Mentor Milan: Tisti, ki bo delo opravljal bolj za šalo, bo imel težave

Kot smo že pisali, bo v šovu Kmetija: Nov začetek, kot mentor nastopil tudi Milan Belec, katerega delo bo skrb, da bo na kmetiji vse v najlepšem redu. Milanu smo ob tej priložnosti zastavili tudi nekaj vprašanj, v spodnjem videu pa si lahko ogledate tudi, kaj sta mentorja Milan in Karolina povedala v oddaji O magazin na Planet TV.

četrtek, 21. avgust 2014 ob 11:301

Narodnjakovo dekle 2014: Glasba je moj utrip srca

Zmagovalka izbora Narodnjakovo dekle za leto 2014 prihaja iz naših koncev. Nasmejana, simpatična, zgovorna in prava veseljakinja so nazivi, ki bi jih zraven laskavega naziva Narodnjakovo dekle 2014, lahko dali Klavdiji Šuen, harmonikašici iz Slomov pri Polenšaku.

sobota, 26. julij 2014 ob 11:04

Obnounce - 15 let metala iz Prlekije

Te dni mineva 15 let od nastanka metal zasedbe Obnounce iz Ljutomera, ki danes velja za eno vodilnih skupin ekstremnega metala v Sloveniji.

četrtek, 3. oktober 2013 ob 10:561

Irena Polak Fištravec v Ljutomeru

Irena Polak Fištravec, katere oče izhaja iz Prlekije, je profesionalna moderatorka nacionalnega slovesa. Za uspešnimi dogodki nedvomno stojijo sposobni ljudje in gospa Irena je ena izmed njih. Imeli smo jo možnost in čast spoznati na nedavnem EU in vseslovenskem "železničarskem" dogodku v Ljutomeru, kjer je bila moderatorka.

ponedeljek, 23. september 2013 ob 18:51

Alojz Čuš - kolar iz Cogetincev

Srečati se s kolarjem, je danes že poseben dogodek. To pa zato, ker je kolarski poklic v izumiranju. Pravzaprav je že izumrl. Le tu in tam še najdemo kolarja, ki se je izučil tega poklica. Mi smo ga našli v Cogetincih, ki sodijo v občino Cerkvenjak. To je 83-letni Alojz Čuš, ki se je izučil kolarske obrti pri kolarskem mojstru in obrtniku Leopoldu Tošu v Spodnji Senarski pri Sv. Trojici v Slovenskih Goricah.

petek, 21. junij 2013 ob 21:47

V Veržeju so prepričani, da jim bo uspelo osvojiti naslov prvaka v 3. SNL-vzhod

Pred zaključkom v 3. SNL-vzhod, kjer letos zelo uspešno nastopa ekipa Farmtech Veržej, smo se pogovarjali z vodstvom kluba. Veržej je štiri tekme pred koncem lige na vodilnem mestu, v klubu pa so prepričani, da jim bo uspelo osvojiti naslov prvaka.

sreda, 22. maj 2013 ob 09:594

Avto Rajh Ljutomer pred nadaljevanjem okrepil ekipo

Članska ekipa NK Ljutomer Avto Rajh Ljutomer, je priprave na spomladanski del prvenstva v 3. SNL-vzhod pričela prejšnji petek, prvo pripravljalno tekmo pa bodo odigrali 9. februarja proti vodilnemu drugoligašu Zavrč.

petek, 1. februar 2013 ob 14:55

Povrh oderuških davkov prihaja še krvni davek

Plan9 je pred vrati premierne predstavitve svojega četrtega celovečernega filma z naslovom Vinopiri: Krvni davek v režiji Vitomirja Kaučiča.

sreda, 31. oktober 2012 ob 08:224

Paul vabi: »Kolesari z nami!«

Podjetje Simply Cycling Slovenia (SCS) vodi angleški par Paul in Heidi Wadkin, ki sta si pred petimi leti na Krapju uredila nov dom. Kolesarjenje je njuna strast in njun projekt ima podporo Agencije za razvoj Prlekije, podprto z vodilnim projektom Evropske unije.

četrtek, 13. september 2012 ob 14:31

Za Mihaelo zbrali skoraj 18 tisoč evrov

Na sobotni kulturno zabavni prireditvi pri Mali Nedelji, katere namen je bil zbrati denarna sredstva za nakup Brajlove vrstice Mihaeli, slepi učenki 8. razreda malonedeljske OŠ, so organizatorji ob obračunu ugotovili, da je po plačilu vseh stroškov, razen dajatev SAZAS, kjer pa pričakujejo oprostitev plačila, za Mihaelo ostalo kar 17.899,75 evrov. Znesek, ki je presenetil vse, tudi največjega optimista in glavnega pobudnika ter organizatorja prireditve Otona Gašpariča.

sreda, 5. september 2012 ob 21:584