Veseli december v vrtcu Stara Cesta

V mesecu decembru se je v vrtcu Stara Cesta marsikaj dogajalo. Najprej so nam starši prišli pomagat izdelovat okraske za krasitev naše smreke, ki stoji pred vrtcem. Letos smo se odločili, da bo naša smreka okrašena s CD-ji. Tako so starši pomagali najprej zavezati na CD-je trakove, nato pa so še okrasili smreke. Dopoldne je tako minilo v prijetnem vzdušju, ko so starši še na drugačen način spoznavali svoje otroke.

sreda, 22. december 2010 ob 15:58

Ples in igrice

V vrtcu in OŠ Mala Nedelja mesec december poteka v predprazničnem vzdušju. Skoraj ne mine dan, ko ne poteka kakšna delavnica, na kateri otroci ob pomoči vzgojiteljic, mamicin očkov pa tudi babic in dedkov, izdelujejo raznovrstne okraske in druge predmete, s katerimi si potem polepšajo svoje prostore v šoli in vrtcu.

torek, 21. december 2010 ob 20:34

Praznična delavnica Vrtca Ljutomer v Blagovnici

V mesecu decembru se je skupina otrok Mavrice iz Vrtca Ljutomer, pod vodstvom vzgojiteljic Mateje Vajda in Sonje Vencelj,  odzvala povabilu ga. Ivanke Marko - aranžerke in ga. direktorice uprave trgovskega podjetja Vesna, Katarine Paal, na praznično delavnico. Naš obisk se je prelevil v pravo dogodivščino.

četrtek, 16. december 2010 ob 17:22

Mizar na obisku v vrtcu Stara Cesta

Vrtec Stara Cesta je v petek 10. 12. 2010 obiskal mizar Marjan Novak iz Mekotnjaka. Otroci so se ga zelo razveselili in ga kaj hitro začeli spraševati kako bo izgledala naša nova ptičja hišica. Mizar jim je predstavil orodje, ki ga potrebuje za izdelavo ptičje hišice, nato pa pričel z delom.

petek, 10. december 2010 ob 13:22

Vabilo na lutkovno predstavo Nodi pričakuje Dedka Mraza

Da bo mesec december za vse otroke še bolj vesel, prihaja v Ljutomer Nodi, z lutkovno predstavo Nodi pričakuje Dedka Mraza! Prišel bo tudi pravi Dedek Mraz, zato županja občine Ljutomer Olga Karba vabi vse otroke, da pridejo s svojimi starši v soboto, ob 14. uri na Glavni trg, če bo zelo slabo vreme pa v Dom kulture Ljutomer, da bodo skupaj pozdravili Nodija in se poveselili z Dedkom Mrazom.

petek, 10. december 2010 ob 13:06

Veseli december v šoli in vrtcu Mala Nedelja

Aktivnosti in dejavnosti osnovne šole in vrtca Mala Nedelja v veselem decembru 2010.

petek, 3. december 2010 ob 20:23

Dobrodelna akcija za pomoč vrtcem

Pampers in dm drogerie markt sta pripravila dobrodelno akcijo, kjer se ob vsakokratnem nakupu plenic ali robčkov Pampers prispeva 0,5 € v denarni sklad za pomoč vrtcem po Sloveniji. Skupaj bo tako zbranih približno 25.000 €. Pet vrtcev, ki bo prejelo denarno pomoč v vrednosti 5.000 €, bodo zbrali s pomočjo spletnega glasovanja na spletni strani www.pampers.si od 1. 11. 2010 do 31. 1. 2011, kjer najdete tudi dodatne informacije o akciji.

sreda, 1. december 2010 ob 17:491

Praznični koledar prireditev v vrtcu Stročja vas

ČAS OBDAROVANJ, PRAZNOVANJ TER VESELIH PRESENEČENJSpoštovani starši, dragi otroci !Vsa ta čudovita presenečenja bomo skupaj z vami ter vašim otrokom doživljali v mesecu decembru preko sledečih aktivnosti:

sreda, 1. december 2010 ob 16:48

Čebela Adela

V Vrtcu Manka Golarja Gornja Radgona so se v ponedeljek, 29. novembra, v dveh skupinah otrok (strokovne delavke: Tina Fekonja, Hermina Rozman, Nataša Benko in Danica Štrucelj) odločili pripraviti medeni zajtrk.

ponedeljek, 29. november 2010 ob 18:31

Telovadba s starši

Živimo v času, ko se nam nenehno nekam mudi. Zmanjkuje nam energije in volje, da bi se posvetili sebi in svojim bližnjim. Strokovne delavke vrtca v Stročji vasi, smo se odločile, da ponudimo staršem gibalne ure po Fit metodologiji. Kako smo se potili in uživali si poglejte v galeriji.

sreda, 24. november 2010 ob 17:49