Obisk kulturne skupine DU Vodice v Radencih

Kar petsto jih je, članic in članov Društva upokojencev Vodice pri Ljubljani. Vsestransko aktivni so na raznoraznih področjih, še posebej pa na področju kulture. Tako s svojimi vajami in nastopi, v lastno veselje ter v zabavo in krajšanje dolgočasnih dni, razveseljujejo že nekaj let stanovalke in stanovalce domov za starejše.

ponedeljek, 19. november 2012 ob 23:03

Karitas Župnije Ljutomer izvedel humanitarno akcijo

Karitas Župnije Ljutomer je pretekli teden izvedel humanitarno akcijo zbiranja trajnejših živil in tudi denarnih prispevkov za pomoč ljudem, ki so utrpeli škodo ob poplavah v občini Gorišnica.

ponedeljek, 19. november 2012 ob 16:36

Kajeri znova navdušili polno dvorano obiskovalcev

V polni dvorani vaško - gasilskega doma v Bučečovcih se je v nedeljo, 18. novembra popoldne, odvila že enajsta prireditev "Drogi sosid, dober den".

ponedeljek, 19. november 2012 ob 15:29

Koncert Cvenskega okteta

V petek, 23. novembra ob 18.30 uri, bo v prenovljenem Zadružnem domu na Cvenu koncert Cvenskega okteta.

ponedeljek, 19. november 2012 ob 13:49

Dobrodelni koncert Župnijske Karitas v Sv. Juriju ob Ščavnici

Do začetka vseslovenskega tedna Karitas, ko se bo zvrstilo kar nekaj dodrodelnih prireditev, nas loči le še nekaj dni. Veselje v sožitju, toda ne pretesno - je letošnja popotnica Karitas, ki nas po besedah generalnega tajnika Škofijske Karitas, Imreta Jerebica, vabi, da se vsak po svoje pripravlja na teden Karitas, in to z namenom, da bi ljubili drug drugega in iz ljubezni ne delali spon.

nedelja, 18. november 2012 ob 08:11

Razstava »Utrip slovenskih mest« Elene Sigmund

Na letošnji 4. mednarodni likovni koloniji v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, je med ducat umetnicami in umetniki v maju sodelovala tudi profesorica likovne pedagogike, oblikovalka vitrajev, slikarka Elena Sigmund iz Budne vasi pri Šentjanžu na Dolenjskem, sicer pa po rodu iz Rusije.

sobota, 17. november 2012 ob 13:13

»Karkoli že bo, naj bo«

Varstveno delovni center (VDC) Murska Sobota se je v sredo, 14. novembra, v soboškem Gledališču Park prvič predstavil s svojim lutkovnim gledališčem, ki so ga poimenovali Delavnica sanj. Na prireditvi, ki jo je vodil Geza Farkaš, je nastopil tudi pevski zbor VDC Murska Sobota, ki je bil ustanovljen lani.

petek, 16. november 2012 ob 17:54

V Ljutomeru izvedli program preventivne vzgoje otrok v cestnem prometu

V sredo, 14. novembra, je na igrišču Osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer, potekal izobraževalni program preventivne vzgoje otrok v cestnem prometu - Jumicar.

petek, 16. november 2012 ob 10:241

Seja IO OKS potekala v Dvorcu Jeruzalem

V torek, 13. novembra, je v prostorih Dvorca Jeruzalem, potekala 18. seja Izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije. Ob tej priložnosti je člane IO pozdravila tudi županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba ter jim v spomin podarila monografije Ljutomera.

sreda, 14. november 2012 ob 15:543

Na Moti potekalo usposabljanje za reševanje pred in po poplavah

V soboto, 10. novembra, je na Moti pri ribiškem domu ob Gezovih jamah, potekalo usposabljanje na temo Ukrepi pred in po poplavah. Usposabljanje je organizirala Gasilska zveza Ljutomer, v sodelovanju z občinami Ljutomer, Veržej in Razkrižje.

ponedeljek, 12. november 2012 ob 09:53