Slovesnost ob kulturnem prazniku na Razkrižju

V petek, 3. februarja, je v razkriškem domu kulture potekala prireditev ob počastitvi slovenskega kulturnega praznika, ki sta jo organizirala Občina Razkrižje in Društvo Polje Razkrižje.

ponedeljek, 6. februar 2012 ob 09:46

Slovesnost ob kulturnem prazniku v Križevcih

V nedeljo, 5. februarja, je bila v kulturnem domu v Križevcih pri Ljutomeru slovesnost ob slovenskem kulturnem prazniku, ki ga je  pripravilo kulturno društvo Križevci ob pomoči Občine Križevci.

nedelja, 5. februar 2012 ob 21:37

Samostojno razstavlja Zdenko Krpan

V razstaviščni avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, so 2. februarja zvečer odprli samostojno razstavo likovnih del, katerih avtor je 56-letni Zdenko Krpan iz Gornje Radgone.

petek, 3. februar 2012 ob 16:05

Ljutomerski gledališčniki pripravili novo gledališko igro

Gledališka skupina Ivan Kaučič Ljutomer je minuli konec tedna v Domu kulture v Ljutomeru, predstavila novo gledališko igro. V petek in soboto so premierno predstavili komedijo Raya Cooneya Spusti me pod odejo, z izvirnim naslovom Move Over Mrs. Markham.

sreda, 1. februar 2012 ob 20:01

Dobrodelni koncert z Ansamblom Saša Avsenika

Lions klub Ljutomer in Društvo aktivne mladine Veržej v sodelovanju z Občino Veržej organizirajo Dobrodelni koncert Ansambla Saša Avsenika, ki bo v petek, 10. februarja 2012, ob 20. uri v Domu kulture Veržej. Gost koncerta bo Gregor Avsenik. Sredstva, zbrana s prodajo vstopnic, bodo v celoti namenjena v dobrodelne namene.

sreda, 1. februar 2012 ob 00:321

Na dobrodelni prireditvi zbrali 5.000 evrov

V torek, 31. januarja, so pred številnim občinstvom v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, nastopili sedanji in nekdanji dijaki in dijakinje ter profesorice in profesorji Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer na dobrodelni prireditvi Gimnazijci gimnazijcem.

sreda, 1. februar 2012 ob 00:011

Razkriški kot - Naj regijska pot 2011

V letu 2011 je bilo prvič izpeljano tekmovanje za najboljšo tematsko pot v Sloveniji. Zaključna prireditev s podelitvijo priznanj, je bila v soboto, 28. januarja 2012, na sejmu Turizem in prosti čas v Ljubljani.

torek, 31. januar 2012 ob 15:453

Izbrana dela šestih pomurskih likovnikov

ot smo na spletnih straneh »Prlekije« že lansko leto poročali, je do 14. Oktobra lani imela Območna izpostava Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti v Gornji Radgoni, ki jo uspešno vodi Simona Pirc Katalinič, odprt razpis za regijsko likovno razstavo pod delovnim naslovom »Tekst v podobi: črka, beseda, tekst kot element likovnega dela« za ljubiteljske likovne ustvarjalce. V povezavi s tem razpisom je Likovno društvo Gornja Radgona za svoje članice ...

četrtek, 26. januar 2012 ob 00:01

V OŠ Križevci se bere tudi ponoči

Spanje v spalnici, ki je v resnici razred, je prava pustolovščina. Še posebej, če lahko bereš z naglavno ali ročno lučko, zamotan v spalno vrečo. Knjigo za nočno branje pa si lahko sposodiš v knjižnici ob 23.30, ko so vse knjižnice po Sloveniji zaprte – razen šolske knjižnice na šoli v Križevcih.

torek, 24. januar 2012 ob 19:39

Karitas - srce, ki vidi, čuti in odgovori na stisko

Župnijska Karitas Mala Nedelja že od začetka svojega delovanja vsako leto organizira dobrodelni koncert, izkupiček katerega nameni pomoči najbolj potrebnim župljanom. Prejšnja leta se je koncert odvijal v mesecu decembru, letos so se ga odločili izvesti v ponovoletnem času.

torek, 24. januar 2012 ob 17:36