Preko 10.000 obiskovalcev preplavilo Kongresni trg za pomoč žrtvam poplav

Po nekaj dežnih kapljah in temnih oblakih, ki jih je prineslo torkovo popoldne, se je Kongresni trg že od 17. ure naprej spremenil v dobrodelni park glasbe željnih Slovencev, ki so z nakupom vstopnice prispevali 10 evrov za žrtve poplav v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem.

sreda, 4. junij 2014 ob 17:00

Najverjetnejši datum predčasnih volitev druga nedelja v juliju

Predsednik RS Borut Pahor te dni opravlja posvetovanja s predstavniki strank, s čimer želi preveriti, ali nameravajo v poslanskih skupinah po padcu vlade predlagati novega mandatarja.

torek, 13. maj 2014 ob 15:36

Bratuškova odstopa kot premierka, na volitve pa s svojo stranko

Premierka mag. Alenka Bratušek je na sestanku koalicijskih strank napovedala, da v ponedeljek odstopa z mesta predsednice vlade, katere funkcijo je opravljala nekaj več kot leto dni, za odstop pa se je odločila zaradi neizvolitve kot predsednice Pozitivne Slovenije.

ponedeljek, 5. maj 2014 ob 09:235

Janša: Sodba je bila pričakovana, nanjo smo bili pripravljeni, ker nismo naivni

Danes je potekala novinarska konferenca, na kateri je predsednik Slovenske demokratske stranke (SDS) Janez Janša pokomentiral aktualne politične razmere v državi in odločitev Višjega sodišča v Ljubljani v zadevi Patria.

torek, 29. april 2014 ob 14:4511

Sodišče potrdilo sodbo v primeru Patria

Ljubljansko višje sodišče je potrdilo prvostopenjsko sodbo v zadevi Patria in sodba je s tem postala pravnomočna. Predsednik SDS Janez Janša je tako obsojen na dve leti zapora, brigadir Tone Krkovič in prokurist Rotisa Ivan Črnkovič pa na 22 mesecev zapora.

ponedeljek, 28. april 2014 ob 16:016

Zoran Janković ponovno predsednik PS-a, možne tudi predčasne volitve

Na kongresu Pozitivne Slovenije, je bil ponovno za predsednika stranke izvoljen njen ustanovitelj, Zoran Janković. Zanj je glasovalo 422 članov, za Alenko Bratušek pa 338.

sobota, 26. april 2014 ob 11:403

SEDEŽNE GARNITURE NATUZZI

Natuzzi Italia je znamka življenjskega sloga, ki uteleša lepoto in strast, njeno vodilno načelo pa je italijanski slog. Sedežne garniture Natuzzi so avtentični izdelki, ustvarjeni v Italiji, ponujajo s prepoznavno obliko, obširen izbor pohištva in dodatkov, skupaj s svetili, mizami, preprogami, vazami in pohištvom, pa tudi z jedilnimi mizami in stoli, kot rešitev za življenje v popolni harmoniji.

torek, 8. april 2014 ob 14:15

Nepremičninski zakon razveljavljen

Ustavni sodniki so razveljavili nepremičninski zakon in odločitev o razveljavitvi davka na nepremičnine sprejeli soglasno. Ugotovili so, da zakon ne določa metod vrednotenja nepremičnin. Za leto 2014 bo tako ostalo v veljavi nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča.

petek, 28. marec 2014 ob 14:1310

V Celju je potekal 13. sejem Poroka

Ta vikend je v Celju potekal 13. sejem POROKA. Sejem Poroka poleg najnovejše ponudbe izdelkov in storitev za organizacijo poroke prinaša modne revije trendovskih poročnih oblek. Posebno modno revijo Slovenska poroka so v soboto pripravili tudi dijaki Šole za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje. V soboto se je na osrednjem prireditvenem odru v sejemski dvorani L1 zgodilo še druženje s Tashko – torbico z zgodbo in dobrim namenom.

sreda, 19. marec 2014 ob 10:38

37. ApiSlovenija, dneva čebelarstva v Celju

Slovenski čebelarji so po besedah predsednika Čebelarske zveze Slovenije (ČZS) Boštjana Noča v minulem letu v povprečju zabeležili dobro letino, ki jo je sicer zaznamovala odlična, celo rekordna hojina letina. Prav tako zaenkrat kaže, da so čebele dobro prezimile, zato ni pričakovati večjih izgub.

ponedeljek, 17. marec 2014 ob 23:28