Po nogometu, zabava z Modrijani

Nogometni klub Ljutomer v soboto, 6. avgusta 2011 v sklopu 55. praznika občine Ljutomer pripravlja sedmi nogometni turnir v spomin na Jožeta Lebarja, na katerem bodo od 9.30 ure naprej na stadionu v Ljutomeru nastopile ekipe Rakičana, Ormoža, Središča ob Dravi in Ljutomera.

ponedeljek, 1. avgust 2011 ob 10:043

Po prvi tretjini poletne lige v vodstvu Precetinci/Radoslavci

Športno društvo Mala Nedelja že vrsto let v času poletnih počitnic organizira tekmovanje v nogometu med ekipami iz vasi KS Mala Nedelja in Radoslavci. V letošnji Poletni ligi, kakršen jenaziv tekmovanja, sodeluejo: sestavljena ekipa vasi Precetinci in Radoslavci, Drakovci, Kuršinci, Bodislavci, Mala Nedelja in Moravci ter kot gostje nogometaši iz bližnjih Trnovec.

nedelja, 10. julij 2011 ob 15:42

Ta vikend nočno kopanje v Ljutomeru

Ta konec tedna, v petek, 8. in v soboto, 9. julija 2011 bo na Letnem kopališču v Ljutomeru potekalo nočno kopanje, kjer se boste lahko osvežili v bazenu od 20. do 23. ure pod reflektorji in bazensko razsvetljavo. Cena vstopnine je nespremenjena, veljajo pa popoldanske tarife, kar je 1,50 evra za dijake in študente ter 1,80 evra za odrasle.

sreda, 6. julij 2011 ob 22:052

V Križevcih dobili Skate park

Občina Križevci pri Ljutomeru je lansko leto na razpisu Evropskega kmetijskega sklada za regionalni razvoj podeželja pridobila okoli 400 tisoč evrov za obnovo vaškega jedra v Križevcih, katerega projekt je bil ocenjen na okoli 600 tisoč evrov. Tako so na območju poslovno-stanovanjskega objekta zgradili dve avtobusni postajališči, uredili kolesarsko pot, postavili otroška igrala in skate park ter obnovili cesto, ki vodi do tega objekta.

torek, 5. julij 2011 ob 13:058

Na Ptujskem jezeru padla svetovni in Guinnessov rekord

Na Ptujskem jezeru na prvem slovenskem vejkparku, je včeraj ekstremni športnik Borij Levski postavil nov svetovni in Guinnessov rekord v deskanju na vodi. V wakeboardanju, kot se disciplina imenuje, je Levskemu uspelo po plavajoči rampi drseti 45 metrov. Neuradni svetovni rekord drsenja po plavajoči rampi je doslej znašal 37 metrov, uradni Guinnessov rekord pa 30 metrov.

nedelja, 3. julij 2011 ob 09:19

»Zašvicajte« v soboto v Turnišču

To soboto, 2. julija 2011, bo od 13. ure naprej na igrišču pri OŠ Turnišče potekala športno-rekreativna prireditev Švicanje 2011, ki vse bolj postaja pravi festival športa, ustvarjalnosti in mladinske kulture. Ob športnih igrah v odbojki na mivki, ulični košarki in premiernem teku za pokal Turnnišča, bodo potekale tudi zanimive ustvarjalne delavnice in predstavitev modelarstva. V večernem koncertu v programskem sklopu Hip hop na Varaši nastopajo mladi prekmurski raperji, nato pa š ...

sreda, 29. junij 2011 ob 19:31

NK Tehnostroj Veržej tudi v naslednji sezoni v 3. SNL

Izvršni odbor NZS je na seji prejšnji teden sklepal o sestavi lig za sezono 2011/12. Na podlagi težav s sestavo in popolnitev 1. in 2. lige so iz vodstva NK Tehnostroj Veržej prejšnji teden licenčnemu oddelku poslali izjavo, da želijo v sezoni 2011/12 igrati v 3. SNL vzhod. Ker je do popolnitve tudi 3. lige "zmanjkalo" klubov, bo članska ekipa tako še vnaprej tretjeligaš. Po rezultatih bi klub sicer izpadel iz tretje lige. Prve tekme v 3. ligi bodo v soboto, 20. avgusta.

torek, 28. junij 2011 ob 21:521

Športno poletje v Ljutomeru

Športna zveza Ljutomer bo tako tako kot v prejšnjih letih, tudi letos poskrbela za poletne aktivnosti v sklopu programa Športno poletje v Ljutomeru. Letošnjo ponudbo so razširili z nogometnim taborom v organizaciji nogometnega kluba Ljutomer, badmintonom in tečajem športnega plezanja na umetni steni v športni dvorani ŠIC. Sekretar Športne zveze Ljutomer Branko Žnidarič na skupno 18. prireditvah pričakuje okrog 1.000 udeležencev.

torek, 28. junij 2011 ob 09:41

Od Nove Gorice do Murske Sobote v enem dnevu - s kolesom

V soboto, 25. junija popoldne smo v Jušincih pričakali znanca z našega portala Tunčeka in šest njegovih prijateljev, ki so imeli za seboj dolgo pot in to na kolesu. Že ob polnoči so se iz Nove Gorice odpravili na nekaj čez 300 km dolgo pot proti Murski Soboti. Kljub prevoženim 263 kilometrom, ko jih je vso pot oviral veter v prsi, skozi Vipavsko dolino precej močna burja, v okolici Ljubljane pa tudi megla, so v Juršince prispeli dokaj sveži in dobro razploženi.

nedelja, 26. junij 2011 ob 19:506

Domačinom prehodni pokal

Na 3. spominskem malo nogometnem turnirju Franca Škrinjarja se je na igrišču pri OŠ Stročja vas zbralo 12 ekip iz Podravja in Prlekije. Po predtekmovalnih bojih so se v končnico uvrstile domači ekipi Gostilna na gmajni iz Razkrižja in Vulkanizerstvo Ščavničar iz Nunske grabe ter Torpedo iz Lenarta in ŠD Rim iz Ptuja. Zanimivo, da so o zmagovalcu v finalnih obračunih (za 3. in 1. mesto) odločali kazenski streli.

torek, 21. junij 2011 ob 21:35