Pustovanje v vrtcu na Stari Cesti

MAŠKARE, MAŠKARE pisane kot rožice, navihane kot deklice in lepe kakor pravljice.

torek, 21. februar 2012 ob 17:09

Pustno rajanje v vrtcu Cezanjevci

Na pustni torek so se otroci vseh treh skupin iz vrtca Cezanjevci našemili v maškare. Ta dan so bili v vrtcu Spidermani, čebelice, miške, Pike Nogavičke, pikapolonice, Batmani, gosenice, pirati, polž, vragec, Nodi, vila, Tom in Jerry, muca, levček, ninja, škrati, klovn, telebajsek.

torek, 21. februar 2012 ob 13:361

Pustna zabava na OŠ Kapela

Na pustni ponedeljek se je v telovadnici OŠ Kapela odvijala pustna zabava, ki jo je organiziral kolektiv vrtca enote Grozdek. Otroke in njihove starše je zabavala družina Vodan - Šoštarič.

ponedeljek, 20. februar 2012 ob 18:57

Zimske radosti na snegu v vrtcu na Stari Cesti

Otroci in zaposleni v vrtcu Stara Cesta smo komaj čakali prvi večji sneg v tem letu, katerega smo se vsi razveselili. Že naslednji dan smo si prinesli primerna oblačila za sneg, se oblekli ter se odpravili zimskim radostim naproti.

petek, 17. februar 2012 ob 19:071

Smrkete v vrtcu Mala Nedelja

V vrtcu Mala Nedelja smo otroci in vzgojiteljice vrtca danes veselo pustno rajali. V našem vrtcu je ta dan mrgolelo pustnih šem: pikapolonic, rožic, miškov, zajčkov, Pika Nogavičk, Spidermanov, klovnov...

petek, 17. februar 2012 ob 13:45

Pogovorna ura v skupini Pisane lučke

Starši vrtca Ljutomer, v skupini Pisane lučke, smo imeli tokratno pogovorno uro malo drugače.15.2.2012 smo se zbrali pred vrtcem na Ormoški 21, odkoder smo krenili peš preko pobeljenih njiv in travnikov po sprehajalni poti.

petek, 17. februar 2012 ob 09:45

Likovni krožek malo drugače

Otroci so se zelo razveselili prvega snega v letošnji zimi in zato smo se skupaj z otroki dogovorili, da bo naša likovna dejavnost potekala tudi na snegu. Lotili smo se kiparstva z naravnim materialom, ki je bil tokrat sneg in oblikovali lepega snežaka.

sreda, 15. februar 2012 ob 22:17

Zimske radosti v vrtcu Križevci

Majhni in veliki smo že nestrpno čakali na prve snežinke. Končno smo jih dočakali. Toplo smo se oblekli in zdirjali v zasneženi dan... se danes prvič v tej zimi spustili po hribu, se kotalili, kepali in uživali v zimskih radostih.

torek, 7. februar 2012 ob 14:311

Beli dan v vrtcu Mala Nedelja

V začetku zimskega časa smo si v vrtcu Mala Nedelja omislili BELI DAN. Prav za vse skupine, ki so kar se da raznolike, to so skupine: 1-2 let, 1-3 let, 2-4 let, 3-6 let in 4-6 let, je bil to res POSEBEN DAN. Že v vrtec smo se (otroci in vzgojiteljice) podali v beli barvi, torej oblečeni v bela oblačila. Belina je zaživela še v belih dejavnostih, npr. čutno zaznavanje belih jedil (ogledovanje, tipanje, vohanje, okušanje), likovna ustvarjanja v belem, iskanje belih predmetov po igralnici, ...

četrtek, 26. januar 2012 ob 13:332

Nastop otrok v OŠ Stročja vas za babice in dedke

Spet se je zavtrelo leto. Tudi tokrat smo prejeli prisrčno vabilo naših vnukov. V petek 13. januarja so nas povabili na nastop v šolsko telovadnico v Stročji vasi, kjer so otroci od prvega do tretjega razreda pripravili lep nastop kot darilo babicam in dedkom.

petek, 13. januar 2012 ob 17:54