerski Brendi znova čestita

Štajerski Brendi se po dveh mesecih premora predstavlja z novo skladbo z naslovom »Na vsaj 100 let«. Glasbo in besedilo je tokrat ustvaril sam, pri besedilu mu je na pomoč priskočil glasbeni sodelavec Jože Vučko, ki je prispeval tudi aranžma.

sobota, 17. november 2018 ob 10:09