Ljutomer obiskala Ljubica Jelušič

V petek, 25. novembra, je Ljutomer obiskala ministrica za obrambo RS dr. Ljubica Jelušič. V županatu Mestne hiše v Ljutomeru so jo sprejeli županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, podžupan Janez Vencelj, direktor občinske uprave Tomislav Zrinski in polkovnik Srečko Karba.

petek, 25. november 2011 ob 10:33

Vi ste vprašali, poslanski kandidati so odgovorili

Na portalu Prlekija-on.net smo vam prejšnji teden omogočili, da postavite vprašanja poslanskim kandidatom v volilnem okraju Ljutomer. Obiskovalci ste postavili preko 30 vprašanj na katere so poslanski kandidati tudi odgovorili.

petek, 25. november 2011 ob 09:2217

»Kandidiram zato, da se bo glas Prlekije slišal tudi v Ljubljano«

V Železnih Dverih se je v četrtek, 24. novembra, uradno predstavil Janez Vencelj, kandidat za poslanca na listi stranke Stranka mladih - zeleni Evrope za volitve v Državni zbor za volilni okraj Ljutomer.

četrtek, 24. november 2011 ob 15:222

Ljutomer obiskal evropski poslanec Ivo Vajgl

Ivo Vajgl, evropski poslanec, se je na svojem obisku kandidatk in kandiatov Zares-socialno liberalni v Podravju in Pomurju, ustavil tudi v Ljutomeru. Prišel je izrazit podporo Zaresovi kandidatki Sabini Rajh in se srečal tudi z županjo Občine Ljutomer mag. Olgo Karba.

torek, 22. november 2011 ob 19:518

»Razvoj Prlekije mora sloneti na njenih naravnih danostih«

V nedeljo je v Križevcih potekal volilni shod stranke SLS Radovana Žerjava, kjer se je predstavil kandidat na listi stranke v volilnem okraju Ljutomer Miran Ros, prisoten pa je bil tudi predsednik stranke Radovan Žerjav.

ponedeljek, 21. november 2011 ob 12:3229

Zoran Janković obiskal Prlekijo

V nedeljo, 20. novembra, je Prlekijo in Slovenske gorice obiskal ljubljanski župan Zoran Janković in kandidat za premierja na prihajajočih državnozborskih volitvah. Ustavil se je tudi v Ljutomeru.

nedelja, 20. november 2011 ob 20:2239

»Spoštovanje, delavnost in poštenost - ključ do boljšega stanja naše družbe«

Nova Slovenija je v petek, 18.11.2011, ob 12.00, v prostorih Murske republike v Murski Soboti, pripravila novinarsko konferenco, na kateri so se predstavili kandidati za poslance v državni zbor, ki kandidirajo v Prlekiji in v Prekmurju na listi Nove Slovenije.

petek, 18. november 2011 ob 20:0310

Zastavite vprašanje poslanskim kandidatom volilnega okraja Ljutomer

Ker je poslanec/ka v službi državljanov in državljank in ker je od le-teh odvisno, kdo bo izvoljen, vam na portalu Prlekija-on.net ponujamo možnost, da zastavite vprašanja poslanskim kandidatom volilnega okraja Ljutomer. Vprašanja naj bodo čim bolj aktualna, zanimiva, tudi drzna, a nežaljiva.

četrtek, 17. november 2011 ob 12:11

»Poštenost, dostojanstvo in hrabrost«

Liberalna demokracija Slovenije je v grajski dvorani v Murski Soboti pripravila predvolilno konvencijo, na kateri so se predstavili kandidati za državnozborske sedeže, ter spregovorili o programskih vsebinah, srečanja pa so se med drugim udeležili Katarina Kresal, notranji in pravosodni minister Aleš Zalar in predsednik Državnega zbora Ljubo Germič. Enakost pred zakonom, strpnost do drugače mislečih, svobodomiselnost ter spoštovanje so po besedah predsednice LDS na vrhu vrednot, za katere ...

četrtek, 17. november 2011 ob 11:4913

Stranka Zares predstavila svoje kandidate

Gregor Golobič in Rudi Cipot sta 11. novembra v Murski republiki v Murski Soboti predstavila listo kandidatk in kandidatov Zares-socialno liberalni v 8. volilni enoti, z izjemo ptujskih treh kandidatov.

sobota, 12. november 2011 ob 17:0311