Odločbo o znižanem plačilu vrtca in otroškem dodatku čakali sedem mesecev

V oddaji Tednik, ki je na sporedu vsak ponedeljek na TV Slovenija, je bil ta teden tudi prispevek, ki govori o počasnem odločanju o socialnih transferjih s strani pristojnih CSD. Na to temo sta spregovorila tudi zakonca Vučko iz Ljutomera.

sreda, 12. september 2012 ob 13:018

Podpisali pogodbo o rekonstrukciji garderob na nogometnem igrišču

V torek, 11. septembra, so v županatu Mestne hiše v Ljutomeru podpisali pogodbo o rekonstrukciji garderob na nogometnem igrišču v Ljutomeru. Pogodbo sta podpisala županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in direktor PGP projektiranje, gradbeništvo in posredovanje Ljutomer d.o.o. Srečko Tratnik.

torek, 11. september 2012 ob 23:231

Milica Makoter toži državo za pol milijona evrov

Primer Makoter, eden izmed najbolj odmevnih in dolgotrajnih sodnih procesov v samostojni Sloveniji, je dobil epilog po osmih letih. Takrat je vrhovno sodišče znano prleško podjetnico Milico Makoter oprostilo vseh obtožb.

ponedeljek, 10. september 2012 ob 22:4616

OOPZ Ormož in TD Središče ob Dravi na sejmu SLIV v Osečini

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ormož se je tudi letos, skupaj s turističnim društvom Središče ob Dravi, odpravila na 7. sejem SLIV v mestu Osečina v zahodnem delu v Srbiji.

sreda, 5. september 2012 ob 17:57

Nova podoba vasi Ključarovci

Včeraj popoldne so v Ključarovcih uradno odprli obnovljeno cesto skozi vas. Po simboličnem prerezu traku s strani župana, mag. Branka Beleca, gospe Pavle Majcen, direktorice Komunalnega podjetja Ormož in Draga Kšela, predsednika vaške skupnosti, so se po cesti zapeljali prijatelji iz Beltincev s starinskimi kolesi, mladi in starejši vaščani s svojimi kolesi in oldtimerji - stari motorji in avtomobili. Manjkali niso niti traktorji.

nedelja, 2. september 2012 ob 08:15

P&F kljub suši pričakuje obilno in kakovostno letino

Pri P&F Jeruzalem Ormož in P&F Jeruzalem Ljutomer so v fazi priprav na eno izmed zgodnejših trgatev v zgodovini. V primeru, da bodo vremenske razmere v prihodnje ugodne, pri največjem slovenskem vinogradniku napovedujejo, da bo letošnji letnik bolj kakovosten od letnika 2011. S slednjim pri p&f wineries žanjejo velike uspehe na domačem in tujem trgu, kar dokazuje kar 48 mednarodnih vinskih medalj in priznanj. Doseženi uspehi pripomorejo k izpolnjevanju zadanih ciljev, saj v skladu ...

petek, 31. avgust 2012 ob 16:04

Sejem AGRA se za eno leto spet poslavlja

Sejem AGRA preseneča, veliko dogajanj, še več pa druženj prijateljev. Ponedeljek in torek sta bila dneva, katera sta bila namenjena prvi čebelarjem in drugi vinarjem. Glede na to, je bilo opaziti veliko omenjenih ljubiteljev.

sreda, 29. avgust 2012 ob 20:404

Pričel se je 50. sejem AGRA

Otvoritveni dan sejma AGRA - 50. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma je prinesel veliko zanimivosti. Pomembni državniki in ministri so s svojo prisotnostjo potrdili, da je sejem pomemben za pokrajino.

nedelja, 26. avgust 2012 ob 08:38

Priprave na 50. sejem AGRA v polnem teku

Mesto Gornja Radgona se pripravlja na sejem AGRA - 50. mednarodni kmetijsko-živilski sejem. Zanimivo je biti na sejmišču in opazovati pridne postavljalce, kateri spretno pripravljajo izdelke, stroje in različno opremo.

četrtek, 23. avgust 2012 ob 21:30

Nerodno postavljene klopi na Starem trgu

V Ljutomeru so v začetku oktobra lani pričeli s prenovo mestnega jedra, ki je zajemalo ureditev Postružnikove ulice in Starega trga ter Vrazove, Užiške in Zacherlove ulice, Ulice Ivana Kavčiča, Ulice Franca Kovačiča in Ulice ob progi. Dela bi naj bila končana do konca avgusta.

sreda, 22. avgust 2012 ob 07:474