Kdo je Vladar noči?

Skupina štirih, glasbeno prekaljenih in vizualno dovršenih glasbenic Hellcats je po dobro sprejetem singlu Heavy metal posnela novo skladbo Vladar noči, ki se bo pojavila tudi na prihajajočem albumu. Punce so snemale v Studiju Conti, z obetavnim producentom Davorjem Kontićem, mix in mastering pa je delo producenta skupine Laibach, Granta Austina. Za Vladarja noči so posnele tudi angleško različico The Master of the night, saj se za Hellcats vse bolj zanimajo tudi izven Slovenije.

četrtek, 16. junij 2011 ob 18:582

Padli vsi trije zakoni, največ nasprotnikov v volilni enoti Ptuj

Po skoraj 686 tisoč preštetih glasovih je proti Zakonu o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno je glasovalo okrog 76 odstotkov volilnih upravičencev, proti Zakonu o pokojninskem in invalidskem zavarovanju okrog 72 odstotkov in proti Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih pa okrog 71 odstotkov volilnih upravičencev.

nedelja, 5. junij 2011 ob 19:093

Nudenje prevoza, delo na črno?

Na spletni strani prevoz.org so si predvsem študentje lahko pomagali in si za relativno nizko ceno priskrbeli vožnjo od doma do kraja študija ali kam drugam. Stvar deluje vzajemno. Zadovoljni so tako tisti, ki prevoze omogočijo, kot tisti, ki jih uporabljajo, je v svojem čllanku včeraj poročal ljubljanski Radio Študent. A kot se je izkazalo, naj bi bil tovrstni način organiziranja prevozov nezakonit.

petek, 3. junij 2011 ob 06:424

Tanja Žagar ima novega!

Tanja Žagar je svojo pomladansko koncertno turnejo zaključila s koncertom v Dvorani Golovec v Celju. Ta dogodek je še toliko pomembnejši v njeni karieri, saj je bil to že njen 50. dvoranski koncert. V minulih treh letih je prečesala Slovenijo podolgem in počez ter se na mnogih odrih predstavljala s svojim odličnim koncertnim programom. Zato je bila še toliko bolj vesela polne dvorane na svojem jubilejnem koncertu.

petek, 6. maj 2011 ob 12:444

Justin Bieber, pridi v Slovenijo!

To glasno zahtevajo njegove oboževalke v Sloveniji. Okoli 30 gorečih oboževalk najstniškega popzvezdnika Justina Bieberja se je preteklo soboto zbralo v Ljubljani na Prešernovem trgu in organiziralo shod v podporo svojemu idolu. Oblečene v vijoličaste majice in oborožene s transparenti so glasno pozivale pevca, da se v sklopu svoje naslednje turneje po Evropi ustavi tudi pri nas.

torek, 26. april 2011 ob 19:467

Zlati večer Tanje Žagar zažarel v platinastih barvah

V petek, 15. aprila se je v Dvorani Golovec v Celju zgodil »Zlati večer Tanje Žagar« -  poseben koncertni večer, na katerem je založba Gong Records pevki Tanji Žagar podelila Zlato ploščo za najbolj prodajan slovenski album v letu 2010 - »Hvala, ker si ob meni ti« in Platinasto ploščo za album »Tiho, tiho čas beži«.

ponedeljek, 18. april 2011 ob 16:09

Maja Keuc gre po gobe

Včeraj so na TV Slovenija premierno predstavili videospot Maje Keuc, ki nas bo letos zastopala na evroviziji s pesmijo Vanilija oz. angleško verzijo No One. Odzivi na videospot so bili zelo kritični, da je videospot polomija tako iz tehničnega vidika kot sama zgodba, ki nima veze s samim besedilom pesmi. V videospotu, ki je bil posnet v enem dnevu v gozdu pri ljubljanskem živalskem vrtu, z Majo nastopa tudi plesna skupina Maestro.

nedelja, 10. april 2011 ob 22:238

Ste kupili nepremičnino? Takoj na zemljiško knjigo!

Imate stanovanje, hišo, vikend, garažo ali poslovni prostor ? Zemljiška knjiga (ZK) je vaš najboljši prijatelj. Sploh zdaj, ko je večina investitorjev v ogromnih dolgovih ali celo tik pred propadom. Vsi najbrž poznate afere kot so Zbiljski gaj, Vegrad, GPG.

torek, 5. april 2011 ob 11:473

»Državni funkcionarji naj se testirajo na droge«

Tako menijo pri poslanski skupini SDS, saj so vložili predlog zakona, po katerem bi se morali vsi državni funkcionarji enkrat letno po naključnem vzorcu obvezno testirati na prepovedane droge. V zadnjem letu je bilo namreč v slovenski javnosti in medijih objavljenih mnogo informacij, ki kažejo na uporabo prepovedanih drog med slovenskimi politiki.

sobota, 5. marec 2011 ob 22:553

Kam gre Slovenija?

Predstavniki Zveze društev General Maister (ZDGM), Društvo za negovanje rodoljubnih tradicij TIGR Primorske, Zveze združenj borcev za vrednote NOB, Zveze društev vojnih invalidov Slovenije (ZDVIS), Zveze veteranov vojne za Slovenijo (ZVVS), Zveze slovenskih častnikov (ZSČ), Zveze policijskih veteranskih društev Sever (Združenje Sever) in Društva MORiS Kočevska reka (Društvo MORiS) – podpisnic dogovora o sodelovanju domoljubnih in veteranskih organizacij Slovenije, so na 20. rednem ...

ponedeljek, 28. februar 2011 ob 11:523